Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 5-11 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important să găseşti un echilibru în viaţa ta, pentru că în această săptămână ai tendinţa de a te axa doar pe un anumit plan al vieţii tale în defavoarea celorlalte. La capitolul sentimente stai destul de bine şi nu pare că pot apărea probleme pe curând. Cel mai probabil din această cauză există tentaţia de a-ţi canaliza energia către altceva, ignorându-ţi complet partenerul. 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa pe care ai ales să o ai alături de partenerul de viaţă şi regreţi pasul pe care l-ai făcut. Calea pe care mergeţi amândoi e una greşită, şi chiar dacă vă ţineţi de mână, e doar o chestiune de timp. Te simţi captivă în relaţia actuală şi ai face bine să ieşi cumva din această situaţie. E posibil ca însuşi iubitul tău să aibă soluţia bună, însă tu să nu vrei să o accepţi. 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi ţii impulsivitatea sub control, altfel ai putea regreta. Chiar dacă ai nervi, fă în aşa fel încât să nu ţi-i verşi pe iubitul sau soţul tău. Cu siguranţă nu e el vinovatul pentru ceea ce ţi se întâmplă, şi ar putea reacţiona destul de urât la auzul unor vorbe nepotrivite. Trebuie să ştii că de la o vorbă spusă fără să gândeşti se poate ajunge la o ceartă imensă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână îţi vei da seama că sinceritatea este foarte importantă în clădirea unei relaţii sănătoase şi fericite. E posibil să fii tentată de multe ori să îi ascunzi lucruri partenerului, şi chiar dacă sunt minore, odată aflate, ele dor. Nu îl pune în situaţia penibilă de a băga mâna în foc pentru tine dacă tu te simţi cu musca pe căciulă. Chiar dacă intenţiile tale nu sunt rele, mai bine comunici deschis cu acesta. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă relaţia ta amoroasă scârţâie încă de ceva vreme, acum este momentul să iei o decizie. Fie că te hotărăşti să faci ceva pentru a o salva, fie te desparţi, cert este că o schimbare este binevenită. Nu mai accepta să fii nefericită, deşi asta e propria ta alegere, căci totul stă în mâinile tale. O discuţie sinceră cu iubitul tău poate fi exact ce vă trebuie acum. Dacă eşti singură, vei constata că un prieten se poartă ciudat în raport cu tine, lucru care te poate speria iniţial. 

Fecioară(23 august - 22 septembrie)

Nu ar strica să socializezi mai mult în aceste zile, mai ales dacă eşti singură şi disponibilă. Nimic nu te poate opri din drum dacă eşti pusă pe cucerit şi flirt. Atât timp cât nu te implici în relaţii interzise, astrele îţi permit să faci orice. Pentru nativele care au un partener stabil se anunţă o perioadă bună, şi asta doar datorită faptului că cel de lângă ele le fac să se simtă speciale şi apreciate. 

Balanță(23 septembrie - 22 octombrie)

Zilele acestea sunt numai bune pentru a încerca să repari ceva stricat în relaţia amoroasă. Dacă tu şi iubitul tău sunteţi certaţi, e momentul să porneşti o discuţie onestă cu acesta. Dacă vă veţi spune tot ce aveţi pe suflet, aveţi toate şansele să puteţi rezolva problemele mici cu care vă confruntaţi. Dacă eşti o nativă singură, se anunţă un weekend agitat şi plin de evenimente tentante. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână ţi-ar putea fi destul de greu să te împarţi echitabil între toate sectoarele vieţii tale. Pentru a nu te extenua inutil, analizează care sunt cele mai urgente probleme şi ocupă-te de ele. Dacă partenerul tău îţi aduce reproşuri deşi tu gândeşti atât de responsabil, atunci ar trebui să ai o discuţie serioasă cu el. Nu permite nimănui să te judece sau să îţi creeze şi mai multe greutăţi decât ai!

Săgetător(22 noimbrie - 21 decembrie)

Nimic nu te poate opri să fii fericit în această săptămână, cu toate că ai multe pe cap. Chiar dacă te-ai înhămat la treburi serioase, nu uita să fii copil! Petrece timp de calitate alături de partenerul de viaţă şi copii, dacă ai, dar nu uita nici de prieteni. Este foarte important să socializaţi ca şi cuplu, altfel va interveni monotonia între voi. 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viaţa ta amoroasă începe să se îmbunătăţească în această săptămână, contrar aparenţelor. Cu toate că eşti o persoană foarte orgolioasă şi căpoasă, în aceste zile vei realiza că e important să laşi de la tine pentru ca tensiunile dintre tine şi partener să dispară. E momentul să îi faci mai mult pe plac, chiar dacă atât tu, cât şi el conştientizaţi că e vorba doar de mofturi. 

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei reuşi să îi împaci pe toţi în aceste zile şi din această cauză vor exista tensiuni în cuplu. Cel mai probabil ţi se va reproşa faptul că nu petreci prea mult timp alături de partenerul de viaţă, drept urmare va trebui să faci o schimbare sau un compromis. Certurile dintre voi sunt minore şi pornesc din nimicuri, însă pot foarte uşor să capete alte proporţii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă schimbări în viaţa ta sentimentală şi nici nu îţi doreşti să se producă. Eşti mulţumită de relaţia ta amoroasă şi mândră de partenerul tău, lucruri care se văd pe chipul tău. Invidia unei persoane din anturajul tău te va scoare din minţi spre finalul săptămânii, însă vei avea grijă să o pui la punct aşa cum merită!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod