Horoscopul săptămânii 5-11 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important să găseşti un echilibru în viaţa ta, pentru că în această săptămână ai tendinţa de a te axa doar pe un anumit plan al vieţii tale în defavoarea celorlalte. La capitolul sentimente stai destul de bine şi nu pare că pot apărea probleme pe curând. Cel mai probabil din această cauză există tentaţia de a-ţi canaliza energia către altcvea, ignorându-ţi complet partenerul. 

Nu o duci deloc rău cu banii în aceste zile, pentru că se anunţă câştiguri consistente pentru tine. E posibil să primeşti o mărire de salariu sau chiar o moştenire, în cel mai fericit caz. Indiferent de situaţie, cert e că vei da de băut şi, spre deosebire de alte dăţi, nu vei regreta. Să înceapă distracţia!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa pe care ai ales să o ai alături de partenerul de viaţă şi regreţi pasul pe care l-ai făcut.
Calea pe care mergeţi amândoi e una greşită, şi chiar dacă vă ţineţi de mână, e doar o chestiune de timp. Te simţi captivă în relaţia actuală şi ai face bine să ieşi cumva din această situaţie. E posibil ca însuşi iubitul tău să aibă soluţia bună, însă tu să nu vrei să o accepţi. 

Nu te bucuri de o situaţie financiară prea bună în această săptămână, cu toate că ai câştigat mai mult în ultima perioadă. Faptul că ai cheltuit banii fără să gândeşti te aduce în aceste zile într-o situaţie incomodă. E posibil ca cineva să aibă nevoie de ajutorul tău şi să nu i-l poţi oferi, iar atunci vei regreta destul de mult alegerile făcute!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi ţii impulsivitatea sub control, altfel ai putea regreta. Chiar dacă ai nervi, fă în aşa fel încât să nu ţi-i verşi pe iubitul sau soţul tău. Cu siguranţă nu e el vinovatul pentru ceea ce ţi se întâmplă, şi ar putea reacţiona destul de urât la auzul unor vorbe nepotrivite. Trebuie să ştii că de la o vorbă spusă fără să gândeşti se poate ajunge la o ceartă imensă.

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, de aceea fii deschisă la propunerile care ţi se fac. Chiar dacă cel mai bine lucrezi de una singură, sau cel puţin aşa ţi se pare, acum e momentul să ieşi din zona de confort şi să încerci ceva nou. Vei fi surprinsă să descoperi cât de mult randament poţi da şi muncind alături de alţi oameni. 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână îţi vei da seama că sinceritatea este foarte importantă în clădirea unei relaţii sănătoase şi fericite. E posibil să fii tentată de multe ori să îi ascunzi lucruri partenerului, şi chiar dacă sunt minore, odată aflate, ele dor. Nu îl pune în situaţia penibilă de a băga mâna în foc pentru tine dacă tu te simţi cu musca pe căciulă. Chiar dacă intenţiile tale nu sunt rele, mai bine comunici deschis cu acesta. 

Încearcă să nu te gândeşti doar la bani, la fel de importantă e şi poziţia ta profesională. Luptă mai mult pentru o avansare la locul de muncă, decât pentru un bonus sau o mărire de salariu nesimnificativă. Şi cel mai important lucru este să nu disperi sau să fii nerăbdătoare, e nevoie de timp pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Lucrurile bune nu se obţin aşa uşor!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă relaţia ta amoroasă scârţâie încă de ceva vreme, acum este momentul să iei o decizie. Fie că te hotărăşti să faci ceva pentru a o salva, fie te desparţi, cert este că o schimbare este binevenită. Nu mai accepta să fii nefericită, deşi asta e propria ta alegere, căci totul stă în mâinile tale. O discuţie sinceră cu iubitul tău poate fi exact ce vă trebuie acum. Dacă eşti singură, vei constata că un prieten se poartă ciudat în raport cu tine, lucru care te poate speria iniţial. 

Nu vor avea loc schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, dar asta te nemulţumeşte. Nu o duci nici rău cu banii, dar nici bine, şi deşi ştii că poţi mai mult, nu iei nicio măsură. Dacă stai şi te plângi nu faci altceva decât să acumulezi frustrări şi, uneori, poţi fi chiar enervantă pentru cei din jurul tău. Încearcă să ieşi din zona ta de confort şi să nu îţi fie frică de schimbare. 

Fecioară(23 august - 22 septembrie)

Nu ar strica să socializezi mai mult în aceste zile, mai ales dacă eşti singură şi disponibilă. Nimic nu te poate opri din drum dacă eşti pusă pe cucerit şi flirt. Atât timp cât nu te implici în relaţii interzise, astrele îţi permit să faci orice. Pentru nativele care au un partener stabil se anunţă o perioadă bună, şi asta doar datorită faptului că cel de lângă ele le fac să se simtă speciale şi apreciate. 

Nu spune nu unei schimbări profesionale în această săptămână, mai ales dacă ţi se fac unele propuneri tentante. Cu toate că îţi place locul tău de muncă actual, nu pierde şansa de a avansa şi de a te muta dacă beneficiile sunt mai mari în altă parte. Axează-te pe viitor acum mai mult decât oricând şi pune-ţi întrebarea unde te vezi peste cinci ani? Răspunsul te va convinge!

Balanță(23 septembrie - 22 octombrie)

Zilele acestea sunt numai bune pentru a încerca să repari ceva stricat în relaţia amoroasă. Dacă tu şi iubitul tău sunteţi certaţi, e momentul să porneşti o discuţie onestă cu acesta. Dacă vă veţi spune tot ce aveţi pe suflet, aveţi toate şansele să puteţi rezolva problemele mici cu care vă confruntaţi. Dacă eşti o nativă singură, se anunţă un weekend agitat şi plin de evenimente tentante. 

Nu o duci rău cu banii, dar ar trebui să ai mai multă grijă atunci când vine vorba de cheltuieli. Fii prudentă şi ţine-ţi bugetul la adăpost, nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de o rezervă. E bine să ai mereu bani puşi deoparte pentru situaţii imprevizibile şi nu e necesar să te gândeşti doar la evenimente neplăcute. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână ţi-ar putea fi destul de greu să te împarţi echitabil între toate sectoarele vieţii tale. Pentru a nu te extenua inutil, analizează care sunt cele mai urgente probleme şi ocupă-te de ele. Dacă partenerul tău îţi aduce reproşuri deşi tu gândeşti atât de responsabil, atunci ar trebui să ai o discuţie serioasă cu el. Nu permite nimănui să te judece sau să îţi creeze şi mai multe greutăţi decât ai!

Nu o duci rău cu banii, de aceea în această săptămână eşti pusă pe făcut planuri de vacanţă pentru viitorul apropiat. Se anunţă o perioadă bună pentru tine în ceea ce priveşte relaxarea şi distracţia, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre satisfacţia cu privire la locul actual de muncă. Pe cât este de permisiv, pe atât este de nesatisfăcător în ceea ce priveşte posibilitatea de avansare. 

Săgetător(22 noimbrie - 21 decembrie)

Nimic nu te poate opri să fii fericit în această săptămână, cu toate că ai multe pe cap. Chiar dacă te-ai înhămat la treburi serioase, nu uita să fii copil! Petrece timp de calitate alături de partenerul de viaţă şi copii, dacă ai, dar nu uita nici de prieteni. Este foarte important să socializaţi ca şi cuplu, altfel va interveni monotonia între voi. 

Zilele acestea vei auzi tot felul de reproşuri la adresa ta din pricina banilor. Cei dragi consideră că nu faci deloc economii şi cheltui fără măsură. E important să le dai crezare de această dată şi să iei în considerare sfaturile lor înainte de a ajunge lefteră. Chiar dacă jobul tău este unul stabil, nu întinde coarda!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei reuşi să îi împaci pe toţi în aceste zile şi din această cauză vor exista tensiuni în cuplu. Cel mai probabil ţi se va reproşa faptul că nu petreci prea mult timp alături de partenerul de viaţă, drept urmare va trebui să faci o schimbare sau un compromis. Certurile dintre voi sunt minore şi pornesc din nimicuri, însă pot foarte uşor să capete alte proporţii.

Faptul că în ultima perioadă ai câştigat mai mult la locul de muncă te face să fii mai arogantă. Nu ai niciun motiv să îi priveşti pe alţii cu superioritate sau să îi tratezi ca şi cum ai avea mai multe drepturi decât ei. Nimeni nu trebuie să plece capul în faţa ta doar pentru că ai mai mulţi bani în portofel. Ai grijă la atitudine sau altfel vei avea de pierdut!

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)

Nu se anunţă schimbări în viaţa ta sentimentală şi nici nu îţi doreşti să se producă. Eşti mulţumită de relaţia ta amoroasă şi mândră de partenerul tău, lucruri care se văd pe chipul tău. Invidia unei persoane din anturajul tău te va scoare din minţi spre finalul săptămânii, însă vei avea grijă să o pui la punct aşa cum merită!

Este necesară o foarte bună organizare în această săptămână ca să poţi duce toate sarcinile la bun sfârşit şi pentru a obţine banii promişi. Fii deschisă către idei noi şi schimbări de planuri, altfel nu vei reuşi să ajungi unde ţi-ai propus. Cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni, într-un din zilele de weekend, vei primi o moştenire sau ţi se va returna un împrumut. 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viaţa ta amoroasă începe să se îmbunătăţească în această săptămână, contrar aparenţelor. Cu toate că eşti o persoană foarte orgolioasă şi căpoasă, în aceste zile vei realiza că e important să laşi de la tine pentru ca tensiunile dintre tine şi partener să dispară. E momentul să îi faci mai mult pe plac, chiar dacă atât tu, cât şi el conştientizaţi că e vorba doar de mofturi. 

În această săptămână ţi se va returna un împrumut mai vechi sau vei primi o sumă semnificativă de bani de la o persoană apropiată ţie. Indiferent de sursă, cert este că o duci bine din acest punct de vedere şi se anunţă o perioadă şi mai înfloritoare de acum înainte. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta, chiar dacă aceştia sunt nemunciţi. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod