Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu e cazul să dai vina pe partenerul tău pentru că nu eşti tu fericită în această săptămână.

Dacă îţi vei vărsa nervii pe el din cauza externe, cu siguranţă vor ieşi scânetei şi pe acest plan al vieţii tale. Dacă exagerezi cu posesivitatea şi controlul asupra iubitului sau soţului tău, în aceste zile vei avea de suferit mai mult decât crezi că duferi iniţial. Încearcă să priveşti lucrurile din viaţa ta cu mai multă maturitate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe acest plan în aceste zile, iar asta se datorează doar atitudinii partenerului tău faţă de tine.

Se întrevede mai mult romantism şi afecţiune în această săptămână, mai ales în zilele de weekend. Timpul liber pe care îl ai şi pe care îl petreci alături de iubit vă va consolida relaţia şi vă va grăbi spre următoarea etapă. Dacă eşti singură, cel mai probabil nu vei avea o stare prea bună din cauza faptului că te simţi mult prea singură.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, se anunţă evenimente care mai de care mai flatante.

Ai mulţi admiratori, iar asta nu îţi îngreunează alegerea. Faptul că ai multe opţiuni îţi dă mai multă încredere în tine şi te face o femeie şi mai atrăgătoare. Nativele implicate într-o relaţie serioasă comunică mai uşor cu partenerul lor de viaţă, iar asta înseamnă că împreună vor face multe lucruri importante pentru relaţia lor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu reuşeşti să găseşti un echilibru între viaţa ta sentimentală şi cea profesională în această săptămână.

Din această cauză rişti să ai probleme în ambele planuri fără ca intenţia ta să fie asta. Din păcate nu vei reuşi să găseşti o soluţie de una singură, dar vei fi ajutată şi vei izbuti într-un final. Pentru ca lucrurile să meargă bine trebuie să faci şi unele compromisuri, chiar dacă nu simţi că e necesar să acţionezi aşa.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă abia te liniştisei pe acest plan al vieţii tale, din păcate în aceste zile ceva îţi va tulbura atmosfera.

Nu se întâmplă nimic grav, însă ceva sau cineva îţi va tăia aripile şi te va întoarce puţin din drum în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă. Este foarte important să nu pui la suflet ce auzi în jur şi să nu te laşi influenţată de bârfele sau implicaţiile nefaste ale unor persoane cu intenţii rele. Dacă eşti singură, astrele îţi recomandă să te concentrezi mai mult pe acest sector dacă vrei să schimbi ceva în viaţa ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pe acest plan pentru tine, iar acest lucru te sperie.

Ai senzaţia că nu meriţi ceea ce ţi se întâmplă şi ţi-e teamă că totul se va spulbera într-o clip. În loc să fii atât de negatvistă, ai face bine să trăieşti clipa şi să fii fericită cu ceea ce ai. Dacă eşti singură, zilele acestea eşti mai plină de speranţă şi mai plină de încredere, lucru care te poate conduce în braţele bărbatului perfect mai repede decât crezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi merge foarte bine cu dragostea, dar ştii că meriţi tot ce trăieşti.

Ai aşteptat toată viaţa să ai parte de atâta iubire şi înţelegere, iar acum le ai pe toate. Partea cea mai frumoasă este că priveşti spre viitor cu mai multă încredere, iar împreună cu partenerul tău aveţi planuri care sunt tot mai aproape de realizare. Dacă eşti o nativă singură, acum trebuie să eviţi mai mult decât oricând să fii acidă şi respingătoare cu admiratorii tăi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vor exista tensiuni între tine şi partener, pentru că unele probleme mai vechi au rămas nerezolvate, iar acum încep să iasă din nou la suprafaţă.

E momentul să vorbeşti sincer şi deschis cu acesta şi să trasezi unele limite. Dacă ceea ce trăieşti acum nu este ceea ce îţi doreşti, nu te complace în situaţia dată, ci schimbă cât mai repede ceva în relaţia ta sau chiar partenerul! Sună a insensibilitate, însă e cea mai bună soluţie pentru tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Profită de orice timp liber pentru a ţi-l petrece alături de partenerul tău de viaţă, fie el iubit sau soţ.

Aveţi nevoie de mai multă intimitate pentru că în ultima perioadă v-aţi neglijat unul pe celălalt, iar asta v-a îndepărtat fără să vă daţi seama. Nativele singure vor simţi mai acut dorinţa de a-şi întemeia o familie şi vor fi capabile să se arunde cu capul înainte doar pentru a obţine ce şi-au propus.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu e un moment rău să îţi faci mai multe planuri de viitor alături de partener, mai ales dacă relaţia voastră este una de lungă durată.

Dacă nu ai copii, acum poate fi ocazia perfectă de a trece la următorul nivel în ceea ce priveşte viaţa ta de familie. Este foarte important ca ambii să vă doriţi aceleaşi lucruri, de aceea e necesar să comunicaţi fără bariere pentru a nu face o greşeală majoră.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă lucrurile nu merg prea bine între tine şi partenerul tău de viaţă, e necesar să nu ţii totul în tine.

Încearcă să comunici cu persoanele în care ai încredere deplină şi să ceri sfaturi dacă simţi că ai nevoie de ele. Asta nu înseamnă că te plângi sau că cineva va râde de tine, ci din contră poate fi mai benefic pentru tine decât crezi. Dacă eşti o nativă singură, aici lucrurile stau total invers, nu asculta pe nimeni şi acţionează după propria-ţi intuiţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să reapară unele probleme mai vechi în ceea ce priveşte comportamentul partenerului tău de viaţă.

Dacă ai crezut în vorbele şi promisiunile lui de schimbare, află că totul a ţinut doar o scurtă perioadă, iar acum vei simţi doar că ai fost amăgită. Nu te gândi că totul a fost un plan diabolic din partea lui, ci că efectiv nu se poate schimba. Ca ambii să fiţi fericiţi, trebuie să vă acceptaţi unul pe celălalt aşa cum sunteţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod