Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 27 aprilie-3 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Totul merge bine în dragoste săptămâna aceasta, pentru că ești plină de viață.

Ai oportunitatea de a transforma orice întâlnire virtuală în relații solide, pe termen lung. Este momentul perfect pentru a-ți colora puțin viața amoroasă și de a experimenta tot felul de lucruri noi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești irezistibilă și nu te privezi de exercitarea puterii tale de seducție.

Dacă ești singură, ar trebui să răspunzi avansurilor pasionale care îți sunt făcute. Dacă ești implicată într-o relație, astrele te sfătuiesc să încerci să reaprinzi flacăra iubirii. Nu rata nicio oportunitate și bucură-te de micile plăceri ale vieții!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru calmarea conflictelor și dezamorsarea discuțiilor mai mult sau mai puțin delicate cu partenerul.

Vei avea diplomația și răbdarea necesare pentru a te face înțeleasă fără să fii stresantă sau să superi pe cineva. Profită de ocazie pentru a aborda teme precum intimitatea, proiectele familiale sau banii.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îți călăuzesc pașii în această săptămână și au în permanență grijă de iubirile tale.

Poți cuceri pe oricine datorită entuziasmului pe care îl arăți. Dacă ești singură, trăiește practic și dedică-te în întregime plăcerii. Acest lucru îți va schimba radical starea de spirit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de armonie în cuplu decât dacă vei fi deschisă față de partenerul de viață.

O astfel de schimbare de atitudine îl va încuraja să îți urmeze exemplul. Deschide un dialog sincer și tolerant, pentru a elimina toate tensiunile existente. Dacă ești singură, fii selectivă în ceea ce privește întâlnirile virtuale. Atragi cu precădere bărbați dominanți.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești atractivă, deoarece ai găsit metoda perfectă de a-ți pune în valoare calitățile.

Poți face o declarație de dragoste oricui și succesul e garantat. Dacă ești implicată într-o relație, trebuie să dai dovadă de mai multă înțelegere cu privire la partenerul de viață. Pune-te din când în când în pielea lui!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești motivată, comunici cu încredere și creezi un mediu armonios în viața sentimentală.

Săptămâna aceasta îi vei dedica mai mult timp partenerului de viață, iar atitudinea ta va fi mai binevoitoare. Te simți foarte fericită atunci când îi răsfeți pe cei dragi!
 

Citește și: Ce să urmărești pe Netflix, în funcție de zodia ta

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te bucuri de un partener generos, generos atât prin fapte, cât și prin vorbe.

Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să fii atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu trebuie să te temi de singuratate, pentru că acest lucru se vede și poate fi decisiv în ceea ce privește succesul tău amoros.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea îți va aduce multe satisfacții în această perioadă.

Profită de tot ce se petrece pentru a-ți consolida relația. Reacțiile tale sunt dictate de inimă, așa că partenerul tău, pur și simplu, te va adora. Dacă ești singură, circumstanțele sunt favorabile pentru întâlniri valoaroase, fie ele doar virtuale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești foarte seducătoare și vei face ravagii în jurul tău.

Nimeni nu îți poate rezista. Este o săptămână bună pentru afecțiune, acțiuni curajoase și declarații de iubire atipice. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, aproape atingi echilibrul perfect în viața de cuplu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începutul acestei săptămâni va fi liniștit în ceea ce privește dragostea.

De la mijlocul săptămânii însă, lucrurile încep să se schimbe din cauza faptul că îți pierzi răbdarea și rezistența. Spune-i partenerului tot ce te deranjează, pentru că doar așa veți reuși să ajungeți la o soluție favorabilă pentru amândoi.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână te vei bucura de mai multă libertate în relația ta.

Traversezi o perioadă bună, fără vreun eveniment notabil și fără probleme specifice. De asemenea, este momentul perfect pentru a începe o relație romantică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod