Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 25-31 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Între tine şi partenerul de viaţă apar tot mai des discuţii despre bani.

Încearcă să fii mai calm data viitoare când veţi vorbi, pentru că doar aşa o să găsiţi o soluţie. Astrele îţi recomandă să nu implici pe nimeni altcineva în relaţiile voastre, pentru că altfel partenerul ar putea fi tentat să renunţe la relaţia voastră.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă în această săptămână să fii mai atent cu persoana iubită.

E posibil ca aceasta să treacă printr-un moment mai prost, ceea ce înseamnă că are nevoie de ajutor din partea ta. Nu ţi-l va cere, aşa că ocupă-te din propria iniţiativă de asta. Dacă eşti singur, fă tot posibilul să nu arăţi disperare atunci când vrei să cucereşti pe cineva!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să nu recunoşti că ai probleme pe plan amoros.

Pe parcurs, însă, îţi vei face curaj să le mărturiseşti celor dragi că nu nu eşti fericit şi că relaţia în care eşti implicat nu te mai împlineşte. Încearcă să nu stai cu cineva doar pentru a nu-i face pe cei din jur să sufere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Şi certurile sunt bune din când în când în când în cuplu, dar doar atunci când nu se întrece limita.

În cazul tău şi al partenerului de viaţă, ele vă vor ajuta în aceste zile să vă apreciaţi mai mult. Dacă spui ceea ce te nemulţumeşte aşa cum trebuie, cu siguranţă vei obţine ceea ce îţi doreşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa profesională îţi ocupă destul de mult timp, iar partenerului tău de viaţă nu îi convine prea mult situaţia.

Toţi cei din jurul tău ştiu că eşti un om de carieră, însă dacă vrei să fii împlinit pe toate planurile, trebuie să găseşti un echilibru între ele. Dacă eşti singur, ai şansa de a ajunge pe culmile succesului.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei simţi că faci mai multe lucruri pentru relaţie decât partenerul tău.

Din această cauză, e posibil să apară unele discuţii în contradictoriu cu argumente destul de susţinute. Încearcă pe cât posibil să pui paie pe foc dacă vezi că nu ai cu cine comunica. Dacă eşti singur, astrele îţi pregătesc aventuri amoroase din care vei învăţa multe!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi intensă pentru tine din toate punctele de vedere.

La serviciu apar situaţii noi care îţi consumă mai multe resurse şi timp decât de obicei, ceea ce ţi-ar putea provoca neplăceri acasă. Din păcate, nu ai parte de înţelegerea şi ajutorul partenerului de viaţă, iar asta îţi îngreunează situaţia.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Toate merg bine pentru tine în această săptămână, însă la capitolul dragoste excelezi.

Într-una din aceste zile vei avea parte de o surpriză din partea partenerului de viaţă, cel mai probabil fiind vorba de o logodnă sau de o vacanţă romantică. Nici dacă eşti singur lucrurile nu stau rău pentru tine, pentru că ştii să te bucuri de tot ce îţi oferă viaţa.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei constata că te-ai distanţat de prietenii tăi din cauza partenerului de viaţă.

Cu toate că nu te-a forţat nimeni să faci asta, ai tendinţa de a da vina pe el pentru tot ce ţi se întâmplă. Dacă ai avut o confruntare cu cineva din grupul tău pe această temă, cere-ţi scuze şi reveniţi la vechile sentimente şi relaţii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera din sânul familiei va fi una foarte plăcută în această săptămână.

Nimic extern nu îţi poate strica buna dispoziţie şi nicio bârfă nu te va afecta astfel încât relaţia ta să aibă de suferit. Dacă eşti singur, persoanele cu care crezi că poţi trăi o poveste de iubire îşi vor arăta adevărata faţă şi vei descoperi că doar s-au folosit de tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei axa mai mult pe viaţa ta sentimentală în această săptămână, iar partenerul tău va fi fericit să faci asta.

Atenţia pe care i-o vei acorda va fi suficientă încât să se convingă că ai sentimente adevărate pentru el şi că nu i-ar face rău niciodată. Dacă eşti singur, prietenii îţi ocupă tot timpul şi nu vei avea ocazia să regreţi că nu eşti implicat într-o relaţie amoroasă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Un eveniment care va avea loc în această săptămână va face ca relaţia ta de dragoste să devină şi mai puternică decât este deja.

Fie este vorba despre o bârfă despre partenerul de viaţă sau despre o critică la adresa lui, cert este că nu te laşi influenţat de ceea ce eşti sigur că nu e adevărat. Nu te gândi că eşti naiv, pentru că dacă ai avea motive, cu siguranţă ai începe verificările!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod