Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Această săptămână este una extrem de bună pentru tine, în special dacă ţi-ai planificat concediul în aceste zile.

Nu stai deloc rău cu banii, ceea ce înseamnă că te vei răsfăţa cu absolut tot ce îţi trece prin cap. Viaţa amoroasă îţi aduce numeroase satisfacţii, în special dacă eşti la început de drum într-o relaţie. Nici cu sănătatea nu stai prost, însă tot trebuie să te fereşti de excese, mai ales dacă pleci în vacanţă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână se anunţă veşti bune pentru tine, mai ales dacă te-ai implicat de curând într-o relaţie.

Se pare că lucrurile evoluează destul de repede între tine şi noul tău partener, iar sfatul astrelor este să te bucuri de tot ce îţi oferă viaţa. Cu toate că cei din jur ar putea să privească cu scepticism către voi, atât tu, cât şi iubitul tău trebuie să vă vedeţi de ale voastre şi să ignoraţi tot!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi destul de agitată în această săptămână, în special dacă urmează concediul.

Din păcate, pentru a pleca liniştită în vacanţă e necesar să îţi laşi totul în regulă la locul de muncă, iar asta presupune mult efort şi mult timp peste program la serviciu. Există, însă, şi o veste bună pentru tine, şi anume că partenerul tău, familia şi prietenii te vor susţine şi îţi vor da o mână de ajutor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă o săptămână în care vei avea atât de multe lucruri de făcut încât nici nu vei ştii când trece timpul.

Vei fi extrem de ocupată cu serviciul, însă îţi vei face timp pentru toate lucrurile importante din viaţa ta sau din viaţa celor dragi. Nu ar strica, însă, să te gândeşti şi la tine şi să îţi acorzi din când în când un moment de respiro. Sănătatea ta îţi cere acest lucru, iar organsimul îţi trimite suficiente semnale de alarmă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea parte de o vizită neaşteptată, însă nu va fi deloc una neplăcută.

Cel mai probabil va fi vorba despre o bună prietenă care s-a mutat departe de tine sau de o rudă pe care nu ai mai văzut-o de foarte multă vreme. Nimic nu te poate împiedica să te simţi bine alături de persoanele dragi ţie, chiar dacă mai ai multe alte lucruri pe cap sau pe lista de aşteptare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru activităţi de divertisment, cum ar fi un parc de distracţie sau o drumeţie.

Cel mai important lucru este să fii alături de persoanele pe care le iubeşti şi faţă de care te poţi purta natural. Nu ar strica să reduci la minim orice interacţiune care îţi aduce negativism şi îţi adânceşte gândurile pesimiste.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de o săptămână liniştită pentru că munca îţi va ocupa tot timpul şi îţi va consuma toate resursele.

Este foarte adevărat, însă, că te stresezi inutil şi cauţi probleme acolo unde nu sunt. Încearcă să asculţi de sfatul partenerului de viaţă chiar dacă nu îţi convine că se implică în treburile tale!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te juca cu focul în această săptămână şi nu îţi pune banii câştigaţi cu greu la bătaie.

Indiferent cât de tentant ar fi să înscrii la anumite competiţii sau la cursuri inedite, încearcă să îţi pui o limită peste care să nu treci orice ar fi. Astrele te sfătuiesc să îţi păzeşti spatele, pentru că sunt mulţi răuvoitori în jurul tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ierţi pe nimeni în general şi nu ratezi ocazia de a te răzbuna pe cineva dacă ţi-a greşit, despre asta va fi vorba în aceste zile.

Atitudinea ta nu îi va surprinde prea mult pe cei din jurul tău, însă e posibil să exagerezi cu veninul cu care îţi pedepseşti duşmanii. Noutatea este că nu vor fi numai duşmani în aceste zile, ci vor fi şi persoane foarte apropiate ţie cărora le vei aplica un astfel de tratament dur.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să ierţi şi să uiţi în acelaşi timp, pentru că nu rezolvi nimic dacă doar vei ierta.

Cu toate că nu depinde totul numai de tine, e necesar să faci tot ce poţi pentru a lăsa trecutul în spate. Încearcă să nu mai frecventezi locurile în care ai putea să dai nas în nas cu fostul iubit sau aruncă toate obiectele de la el care odată ţi-au fost atât de dragi. Trebuie doar să vrei pentru a reuşi să depăşeşti momentul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei simţi extrem de bine în această săptămână, pentru că fie eşti în vacanţă, fie aceasta se apropie cu paşi repezi.

De data aceasta nu vei opta pentru vizitat, ci doar pentru relaxare. Câteva zile la plajă, răsfăţată cu mâncăruri delicioase e tot ce ai nevoie, în special dacă nu alegi, de regulă, acest tip de concediu. Fie că eşti singură sau ai un partener stabil, cert este că îţi vei găsi o companie grozavă în aceste zile!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Astrele îţi recomandă ca în această săptămână să ai mai multă grijă de sănătatea ta şi să îţi protejezi cât de mult poţi pielea.

Vei fi mai expusă în perioada vacanţei şi în acest anotimp, de aceea fii responsabilă cu tine şi cu cei dragi de pe lângă tine. Nu pleca la plajă fără loţiuni cu protecţie UV şi nici fără pălărie! În dragoste şi carieră lucrurile evoluează încet şi natural fără să depui tu vreun efort în acest sens.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod