Cele mai potrivite culori pentru casa ta, în funcţie de zodie

Casa ta este sanctuarul tău. De aceea este foarte important cum o decorezi şi ce culori să alegi pentru a aduce linişte, energie şi fericire în viaţa ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Roşu şi portocaliu.

Astrologii spun că nuanţele luminoase şi energice sunt cele mai potrivite pentru această zodie. În special roşul, culoarea planetei ei, Marte. Zidurile roşii îi vor permite să se simtă în elementul ei în propria casă. O altă culoare fierbinte şi aprinsă care va motiva acest semn zodiacal este portocaliul. Se pare că este destul de uşor să îţi vopseşti pereţii în portocaliu, pentru că în funcţie de umbră, portocaliul poate fi masculin sau feminin.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Verde ca salvia şi mov.

Ca semn de Pământ, Taurul este inspirat de natură, aşa că astrologii recomandă nuanţele de verde pentru el. Acestea îl vor ajuta să rămână conectat cu Pământul pentru a-şi putea exprima creativitatea artistică. Dacă nu e un fan al culorii verde, atunci el poate opta pentru culori mai calde, cum ar fi cremul sau movul, deoarece acestea creează medii liniştitoare care îl vor ajuta să rămână calm şi centrat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Alb şi pete de culoare.

Acest semn energic preferă spaţiile simple care te duc cu gândul la curăţenie şi deschidere. Gemenilor le place să păstreze pereţii goi, deoarece ei sunt mereu ocupaţi şi pe un picior de plecare. Pereţii albi vor face ca locuinţa lor să pară un refugiu senin din viaţa lor agitată. Dar, din moment ce ei sunt, de asemenea, ecletici, adăugând pete de galben, albastru, portocaliu şi diferite modele le va scoate la iveală personalitatea ciudată. Casa lor reflectă adesea mintea lor, care este mereu plină.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pasteluri şi violet.

Albul, rozul, albastrul deschis şi pastelurile creează o atmosferă confortabilă şi primitoare pentru acest semn zodiacal. El este condus de lună şi iubeşte culorile pe care aceasta le reflectă. Din moment ce, uneori, el poate deveni sensibil şi emotiv, violetul este o culoare relaxantă care îi va energiza şi calma sentimentele. Casa este locul în care Racul îşi are inima, aşa că violetul este util pentru a-i revigora chakrele.

Leu(22 iulie - 22 august)

Galben auriu şi violet închis.

Deoarece este un semn al Soarelui, Leul este atras de culorile strălucitoare, dramatice şi senine. Galbenul auriu este o nuanţă caldă care reprezintă natura regală a Leului, loialitatea sa faţă de ceilalţi şi viziunea lui optimistă asupra vieţii. Dar acest semn zodiacal este, de asemenea, atras de culorile îndrăzneţe, strălucitoare şi pline, cum ar fi auriul sau violetul închis. Leul este rege, iar el ştie foarte bine acest lucru, deci tot ceea ce îi oferă această aură este potrivit pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Castaniu şi albastru deschis.

Un perete maroniu va ţine o Fecioară cu picioarele pe Pământ, iar castaniul este foarte calmant pentru ea. Orice ton de pământ va atrage acest semn şi îl va face să se simtă în largul lui. Din moment ce o Fecioară este foarte eficientă şi ordonată, culoarea din camera ei trebuie să se potrivească cu absolut totul. De aceea, este foarte probabil ca ea să aleagă o culoare uşoară, care inspiră curăţenie şi simplitate, iar aceasta este albastrul deschis.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Roz şampanie şi verde închis.

Balanţa iubeşte culorile rafinate, iar rozul şampanie va adăuga puţină blândeţe oricărei încăperi. Această nuanţă scoate în evidenţă personalitatea frumoasă şi iubitoare a acestui semn, adăugând în acelaşi timp sofisticare şi eleganţă pereţilor. De asemenea, verdele închis ajută Balanţă să rămână cu picioarele pe Pământ, dar scoate în evidenţă şi dragostea ei pentru distracţie şi dorinţa de a găsi pace acasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Maro şi roz intens.

Culorile acestul semn sunt roşu şi negru, iar maroul este la mijloc între cele două. Această nuanţă ascunde emoţii intense care îl va atrage pe acest nativ pasional. Această zodie gravitează spre orice lucru intens, aşa că rozul aprins este o altă culoare potrivită pentru el. Are nevoie ca locuinţa lui să fie un refugiu care îl scapă de lume, dar plină de culori şi cu un decor care inspiră pasiune.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Violet şi verde lime.

Culoarea prunei este o nuanţă puternică şi extrem de potrivită pentru Săgetător pentru că îl împinge spre filosofie şi spiritualitate, lucruri pentru care toţi aceşti nativi sunt cunoscuţi. Culorile luminoase şi vesele vorbesc despre latura aventuroasă a acestui semn. Modelele vibrante sunt, de asemenea, o modalitate jucăuşă de a scoate în evidenţă această parte a personalităţii lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Gri deschis şi albastru marin.

Cunoscut pentru natura lui conservatoare, această nuanţă de gri îi permite să se simtă în siguranţă. Această culoare îi oferă o paletă perfectă pentru a adăuga cărţi, plante şi artă în casa lor. Că tot vorbeam de faptul că este conservator, nu există nimic mai clasic decât albastrul marin. Capricornii sunt foarte tradiţionali şi casele lor vor avea, în general, mobilier voluminos şi solid.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Albastru deschis şi gri.

O nuanţă de gheaţă este perfectă pentru acest nativ. Această culoare, albastru deschis, îl va ajuta să îşi expună natura inovatoare şi îl va ajuta să experimenteze idei noi şi distractive de decor. Acest semn poate fi peste tot, deci păstrarea pereţilor simpli este un joc inteligent. Griul oferă versatilitate încăperii şi posibilitatea de experimentare cu diferite obiecte de decor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Turcoaz şi albastru.

Acest semn gravitează spre orice culoare oceanică sau a apei. El este un semn de apă şi casa lui trebuie să reprezinte acest lucru şi să îl ducă cu gândul la o briză oceanică blândă, paşnică şi romantică. Deoarece acest semn este, de asemenea, cunoscut pentru a aborbi energia altor oameni, lucru care poate fi extrem de stresant, atunci albastrul îl va ajuta să se relaxeze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod