Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 18-24 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în prag de Sărbători să primeşti o veste bună de la o persoană dragă.

Probabil e vorba de un fost iubit sau chiar actual care e la mare depărtare de tine şi care te anunţă că îţi va face o vizită. Cu siguranţă va ieşi ceva frumos din asta, iar  împăcarea sau apropierea e iminentă. În orice caz, ies la iveală sentimente frumoase şi pacifiste faţă de cei cu care ai avut divergenţe.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă mai multă acţiune pe plan sentimental pentru tine în această săptămână, în sens pozitiv desigur.

Vei reuşi cu mai multă uşurinţă să spui ceea ce simţi şi astfel problemele dintre tine şi partener ar putea dispărea. E necesar să aduci ceva nou în viaţa de cuplu şi să condimentaţi puţin acest sector al vieţii voastre, mai ales în dormitor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Uită tot ce e rău şi axează-te pe lucrurile bune care ţi se întâmplă pe plan sentimental în aceste zile.

Cu siguranţă nu e totul numai în nuanţe de gri, aşa că priveşte partea plină a paharului în orice situaţie în care eşti pusă. Trăieşte mai intens iubirea pe care o simţi şi arată-i acest lucru şi partenerului de viaţă, cu toate că nu îţi va fi deloc uşor. Dacă eşti singură, semnalează faptul că eşti singură şi disponibilă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă în aceste zile, mai ales dacă recent a trecut printr-o situaţie neplăcută.

Are nevoie de suportul şi dragostea ta deşi nu ţi le cere, însă le doreşte în sinea lui mai mult decât orice pe lume. Dacă eşti singură, perioadă Sărbătorilor îţi poate aduce acel prinţ pe care îl aştepţi de multă vreme, însă pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să participi la toate petrecerile care se anunţă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Spune adio problemelor sentimentale mai vechi şi încearcă să uiţi tot ce a fost rău până acum.

E momentul să o iei de la capăt şi cu siguranţă acest lucru trebuie să se întâmple fie singură, fie în compania unui alt bărbat. În cazul în care relaţia ta este una fericită, e posibil să fii surprinsă şi mai mult cu dovezile lui de iubire. Aşteaptă-te la cadourile pe care ţi le-ai dorit tot anul!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimic nu stă în calea fericirii tale atât timp cât ştii să te porţi.

E momentul să fii puţin mai hoaţă cu partenerul tău de viaţă atunci când vrei să obţii ceva. Nu e vorba de minciuni mari sau de o prefăcătorie gravă, ci de mici artificii pentru ca totul să fie mai simplu. Cei avea parte de Sărbători minunate dacă ştii să acţionezi cum trebuie, iar el va fi fericit datorită comportamentului tău mult mai drăgăstos ca înainte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna dinaintea Sărbătorilor poate fi destul de agitată şi încărcată.

Eşti preocupată de alegerea cadourilor perfecte pentru cei dragi, în special pentru partenerul tău de viaţă. Ştii ce îşi doreşte şi ce îl face fericit, însă trebuie să te chinui puţin ca să duci planul la bun sfârşit. Din fericire, surpriza va fi surpriză şi vei primi maximum de iubire şi de atenţie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este perioada Sărbătorilor şi ai face bine să te axezi mai mult pe cei dragi.

Cu toate că ai şi mult de muncă în această săptămână, încearcă să îţi faci timp pentru toate. Nimic nu va merge prost atât timp cât reuşeşti să te organizezi meticulos. Dacă eşti singură, în aceste zile nu ezita să ieşi cu prietenii tăi oriunde te invită. Doar aşa vei avea ocazia să cunoşti oameni noi şi să socializezi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativele singure traversează cea mai bună perioadă a lor de până acum.

Deşi Sărbătorile sunt deprimante pentru persoanele solitare, femeile din această zodie sunt o excepţie. Se bucură de extrem de mulţi admiratori, şi chiar de nu este aşa, ele îşi trăiesc viaţa la intensitate maximă fără să se gândească la ce ar putea avea. În schimb, dacă sunt implicate într-o relaţie, acestea ar putea aduce reproşuri partenerului de viaţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativele care au trecut recent printr-o despărţire, îşi vor reîntâlni fostul iubit în aceste zile şi nu va fi deloc plăcut pentru ele.

Sentimentele le sunt răscolite, iar asta e exact ce nu aveau nevoie. Dacă faci parte din această categorie, fii cât de fermă poţi cu privire la tentativele lui de a se băga din nou pe sub pielea ta. Nu uita motivele separării nicio clipă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Traversezi o perioadă bună pe plan sentimental, iar în această săptămână evoluţia relaţie tale devine şi mai vizibilă.

Cei dragi sunt bucuroşi pentru tine şi partenerul tău de viaţă, iar asta te convinge şi mai mult că el este alesul. Nu te grăbi şi nu sări etape, ce se întâmplă acum între voi e exact ceea ce trebuie. Dacă eşti singură, nu ezita să accepţi invitaţia la cină sau la film a unui coleg de birou.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure şi disponibile.

Au parte de multă atenţie din partea bărbaţilor din jurul lor. Ce-i drept, unele flirturi ar putea fi interzise, însă nu e vina lor că se întâmplă asta. Cadourile vin pe bandă rulantă, iar selecţia poate fi una dificilă. În cazul în care eşti implicată într-o relaţie serioasă, atmosfera este mai plictisitoare, dar nu e un motiv de văitat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod