Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână prielnică pentru nativii singuri şi în căutare de aventuri amoroase.

E posibil chiar la locul de muncă să se nască o idilă între tine şi un coleg sau chiar un superior. Joci riscant, dar ai mari şanse să câştigi ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil vei fi tentată să îţi reanalizezi relaţia şi să vezi dacă e ceea ce îţi trebuie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai toate şanşele să cunoşti pe cineva special în această săptămână, trebuie doar să fii puţin mai sociabilă.

Cu toate că eşti pretenţioasă atunci când vine vorba de bărbaţi, în aceste zile te-ai deciz să o laşi mai moale. Nu e deloc o decizie greşită, mai ales că singurătatea ţi-a cam pus capac. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil liniştea îţi va fi spulberată de un mesaj de la vreun fost iubit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca iubitul sau soţul tău să se simtă ignorat de tine în această săptămână şi astfel să apară neînţelegerile între voi.

E necesar să fii mai prezentă pentru el şi mai puţin pentru cei din jurul tău. Dacă eşti singură, ai tot timpul din lume pentru a te ocupa de un proiect personal, măcar fă ceva util şi profită de statutul tău de femeie liberă pentru a obţine cât mai multe avantaje.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o perioadă numai bună pentru clipe romantice alături de partenerul tău de viaţă.

O surpriză din partea acestuia te topeşte şi cu siguranţă te va apropia mai mult de acesta. Ce-i drept, aşteptai de multă vreme confirmarea sentimentelor lui, dar acum eşti pregătită pentru a trece la următorul nivel. Planurile de viitor joacă un rol foarte important în evoluţia voastră, aşa că nu ezitaţi să discutaţi deschis.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te vei axa mai mult pe viaţa de familie şi pe legătura sentimentală dintre tine şi partener în această săptămână.

Totul se datorează faptului că ai mai mult timp liber, dar îţi va plăcea atât de mult această perioadă încât vei face tot posibilul să se întâmple mai des. Dacă eşti singură, caută să îţi reglezi conturile cu un fost iubit pentru a putea trece mai departe!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, această săptămână va fi una destul de intensă atât pe plan sentimental, cât şi în celelalte sectoare ale vieţii tale.

Traversezi o perioadă stresantă şi acest lucru îşi va pune amprenta asupra relaţiei tale într-un mod negativ. Nici tu şi nici partenerul de viaţă nu cedaţi şi vă impuneţi unul altuia cu prea multă tărie punctul de vedere. E cazul să priviţi mai responsabil spre viitor dacă vreţi ca planurile voastre să iasă aşa cum vă doriţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nimic nu te poate opri din drum atât timp cât ţi-ai pus ceva în cap.

Din această cauză, partenerul tău de viaţă va riposta şi nu sunt excluse ciondănelile tot mai dese. Dacă relaţia voastră este una de lungă durată, atunci trebuie să parcurgeţi împreună toate subiectele care vă privesc pe amândoi. Atât timp cât nu există înţelegere acum, viitorul vostru nu e prea roz.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă modificări majore în viaţa ta amoroasă în această săptămână, însă nu sunt deloc rele.

Atât tu, cât şi partenerul de viaţă vă doriţi să treceţi la nivelul următor în relaţie, aşa că dacă nu sunteţi căsătoriţi, acesta va fi principalul vostru subiect de discuţie. Altfel, poate fi vorba de copii sau de achiziţionarea unei locuinţe. Chiar dacă nu va fi uşor, va fi şi extrem de plăcut!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă în această perioadă ar trebui să te înţelegi mai bine cu iubitul sau soţul tău, la voi se întâmplă exact contrariul.

Discuţiile în contradictoriu sunt din ce în ce mai frecvente şi din păcate, dacă vei continua la fel, viitorul nu e prea roz. Astrele sunt totuşi de partea ta şi te vor ajuta să îţi dai seama când greşeşti, uneori scuzele mai pot schimba ceva în spre mai bine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acum este momentul pentru o împăcare, asta dacă este cazul.

Viaţa ta sentimentală a luat o întorsătură neaşteptată în ultima perioadă, dar acum ai ocazia de a o redresa. Dacă te-ai despărţit recent de iubit sau soţ, nu ezita să faci tu primul pas spre comunicare, dar asta doar în cazul în care între voi nu s-au petrecut lucruri grave. În caz contrar, nu accepta nimic din ce nu e normal!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fie că eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, şarmul tău se a dovedi a-ţi fi de mare ajutor în această săptămână.

Poţi cuceri pe cine vrei tu doar cu un singur zâmbet, însă înainte de a pune ochii pe cineva ar trebui să te informezi puţin despre persoana respectivă. E posibil să te laşi dusă de val şi să intri în situaţii delicate!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, ceea ce înseamnă că situaţia se poate schimba în bine în funcţie de nevoile şi dorinţele fiecăreia.

Dacă îţi doreşti să îţi găseşti omul potrivit, e nevoie să îl cauţi, altfel ai putea aştepta mult şi bine şi ai putea sfârşi dezamăgită. Dacă încă mai vrei să copilăreşti, poţi totuşi să te joci de-a iubirea cu menţiunea că nu trebuie să faci pe nimeni să sufere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod