Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 14-20 noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sinceritatea poate fi cheia succesului pentru viaţa ta amoroasă în această săptămână.

Dacă relaţia ta este la început de drum, faptul că îi vei spune iubitului toate nimicurile îl va face să capete mare încredere în tine. Este o tehnică bună, însă mai apoi ai grijă să păstrezi unele lucruri numai pentru tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ţine în tine nemulţumirile pe care le ai cu privire la partenerul tău de viaţă sau la un potenţial viitor iubit.

Dacă ceva nu îţi convine, e important să îi comunici acestuia exact ce te deranjează. Dacă relaţia în care eşti angajată este deja una peste care au trecut anii, atunci comunicarea dintre voi ar trebui să fie mult mai directă. Aici ar trebui să se acorde o atenţie deosebită limbajului, dar şi tonului!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta e nevoie să treci la acţiune şi să faci ceea ce îţi doreşti pe plan amoros.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci vei vrea să treci la nivelul următor, important e să ai cu cine! Dacă eşti singură, vei analiza mult mai bine în jur şi te vei concentra să îl alegi pe cel mai bun dintre admiratorii tăi. Nu degeaba se spune despre zodia ta că nu ia decizii pripite!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi asculţi mai mult partenerul dacă acesta trece printr-o pasă mai proastă.

Dacă nu se poate baza pe tine, atunci treptat se va îndepărta de tine şi va căuta alinare în braţele altcuiva. Nu risca să pierzi pe cineva atât de potrivit pentru tine doar pentru că omiţi lucruri banale şi nu eşti atentă la detalii!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă ai avut recent o ceartă serioasă cu partenerul tău de viaţă, săptămâna aceasta va dori să discute mai detaliat despre această situaţie.

Dacă veţi găsi o modalitate de a comunica paşnic, atunci cu singuranţă o să reuşiţi să treceţi peste. Un hop în acest moment poate fi un pas înainte pentru relaţia voastră, însă totul depinde de voi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Posesivitatea de care dai dovadă în această săptămână îţi va crea probleme mari în viaţa de cuplu.

Dacă relaţia ta e la început de drum, atunci cu siguranţă partenerul tău va fugi mâncând pământul. Regretele nu îţi vor aduce înapoi beneficiile de care nu ai putut să te bucuri la momentul potrivit, aşa că gândeşte-te bine înainte de a vorbi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile de toamnă.

Fie că eşti angajată într-o relaţie sau eşti singură, partenerul sau admiratorii tăi se luptă să îţi dovedească dragostea pe care ţi-o poartă. Nu ai cum să nu te simţi specială când eşti atât de răsfăţată, aşa că bucură-te de fiecare gest de afecţiune pe care îl primeşti!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Evenimentele de care vei avea parte în această săptămână au rolul de a te face să înţelegi cât de bine e să separi viaţa profesională de cea amoroasă.

Energia negativă cu care te încarci la locul de muncă va spulbera liniştea din sânul familiei fără să ai motive serioase. Încearcă să acţionezi cu mai multă maturitate ca până acum!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în aceste zile să ai de furcă cu iubitul tău, însă trebuie să fii conştientă că totul este provocat de tine.

E important să îi asculţi dorinţele şi să îl iei în seamă mai des, mai ales că nu exagerează cu cerinţele pe care le are. Unele acţiuni ale tale pot fi destul de deranjante pentru el şi ai face bine să renunţi la ele!

Leu(22 iulie - 22 august)

În acest început de săptămână vei avea parte de un eveniment imprevizibil care ar putea să îţi dea planurile peste cap.

Chiar dacă partenerul de viaţă va fi nemulţumit de schimbările produse, nu este cazul să te scuzi date fiind condiţiile. Dacă nu este alături de tine şi în momentele mai puţin plăcute, atunci nu este făcut pentru tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să îţi ţii impulsivitatea sub control.

Orice reacţie deplasată din partea ta va fi taxată de partenerul tău de viaţă care va alege să se răzbune cum nu se poate mai urât. Nu ţi-o face cu mâna ta, cu toate că nici comportamentul lui nu este unul potrivit!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te concentrezi mai mult pe viaţa ta socială pe care ai lăsat-o pe loc secund în ultimul timp.

Chiar dacă cel mai mult îţi place să stai alături de iubitul tău, amândoi aveţi nevoie de un spaţiu doar al lui şi de o viaţă independentă. Încearcă să te detaşezi, să te vezi singură cu grupul vostru de amici sau doar cu prietenele tale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod