Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Evenimentele pozitive nu vor întârzia să apară în această săptămână.

Se pare că vei avea mult noroc pe plan amoros, în cazul în care eşti singur. Singura problemă este că ar trebui să îţi depăşeşti ruşinea şi teama de refuz, doar aşa vei reuşi să întâlneşti persoane care merită cu adevărat să intre în viaţa ta. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei fi tentat să ignori sentimentele persoanei iubite, cu riscul de a destabiliza relaţia.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta te vei axa mai mult pe carieră şi bani, dar asta nu înseamnă că îţi vei ignora total viaţa sentimentală.

Partenerul tău are parte de tratamentul pe care îl merită din partea ta şi nu se va simţi neglijat sau dat la o parte. Dacă eşti singur, urmează o perioadă mai grea pentru tine în ceea ce priveşte psihicul, de aceea ai nevoie de ajutor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atmosfera din această săptămână depinde doar de tine.

Modul în care tratezi şi încerci să rezolvi problemele care apar între tine şi partener are o mare influenţă asupra viitorului relaţiei voastre. Dacă reuşeşti să comunici mai mult şi mai sincer, nu ar trebui să te sperie nimic din ce se poate întâmpla!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de intense pe plan sentimental.

Se pare că între tine şi partenerul de viaţă există o încordare inexplicabilă. Motivul principal al certurilor dintre voi este gelozia, fără doar şi poate. Dacă cel de lângă tine nu are încredere în tine, e timpul să iei atitudine!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să intri în competiţie directă cu partenerul de viaţă.

În ultima vreme, acesta s-a bucurat de mai multă popularitate decât tine şi începi să devii gelos. Îi declari război şi nimeni nu ştie ce va ieşi din asta! Dacă eşti singur, vei avea şansa să descoperi un lucru interesant care te poate ajuta să cucereşti persoana dorită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Şi săptămâna aceasta te vei mai putea bucura de liniştea din sânul familiei, cu toate că începi să observi cum intensitatea sentimentelor pozitive începe să scadă.

Încearcă pe cât posibil să profiţi de conjunctura în care tu şi partenerul tău vă aflaţi, astfel încărcându-vă de energie bună pentru perioade mai puţin bune!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei intra deseori în conflict cu partenerul de viaţă, însă certurile vor fi uşoare şi mereu urmate de o împăcare pasională.

Nu ar strica să dai dovadă de mai multă înţelegere atunci când vezi că cel de lângă tine îşi doreşte din tot sufletul ceva, chiar dacă acel lucru nu rezonează deloc cu dorinţele tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te-ai certat recent cu partenerul de viaţă sau cu un membru al familiei tale, nu ezita să faci primul pas spre împăcare în aceste zile.

Începutul acestei săptămâni este favorabili pentru socializare şi ieşiri, în special dacă eşti singur şi disponibil. Dacă ai copii, această perioadă va fi destul de extenuantă fizic şi psihic pentru tine. Încetează să le mai faci tu pe toate!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca partenerul de viaţă să îţi reproşeze faptul că nu îi acorzi suficient timp sau atenţie.

Faptul că te-ai axat mai mult pe carieră sau pe o altă persoană în ultima perioadă îi stârneşte gelozia sub cele mai urâte forme ale ei. Încearcă pe cât posibil să nu pui paie pe foc, ci mai degrabă să ieşi din discuţie atunci când vezi că aceasta degenerează!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să te deranjeze orice prezenţă de sex opus care se învârte în jurul partenerul tău.

Chiar dacă nu există niciun motiv pentru comportamentul tău, cert este că nu te laşi până nu îi pui pe toţi la respect. Din păcate, consecinţele se vor răsfrânge asupra relaţiei tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri, pentru că astrele le ghidează paşii spre ce îşi doreşte fiecare.

Aşadar, dacă eşti în căutarea unei relaţii stabile şi a unui partener pe viaţă, acum este momentul să treci la acţiune. Tot ce trebuie să faci este să le oferi o şansă celor la care în mod normal nici măcar nu te-ai uita!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fie că eşti implicat într-o relaţie sau eşti singur, ispitele îţi vor crea mari probleme în această săptămână.

Partenerul de viaţă nu va accepta flirtul cu alte persoane, nici măcar pe cel nevinovat, şi e dispus să renunţe la tine dacă nu încetezi cu un astfel de comportament. Dacă eşti singur, socializarea cu persoana nepotrivită îţi poate da de furcă pe viitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod