Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna august!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna august va fi importantă pentru tine datorită a ceea ce se va întâmpla pe plan amoros. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, faptul că eşti mai atent la nevoile partenerul de viaţă va face diferenţa. Poţi să îmbunătăţeşti atmosefera din cuplu fără să depui prea mari eforturi, trebuie doar să ai intenţia de a o face. Dacă eşti singur, încrederea de sine te face să devii uneori arogant, însă chiar şi aşa vei atrage persoanele de sex opus pe care le placi.

Luna august va fi intensă pentru tine. Vei avea perioade de câştig suprinzătoare, după care unele de pierderi masive. Banii vor veni din munca proprie, însă cheltuielile vor avea legătură cu rudele tale. E necesară o gestionare atentă a banilor, altfel ai putea ajunge în situaţia în care te vei vedea nevoit chiar să te împrumuţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna august nu va fi nici măcar satisfăcătoare pentru tine pe plan sentimental. Se pare că ai multe visuri, însă nu poţi atinge nici măcar unul. E posibil ca preteţiile tale să fie exagerate şi să nu poţi câştiga inima celui de care te-ai îndrăgostit. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, aici lucrurile stau mai bine. Se anunţă o schimbare, cum ar fi căsătoria, apariţia unui copil sau decizia de a te muta împreună cu partenerul de viaţă.

Dacă ai ceva bani puşi deoparte, luna aceasta este numai bună pentru investiţii. Poţi porni o afacere sau poţi face achiziţii pe piaţa imobiliară. Eşti destul de priceput în mânuirea banilor şi înmulţirea lor, însă nu fi tentat să apelezi la nereguli pentru a ajunge unde îţi doreşti. Corectitudinea te va scoate din mulţime!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna august te găseşte cu mai mult chef de viaţă, fapt pentru care viaţa ta sentimentală va fi mult mai animată decât în mod normal. Chiar şi cele mai banale activităţi alături de partenerul de viaţă te bucură, sentimentul fiind molipsitor. Dacă eşti singur, astrele îţi recomandă să te axezi pe rude şi pe prieteni, nicidecum pe căutarea disperată a alesului inimii tale.

Luna august te găseşte mai comunicativ decât oricând, iar acest lucru te poate ajuta în afaceri. Este un moment bun pentru negocieri, pentru că poţi învârti banii şi oamenii pe degete. Dacă ai în plan o reorientare profesională, începe să cercetezi terenul, însă nu acţiona! A sosit vremea schimbării şi perfecţionării, dar nu te lăsa condus de impulsivitate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele recomandă rezolvarea problemelor mai vechi dintre tine şi partener. În această lună este favorizată comunicarea, de aceea poţi profita de această conjunctură pentru a-ţi spune nemulţumirile. Este foarte important să asculţi şi opinia celui de lângă tine, chiar dacă nu îţi convine ce auzi. Dacă eşti singur, e posibil să te confrunţi cu neplăceri din cauza faptului că eşti cu capul în nori şi nu reuşeşti să te adaptezi realităţii.

Luna aceasta îţi va scoate în cale oportunităţi de îmbunătăţire a situaţiei financiare. E posibil să fie vorba de job-uri, proiecte sau afaceri noi, care sunt prea tentante ca să le refuzi. Chiar dacă viitorul sună bine pe acest plan, ai grijă să nu cheltuieşti inutil. La final de august ai putea primi un cadou substanţial de la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această lună te vei concentra mai mult pe propria persoană şi pe fericirea ta. Din această cauză, partenerul de viaţă ar putea să se simtă debusolat şi puţin speriat din cauza schimbării comportamentului tău. Chiar dacă uneori vei simţi că eşti egoist, din când în când nu strică să te pui pe primul loc. Dacă eşti singur, fii mai deschis cu privire la ceea ce simţi, pentru că persoana potrivită pentru tine nu va accepta falsitatea.

Dacă în această lună te aşteptai la rezultate bune în ceea ce priveşte unele proiecte colective, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa. Neînţelegerile provocate de invidia celor cu care lucrezi îţi vor pune beţe în roate şi te vor face să pierzi bani frumoşi. Cu toate acestea, încearcă să nu iei decizii impulsive şi să nu renunţi dând cu piciorul la tot ce ai construit până acum. Este doar o pasă proastă, poţi trece peste ea!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna august va fi cea mai frumoasă perioadă din tot anul. În cuplu ai parte de cea mai liniştită atmosferă, iar familia te încarcă numai cu energie pozitivă. Astrele îţi recomandă să profiţi cât mai mult de aceste zile, pentru că nu vor dura la nesfârşit, iar tu ştii asta foarte bine. Perioada concediilor întotdeauna este un timp bun pentru relaţia ta. Dacă eşti singur, călătoriile şi vacanţele te pot ajuta să întâlneşti oameni interesanţi.

Luna august nu e cea mai bună perioadă a ta în ceea ce priveşte banii. Ai cheltuit mult în ultima vreme, de aceea acum tragi ponoasele. Chiar dacă ştii că a fost vorba de urgenţe şi lucruri neaşteptate, asta nu îţi uşurează situaţia actuală. E necesar să renunţi la unele obiceiuri ale tale care îţi consumă resursele fianciare, cel puţin până începi să te redresezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna august vine cu oportunităţi grozave pentru tine în ceea ce priveşte dragostea. Se pare că poţi cuceri pe oricine, de aceea vei suferi anumite schimbări de comportament. Cu toate acestea, încearcă pe cât posibil să nu renunţi la prieteni sau la familie de dragul celui de care te-ai îndrăgostit iremediabil. Acelaşi sfat este valabil şi în cazul în care eşti implicat deja într-o relaţie de lungă durată!

August vine cu planuri mari şi cu cheltuieli la fel de mari. Din păcate, nu le vei putea avea pe toate, aşadar trebuie să faci unele compromisuri. Astrele te sfătuiesc să alegi întotdeauna calea de mijloc, cum ar fi o cazare modestă, o călătorie mai scurtă sau o vacanţă la părinţi. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, e posibil să iasă scântei când vine vorba de luarea deciziilor comune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea prea mult timp de iubire luna aceasta, însă relaţia în care eşti implicat nu te solicită foarte tare. Ai parte de înţelegerea partenerului de viaţă şi de susţinerea acestuia atunci când vine vorba de carieră. Dacă eşti singur, cu siguranţă este cel mai bun moment pentru a te axa pe proiectele profesionale!

Există şansa ca în această lună să primeşti acea mărire de salariu mult aşteptată. Se poate ca august să fie norocos, în special în ceea ce priveşte proiectele în colaborare cu alte persoane. Investiţiile pe care intenţionezi să le faci vor fi mult mai promiţătoare din moment ce au fost gândite de mai multe minţi luminate. Cu toate acestea, ai grijă în cine te încrezi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Conjunctura astrală din această lună favorizează comunicarea cu partenerul de viaţă, fapt pentru care vei cunoaşte rezultate pozitive pe acest plan. Dacă între tine şi acesta au existat recent unele neplăceri, ele vor dispărea doar pentru că discutaţi despre subiectele care v-au pus beţe în roate. Dacă eşti singur, există posibilitatea să începi o idilă cu un coleg de clasă, birou sau partener de afaceri.

Atenţia îţi poate aduce bani mai mulţi luna aceasta. E posibil să apară multe şanse în jurul tău, dar dacă le ratezi, ele nu se vor mai întoarce. Dacă la final de august trebuia să îţi fie returnată o sumă de bani, iar aceasta întârzie să apară, nu ezita să faci tot posibilul să iei legătura cu persoana în cauză. Ruşinea nu îşi are locul aici, mai ales dacă planurile tale depinde de acei bani.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ar strica să acorzi mai multă atenţie vieţii tale intime în această lună. August este perfect pentru romantism şi contact fizic, pentru că atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă aveţi o dorinţă atipică. Cu toate acestea, dacă relaţia în care eşti implicat este aproape de final, nu încerca să o resuscitezi în dormitor. Va fi doar o soluţie de moment şi rişti să agravezi şi mai mult situaţia!

Este foarte important ca luna aceasta să îţi faci un bilanţ financiar. Abia după aceea îţi poţi face planuri de vacanţa sau de cumpărături. Nu o duci excelent cu banii, aşa că orice cheltuială impulsivă sau imprevizibilă îţi poate da totul peste cap. În cazul în care situaţia este fără ieşire, nu refuza din start schimbarea job-ului sau chiar o reorientare profesională radicală. Ieşi din zona ta de confort!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna august ar putea veni cu soluţii pentru problemele existente în relaţia ta de cuplu. Dacă e ceva de reparat, nu ezita să faci tot ce ţine de tine în acest sens. Chiar dacă partenerul tău de viaţă nu luptă cot la cot cu tine, nu trebuie să fii orgolios şi să renunţi şi tu. Ca să nu ai regrete pe viitor, fă compromisurile necesare şi nu îţi seta aşteptări prea mari cu privire la cel de lângă tine.

Nu vei obţine nimic luna aceasta dacă nu ceri. În cazul în care nu îţi faci auzită vocea, e clar că situaţia va rămâne neschimbată atât în ceea ce priveşte banii, cât şi cariera ta. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, întreabă pe oricine întâlneşti în cale dacă are vreo informaţie care ţi-ar putea fi utilă. Dacă te nemulţumeşte salariul, nu ezita să ceri o mărire. Curajul face diferenţa în august!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta nu vei avea deloc timp de cei dragi. Familia, partenerul de viaţă, prietenii sau chiar copiii vor fi pe ultimul loc pe lista ta de priorităţi. Dacă se întâmplă acest lucru, cu siguranţă ceea ce îţi captează atenţia e cu adevărat ceva important, grav sau urgent. Acum este momentul să îţi dai seama cine merită să rămână sau nu în viaţa ta!

Luna aceasta vine cu mai mulţi bani pentru tine, pentru că, de fapt, acesta a şi fost scopul tău. Roadele muncii tale vor putea fi culese încă din primele zile de august. Şi, pe lângă îmbunătăţirea situaţiei financiare prin propriile forţe, mai apar şi ajutoare din partea celor dragi. De asemenea, este o bună perioadă pentru schimbarea domeniului de activitate, în cazul în care te-ai gândit recent la această opţiune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod