Horoscopul de weekend. Tristețe și dezamăgire pentru Scorpion în aceste zile

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Weekendul acesta, partenerul/a de viață s-ar putea simți puțin gelos/oasă sau posesiv/ă, dar asigură-l/o că nu are de ce să își facă griji. Există un prieten departe de tine, căruia i-ar plăcea să te vadă.

Taur


Consumul de cafea îți poate irita stomacul, așa că ai grijă. Chiar dacă ieși mai des în oraș în acest weekend, asigură-te că îți comanzi băuturi fără cofeină. O discuție lungă cu un Scorpion sincer te va curăța emoțional.

Gemeni


Ești și ai fost întotdeauna foarte orientat/ă spre familie și trebuie să știi că este în regulă să ceri sprijin de la cei dragi.
Dacă ai nevoie de bani în acest weekend, nu îți fie rușine să apelezi la cineva.

Rac


O declarație de dragoste ți-ar putea arunca weekendul în aer. Poate nu este ceea ce te așteptai, însă este ceea ce ai nevoie. Vei fi sufletul petrecerii și în aceste zile, dar ar trebui să te și odihnești.

Leu


Problemele tale de sănătate se vor îmbunătăți. Acest weekend este numai bun pentru o plimbare sau un eveniment relaxant pe care l-ai planificat de ceva vreme. Ia cu tine câțiva prieteni dragi.

Fecioară


Dacă ești din ce în ce mai sensibil/ă în ultima perioadă, atunci este important să găsești sursa acestei stări deranjante.
Dacă tocmai ai intrat într-o relație, dragostea te-ar fi putut da complet peste cap.  

Balanță


Weekendul acesta te vei simți foarte singur/ă. Astrele te sfătuiesc să accepți invitațiile prietenilor, chiar dacă nu stai foarte bine cu banii. Te poți simți bine și cu un buget redus.  

Scorpion


Nu fi trist/ă sau dezamăgit/ă de tine dacă ceva nu iese așa cum vrei în acest weekend. Lasă evenimentul să treacă și totul va fi bine. Totul se așează în timp, deoarece uneori nu poți controla lucrurile.

Săgetător


Astrele îți trimit o energie bună în acest weekend.
Norocul va fi de partea ta atât în ceea ce privește banii, cât și dragostea. Dacă mergi la cumpărături, cumpără totuși doar ce îți trebuie cu adevărat.

Capricorn


Bunătatea și generozitatea te fac irezistibil/ă în acest weekend. Folosește-ți aceste calități pentru a cuceri persoană pe care o placi. De asemenea, călătorește pentru a experimenta lucruri în viața reală, nu pentru Instagram.

Vărsător


Weekendul acesta va avea loc o schimbare în viața ta amoroasă. Dacă ai deja o relație, vei dori sprjin din partea partenerului/ei.
Vrei să vezi lumea întreagă și să călătorești peste tot. Totuși, realitatea este că acest lucru nu este ceva ce îți poți permite acum.

Pești


Din punct de vedere emoțional, nu știi cu adevărat unde te situezi. Te simți bine, dar îți lipsește o legătură pe care ai avut-o cândva cu familia ta. Stă în puterea ta să schimbi lucrurile!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod