Horoscop 23 octombrie. Incertitudine pentru unii Lei

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua de astăzi începe timid, dar nu se termină în aceeași notă. După-amiază vei afla o veste bună care te va face să zburzi de fericire. Nimic nu se compară cu dragostea necondiționată și de acest lucru vei avea tu parte în acest moment.

Taur


Astăzi ți se va impune să faci unele lucruri cu care nu ești de acord. E posibil să fie vorba despre partenerul/a de viață, dar și de locul de muncă. Dacă nu poți și nu vrei să fii cum și-ar dori alții, poate ar fi mai bine să pui punct anumitor relații și colaborări.

Gemeni


Firea ta sensibilă te va determina să iei o decizie proastă astăzi. Acest lucru are legătură cu dragostea, mai precis cu relația în care eșți implicat/ă.
Astrele spun că încă mai ai timp să repari lucrurile, trebuie doar să renunți la a fi orgolios/oasă.

Rac


Numai cine nu muncește, nu greșește. Această zicală ți se potrivește mănușă astăzi, când vei face o eroare pentru care vei fi taxat/ă de șefi. Cu toate acestea, extrage partea bună a lucrurilor, și anume că vei învața lucruri noi și utile.

Leu


Viitorul sună puțin incert pentru ține în ceea ce privește dragostea. Nimic nu anunța o furtună în relația ta, însă acest lucru se întâmplă și se întâmplă astăzi. Încearcă să rămâi ferm/ă pe poziții și cât se poate de calm/ă.

Fecioară


Conform ultimelor date despre un prieten vechi, știai că lucrurile stau bine pentru el.
Din păcate, astăzi vei află că trece printr-o perioadă grea a vieții lui și vei dori nespus să îl ajuți cum poți. Poate îi vei putea schimba puțin starea de spirit în mai bine.

Balanță


Ești schimbător/oare și acest lucru nu este deloc pe placul partenerului/ei de viață. Încearcă să te ții de promisiunile pe care le faci oricui, nu doar persoanei iubite. În caz contrar, cât de curând vei constata că oamenii te ocolesc.

Scorpion


Ești veninos/oasă, toată lumea știe acest lucru, dar astăzi te întreci pe tine. Imediat cum cineva îți greșește, te vei răzbuna cum nimeni altcineva nu ar putea să o facă. Astrele te sfătuiesc să cântărești bine lucrurile înainte de a acționa.

Săgetător


Dacă trebuie să participi astăzi la un evenimeni social sau o petrecere, încearcă să te simți bine.
Chiar dacă ai multe griji pe cap, este o ocazie de a te refugia pentru câteva momente. Acest lucru nu înseamnă că fugi de probleme, așa că nu trebuie să ai regrete.

Capricorn


Prima zi a săptămânii vine cu un suflu nou în ceea ce privește cariera ta. Ai făcut o schimbare profesională și acum te bucuri de primele rezultate. În ceea ce privește dragostea, e posibil ca partenerul/a de viață să se opună anumitor lucruri pe care dorești să le faci.

Vărsător


Cineva din familie îți va oferi un sfat valoros astăzi. Ascultă-l și aplică-l atunci când consideri că e necesar. Astrele te sfătuiesc să iei deciziile bazate pe instinctul și informațiile pe care le deții, dar să nu spui nu unor ponturi utile pe care le auzi de la ceilalți.

Pești


Ziua va fi una liniștită, dar seara se anunță furtunoasă.
Acest lucru e valabil pe plan amoros, unde relația ta cu partenerul devine din ce în ce mai conflictuală. Nici cu sănătatea nu stai grozav, probabil din cauza faptului că te consumi exagerat.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod