Horoscop 20 octombrie. Urmează o furtună pentru Berbeci

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, urmează o furtună pentru tine. Va fi o dispută mare despre un subiect despre care te-ai certat deja. Este timpul să pui totul la capăt, odată pentru totdeauna. Păstrează-ți calmul!

Taur


Încearcă să iei o pauză astăzi. Prea multă muncă te epuizează și chiar ai nevoie să te plimbi și să îți limpezești mintea. Începe weekendul mai devreme și pleacă într-o scurtă călătorie. Salvează-ți energia!

Gemeni


Se anunță noroc la bani astăzi, însă spre seară. O Fecioară îți va spune lucruri foarte interesante astăzi.
Starea ta de spirit va fi în mare parte pozitivă, așa că profită cât mai mult de aceste momente.

Rac


Dacă ești singur/ă, nu lăsa disperarea de a avea pe cineva alături să te copleșească. Dacă ai pe cineva, astrele te sfătuiesc să nu investești prea mult în relația ta, cel puțin nu în măsura în care să te pierzi pe tine însuți/însăți.

Leu


În acest moment, s-ar putea să te simți puțin slăbit/ă. Este posibil să ai nevoie să consumi alimente mai bune și mai sănătoase. Din punct de vedere sentimental, nu traversezi cea mai bună perioadă a ta, ci mai degrabă una în care te chinui să îți dai seama ce simți și ce îți dorești cu adevărat.

Fecioară


Dacă poți evita orice conflict legat de bani astăzi, ziua poate fi una foarte pasională alături de partenerul/a de viață.
Îți place să deții controlul asupra situației tale financiare și, dacă ceva te deranjează, ai face bine să rezolvi problema, nu să discuți despre ea.

Balanță


Astăzi, orice ai măturat sub covor se poate întoarce și te poate răni. Încearcă să previi acest lucru! Călătoriile cu prietenii sau persoana iubită sunt favorizate, așa că începe să organizezi o scurtă plimbare.

Scorpion


Dai dovadă de multă energie la locul de muncă, știi clar ce vrei și care îți este ținta, așa că astăzi este momentul perfect pentru a implementa planul și a-l face să dea roade. Banii te impulsionează cel mai mult.

Săgetător


Dragostea este în aer astăzi.
Se anunță ceva romantic care te va scoate din rutină și te va introduce într-o lume de basm. Partenerul/a de viață te surprinde plăcut și te învăluie cu iubire și atenție.

Capricorn


Din punct de vedere financiar, treci printr-o perioadă foarte bună acum. Dacă vrei să schimbi ceva în ceea ce privește locul tău de muncă, astrele te sfătuiesc să mai aștepți puțin. De asemenea, cu sănătatea stai grozav.

Vărsător


Nu vei fi prea binedispus/a astăzi, așa că astrele te sfătuiesc să te îmbraci frumos și să te întâlnești cu oamenii dragi ție. La locul de muncă, dacă ești dornic/ă să termini ceva, fă-o astăzi pentru liniștea ta sufletească.

Pești


Alergarea poate face minuni pentru tine, te va ajuta fizic, dar îți va și limpezi mintea.
Nu lăsa o zi proastă să îți tulbure weekendul care urmează, fă tot ce ține de tine pentru a-ți ridica moralul și pentru a-ți lua mintea de la probleme!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod