Horoscopul de weekend: Roata se întoarce în favoarea Balanței duminică!

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă în aceste două zile!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

 

Berbec

 

Weekendul acesta trebuie să fii mai pregătit/ă decât oricând pentru a face față provocărilor. Chiar dacă îți va fi greu să renunți la anumite proiecte, e necesar să dai dovadă de flexibilitate. Duminică seară o să te simți mai obosit/ă decât de obicei, dar cu toate acestea, o să adormi împăcat/a și cu zâmbetul pe buze!

 

Taur

 

Unul dintre prietenii tăi buni traversează o perioadă mai grea. Chiar dacă nu îți cere în mod vădit ajutorul, tu trebuie să i-l acorzi necondiționat. Dacă situația ar fi fost opusă, respectivă persoană ar fi făcut totul pentru tine!

 

Gemeni

 

În acest sfârșit de săptămână o să te simți foarte obosit/ă, poate chiar mai slăbit/ă decât de obicei.

Încearcă să te odihnești corespunzător că să îți recapeți forțele! Dacă simți că nimic nu te ajută, poți oricând să apelezi la băuturi ori alimente energizante care îți vor pune rapid sângele în mișcare!

 

Rac

 

Sâmbătă o să te întâlnești cu un vechi prieten și veți sta la taclale aproape toată ziua. Dacă partenerul tău va fi nemulțumit și va strâmba din nas, încearcă să îl implici în discuțiile voastre! Iar dacă nu veți găsi puncte comune, măcar va fi mulțumit că ți-ai dat silința!

 

Leu

 

Ești mult prea atent/ă la problemele de la locul de muncă și din această cauză, uiți să te bucuri de viață! Încearcă să îți păstrezi concentrarea, dar indiferent ce ai face, nu uita să zâmbești!

 

Fecioară

 

Unul dintre prietenii tăi îți va cere un lucru mai delicat în acest sfârșit de săptămâna.

Deși te simți cumva dator să îl ajuți, în realitate nu ai niciun motiv serios ca să gândești astfel! Lasă rușinea deoparte și urmărește-ți mai întâi propriul interes!

 

Balanță

 

Învață să îți dozezi energia într-un mod mai inteligent! Dacă te vei simți copleșit/ă de sarcini la un moment dat, cere ajutorul! Indiferent de provocări, nu trebuie să cedezi! Duminică, roata se va întoarce în favoarea ta și vei fi mult mai relaxat/ă!

 

Scorpion

 

Ai grijă la alimentație și nu uita să faci sport! Chiar dacă îți este greu uneori, nu trebuie să renunți la rutina pe care ți-ai creat-o! Cel mai greu e să pornești anumite activități, dar din moment ce reușești să faci asta, de cele mai multe ori le duci până la capăt!

 

Săgetător

 

În acest sfârșit de săptămâna o să dai o fugă până la munte, la părinți ori la prieteni.

Indiferent care va fi destinația, distracția va fi asigurată! Totuși, nu te întinde prea mult pentru că nu dispui de un buget foarte generos!

 

Capricorn

 

Te gândești prea mult la problemele de la job și, din această cauză, nu te poți relaxa cu adevărat. Încearcă să fii mai permisiv/ă cu propria persoană dar și cu ceilalți! Deși îți dorești să fie totul ca în filme, în realitate nimeni nu-i perfect!

 

Vărsător

 

Sâmbătă o să faci curățenie generală prin casă și, datorită acestui lucru, vei uita de o parte din griji. Totuși, nu poți să apelezi tot timpul la acest truc că să te destresezi! De ce nu încerci să practici sportul preferat ori să citești o carte bună?

 

Pești

 

Aceste zile vor fi destul de aglomerate pentru tine.

Colac peste pupăză, vei avea parte și de o vizită neprevăzută care îți va consuma și mai mult timpul. Mai mult decât oricând, trebuie să dai dovadă de o bună organizare!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod