Horoscopul banilor pentru săptămâna 4-10 octombrie. Leului i-a fugit de tot norocul

În ceea ce privește viața profesională și financiară, Leului i-a fugit de tot norocul.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămână aceasta vei face un pas mic, dar ferm în ceea ce privește viața ta profesională. Vei încerca să faci lucrurile diferit și să spargi rutina care te trage înapoi și nu te lasă să evoluezi.

Dacă ești o fire mai îndrăzneață, vei lua în considerare o nouă carieră care îți poate aduce mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei dezvolta abilități pe care nici nu știai că le ai. Vei fi primul/a care va fi surprins/ă de noile tale competențe, poate strâns legate de acea vocație pe care o reprimi.

Te-ai privat de niște experiențe frumoase de frică până acum. Pe lângă plăcerea de a face ce îți place, vor mai apărea și beneficii financiare surprinzătoare. 

Citește și: Horoscopul lunii octombrie. Balanța știe că mereu e loc de mai bine

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Locul de muncă și serviciile pe care le oferi vor necesita o doză de abilități și cunoștințe administrative. Multe dintre provocările pe care le vei întâmpina în această săptămână vor avea legătură cu banii, dar vor fi depășite cu succes.

Nu te lăsa purtat/ă de impulsivitate atunci când vine vorba de documente oficiale!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ambiția ta iese în evidență, vrei să ajungi departe și, prin urmare, ai putea alege căi pe care nici măcar nu le investighezi. Creierul îți spune că greșești, dar curajul și buzunarul îți spun să continui.

Vestea bună este că, uneori, e bine să te iei după primul gând și să alegi varianta care îți face cu ochiul prima oară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Va exista o stagnare la locul de muncă, totul va avea întârzieri și acest lucru te va prost dispune și te va frustra.

Vei fi foarte cumpătat/ă cu banii, care vor fi și ei puțini. Dar, nu îți face griji, deoarece vei ști să îi gestionezi foarte bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Prosperitatea este foarte prezentă în această săptămână, în special dacă ești una dintre persoanele care lucrează în domeniul matematicii și a științelor exacte, în general.

Vei străluci, gândirea ta strategică va ieși în evidență și va veni cu idei care vor fi recompensate pe măsură. Atât financiar, cât și moral!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În sfera muncii și a banilor, te poți aștepta la o redresare semnificativă în această săptămână. În ceea ce privește situația ta financiară, precum și la opțiuni de muncă mai bune.

Dacă ai o afacere, cel mai probabil vei căuta un partener care te poate susține pentru a deveni mai puternic/ă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pe plan profesional, dacă vei fi nevoit/ă să porți o discuție serioasă sau să dai un interviu, nu ezita să spui adevărul cu măsură și bune maniere. Doar așa vei obține ceea ce cauți.

Tendința este una pozitivă, poți obține jobul și banii doriți, însă e necesar să fii grijuliu/ie. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Profesional, dacă îți vei gestiona timpul corect în această săptămână, vei putea beneficia de toate avantajele pe care astrele ți le-au pregătit.

Unele situații se vor debloca, făcând loc abundenței materiale.

Amintește-ți că te afli într-un moment magic în care trebuie să faci ceea ce îți spune inima, indiferent de ceea ce cred alții. A sosit vremea ta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele susțin toate activitățile legate de comerț, comunicare și transport.

Vei face un plan mai realist al obiectivelor tale pe termen mediu și scurt. Când vine vorba de bani, se cere o atenție deosebită și o strategie bine gândită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din punct de vedere profesional, o forță imensă te împinge spre profit. Atât astrele, cât și sinele tău interior te ghidează spre succes în afaceri și bani.

Așadar, situația pare destul de bună pentru tine. Chiar dacă nu ai nimic concret acum în mână, există indicii clare că se vor întâmpla lucruri bune. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Surprize și evenimente neprevăzute vor apărea la locul de muncă în aceste zile. Dar, important nu e despre ce este vorba, ci cum vei reacționa în fața acelor situații.

Pe de altă parte, astrele te încurajează să te bucuri de bani și să cumperi tot ce vrei fără să te uiți la portofel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod