Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 octombrie. Mișcările îndrăznețe ale Scorpionului îi pot cauza probleme

Scorpion, faptul că ai prea multă încredere în tine te determină să îți asumi responsabilități financiare noi și riscante.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu risca prea mult în această săptămână.

În caz contrar, conturile tale se vor destabiliza și vei fi nevoit/ă să depui eforturi consistente pentru a-ți reveni. O sumă de bani pe care o vei primi la final de săptămână îți va permite să achiziționezi ceva ce nu intenționai să cumperi prea curând. Până la urmă, aceste zile pot fi norocoase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta va fi încununată cu succes.

Eforturile tale dau roade și acest lucru se va simți la buzunar. Chiar dacă în trecut ai pierdut unele oportunități tentante, acestea revin și nu le vei mai rata. Dezvoltarea ta personală are la bază situația ta financiară impecabilă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O duci destul de bine cu banii, așadar săptămâna aceasta nu vei avea motive de îngrijorare.

Te poți gândi la investiții viitoare sau la achiziții deosebite. Este un moment bun pentru a forța nota și pentru a profita de orice șansă care ți se oferă.

Citește și: Genul de femeie cu care vrea să se căsătorească, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ce crezi că s-ar întâmpla dacă ai mai reduce puțin din cheltuieli?

Sau dacă renunți de tot la cele care nu sunt necesare, cum ar fi daruri pentru cei dragi sau pentru persoanele pe care vrei să le impresionezi? Încearcă să nu îți mai pese atât de mult de ceea ce cred oamenii despre tine, pentru că altfel te concentrezi doar pe ei și uiți de tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Oprește risipa! Fie că este vorba de mâncare sau de orice altceva, încearcă pe cât posibil să te rezumi doar la ce este necesar.

De asemenea, poți începe să vinzi acele obiecte din casă pe care nu le folosești și care îți ocupă și spațiu inutil. Fă curățenie în timp ce câștigi bani, e o idee care trebuie luată cât mai în serios!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Indiferent ce ai face pentru a trăi mai bine, săptămâna aceasta nu vei obține ceea ce îți dorești.

Astrele îți recomandă să faci economii. Eforturile de a pune ceva bani deoparte nu înseamnă lipsuri și frustrări, ci o posibilitate mult mai mare de a te răsfăța pe tine și pe cei dragi pe termen lung. Viitorul tău financiar depinde de înțelepciunea ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât ești tentat/ă să cumperi tot ce vezi.

Cumpărăturile impulsive nu sunt riscante pentru tine în acest moment. Fă-ți plăcerile, deoarece nu se știe când vei mai traversa o perioadă așa de bună.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Faptul că ai prea multă încredere în tine te determină să îți asumi responsabilități financiare noi.

Din păcate, contrar a ceea ce crezi, acest lucru va deveni o sursă a problemelor. Înainte de a acționa, gândește-te la consecințe. Întotdeauna!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru muncă și pentru activitățile în care ești implicat/ă.

Dacă ai propria afacere, vânzările și câștigurile cresc în continuare. Îți gestionezi banii destul de bine, așa că poți fi mândru/ă de asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii se duc atât de repede în această săptămână încât nici n-ai timp să te bucuri de ei.

Orice câștig râmâne foarte puțin în mâinile tale. Cu toate acestea, vestea bună este că reușești să îți achiți toate datoriile și obligațiile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Banii nu sunt deloc importanți pentru tine, cel puțin nu în această săptămână.

Te concentrezi pe familie și pe cei pe care îi iubești, dar acest lucru se întâmplă și datorită faptului că apele s-au calmat pe plan financiar și grijile au dispărut. Savurează-ți din plin viața de acum!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai în plan un proiect promițător?

Săptămâna aceasta este foarte bună pentru a-ți îndeplini visurile. Nu întâmini probleme în obținerea banilor. Acum ai ocazia de a găsi stabilitatea și de a te simți confortabil din punct de vedere financiar. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod