Horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 octombrie. Relația Săgetătorului depinde de comportamentul său

Săgetător, comportamentul tău în ceea ce privește relația în care ești implicat se îmbunătățește.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta numărul unul pentru această săptămână este să îi atragi atenția persoanei pe care o placi.

Ești din ce în ce mai convins/ă că trebuie să îți unești destinul cu cineva. Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, armonia și înțelegerea din cuplu vor fi evidente. Traiul în doi este mai simplu și mai frumos decât te așteptai.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă obiectivele tale în dragoste încă nu au fost atinse, săptămâna aceasta totul se schimbă.

Vei avea puterea de a schimba situația foarte repede. Viața ta amoroasă ia o întorsătură drastică, sentimentele sunt sincere, relațiile sunt sănătoase și vei avea parte de iubire. Viața îți zâmbește în această perioadă.
 

Citește și: Genul de femeie cu care vrea să se căsătorească, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ciuda unor discuții tensionate din viața ta sentimentală, iubirea dintre tine și partener/ă nu dispare, ba chiar devine mai pasională.

Ești mai dispus/ă să faci compromisuri, chiar dacă asta înseamnă să uiți puțin de tine pentru a-i fi mai bine celui/ei de lângă tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă simți că nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și dacă perpectiva ta asupra lucrurilor s-a schimbat, vorbește deschis despre asta.

Nu te teme că îl vei răni pe cel de lângă tine, deoarece adevărul este întotdeauna cea mai bună soluție. Exprimă-ți amărăciunea, altfel amândoi veți avea de pierdut.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vor exista o mulțime de oportunități în ceea ce privește dragostea.

Trebuie doar să alegi pe cine vrei să seduci. Ca și cuplu, profită de orice ocazie pentru a reaprinde flacăra iubirii și de a întâri jurămintele dintre tine și persoana iubită. Traversezi, fără îndoială, o perioadă extrem de bună pe acest plan.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pornește în căutarea noului, caută-ți sufletul pereche acolo unde nu te-ai gândi să-l găsești.

Nu ai niciun motiv să crezi că destinul tău este să rămâi singur/ă, pentru că senzualitatea ta te ajută să ai succes garantat. Este timpul să ieși din casă și să te afirmi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Profită de conjunctura astrală pentru a aduce mai multă armonie în viața te de cuplu.

Este un moment bun pentru planuri de viitor în doi, cum ar fi mărirea familiei. Dialogul este favorizat, și la fel și ideile inedite ale oricăruia dintre voi.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În sfârșit, primești recompensele eforturilor tale din trecut.

Tot ceea ce ai plantat cu dragoste se întoarce astăzi înzecit la tine. Viața ta sentimentală trece într-o altă etapă, una mai înfloritoare și mai satisfăcătoare. Fie că ești singur/ă sau nu, norocul îți zâmbește.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Comportamentul tău în ceea ce privește relația în care ești implicat/ă se îmbunătățește.

Delicatețea ta este apreciată, stârnești tandrețe și afecțiune. Dacă ești singur/ă, profită de toate oportunitățile care apar pentru a trăi experiențe noi și pentru a-ți satisface gustul pentru libertate. Este un moment bun pentru provocări.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Câțiva nori își fac apariția peste viața ta sentimentală.

Întâlnești oameni, dar vei fi dezamăgit/ă de ei. Nu îți satisfac așteptările și nu vrei să îți pierzi timpul educând pe nimeni. Iubirea este în centrul preocupărilor tale și îi acorzi o atenție deosebită de frică să nu suferi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală îți aduce senzații tari în această săptămână, dar ești tentat/ă să fugi de aceste situații.

Nu ești foarte realist/ă, ideile tale sunt mai degrabă dependente de visele și fanteziile tale. Nu iei deloc decizii bune în ceea ce privește dragostea. Fie idealizezi prea mult, fie respingi fără să te gândești. Nu te grăbi!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei avea mai multă încredere în tine, o intuiție bună și te vei exprima cu mai multă ușurință în această săptămână.

Ai timp și dorința de a te concentra pe detalii și de a-ți reinventa viața sentimentală. Fă loc pentru comunicare și noutate în ceea ce privește dragostea. Iei decizii înțelepte indiferent dacă ești singur/ă sau nu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod