Horoscopul banilor pentru săptămâna 10-16 mai. Berbecul își poate permite orice

Contrar a ceea ce crede, Berbecul își poate permite orice.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Evoluția situației tale financiare arată bine.

Facturile tale sunt la zi. Mai sunt câteva chestiuni mici care trebuie rezolvate, dar fii sigur/ă că vei ajunge și acolo fără nicio problemă. Pe de altă parte, pentru ca totul să fie perfect, renunță la stres. Fii flexibil/ă cu anumite cheltuieli pe care le consideri inutile, deoarece contrar a ceea ce crezi, ți le poți permite.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te simți perfect confortabil în mediul de lucru și îți dai seama că știi trebuie să faci fără a pierde timpul.

Vestea bună este că ai energia necesară pentru a face față cu brio oricărei întorsături financiare ori profesionale, astfel încât să poți obține beneficii chiar și de pe urma unor evenimente mai puțin plăcute.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu mare atenție ai avut grijă de banii tăi și nimic nu a reușit să îți destabilizeze conturile.

Acum poți profita din plin de economiile tale fără a fi nevoie să numeri banii cheltuiți. Investițiile tale generează profituri atractive. Portofelul tău este din ce în ce mai plin și vei fi plăcut surprins/ă. Vestea bună e că mai ai cărți de jucat!
 

Citește și: Horoscopul lunii mai. Se anunță evenimente importante în dragoste pentru Capricorn

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Odată plătite cheltuielile inevitabile, vei constata că îți poți folosi în continuare cardul de credit fără probleme.

Vei fi plăcut surprins/ă de starea bună a conturilor tale. Ai învățat când trebuie să te oprești și cum să îți gestionezi banii, iar acum te bucuri de o stabilitate pe care nu ai mai întâlnit-o până acum.

Leu(22 iulie - 22 august)

Importanța distracției este primordială, dar în această săptămână este timpul să economisești bani.

Nu poți trage de banii pe care îi ai la infinit sau să abuzezi de cardul tău bancar pentru a-ți satisface chiar toate dorințele. Acum, gestionează-ți situația financiară cu atenție și lasă-te sfătuit/ă de cei care îți vor binele.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eforturile tale dau roade, iar veniturile tale sunt în creștere.

Intri într-o perioadă care anunță sfârșitul lipsurilor și sacrificiilor. Poți respira ușurat/ă în sfârșit. Poți cumpăra ceea ce îți place fără să ai dubii și rețineri. Deși acum te simți confortabil, acesta nu este un motiv pentru a repeta aceleași greșeli din trecut. Săptămâna aceasta, stăpânește-ți generozitatea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Activitatea ta profesională se extinde.

Câștigi mai mulți bani, dar nu-ți permiți să îi irosești. Rămâi cu garda sus și fii atent/ă în continuare chiar dacă situația ta fiananciară s-a îmbunătățit. Datorită unei mai bune organizări, faci progrese, iar conturile tale revin încet, încet la normal.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu există riscuri în această săptămână, dimpotrivă, conturile tale bancare sunt echilibrate fără a fi nevoie să faci eforturi.

Meritul este doar al tău. Un flux de numerar surpriză îți permite să cheltuiești pe ceva ce nu intenționai să cumperi acum. Ai noroc, în aceste zile vei avea succes și te vei simți ca și cum ai fi câștigătorul premiului cel mare la loterie.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Unele acțiuni pe care le-ai făcut recent te vor expune în curând la repercusiuni care ar putea fi neplăcute.

Nu da vina pe șeful sau pe familia ta, tu ești singurul/a vinovat/ă. Nu ai fost un manager înțelept și doar tu ai avut putere asupra banilor tăi și cheltuielilor tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Treci printr-o perioadă mai activă decât în ultimele săptămâni, ceea ce îți ridică moralul.

Chiar dacă situația ta financiară rămâne la fel, faptul că ai o activitate mai intensă îți oferă plăcutul sentiment de utilitate, dar și pe cel de importanță.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ai motive de îngrijorare, în această săptămână nu întâmpini dificultăți economice.

Situația ta financiară este mai bună, dar astrele îți recomandă să fii totuși prudent/ă. Ai putea beneficia de un mic impuls financiar din partea cuiva. Dacă ai în vedere o schimbare profesională, analizează bine avantajele și dezavantajele acesteia.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Astrele vor fi de partea ta în această săptămână în ceea ce privește banii.

Concentrează-te și tu pe portofelul tău și dă-le o mână de ajutor! Având în vedere veștile bune anunțate, poți lua în considerare anumite investiții pe care le ai de ceva vreme în plan. Acum e șansa ta să îți duci visurile la îndeplinire.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod