Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 martie. Berbecul nu va obține nimic fără muncă

Situația financiară a Berbecului va fi strâns legată de munca sa din aceste șapte zile.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Situația ta financiară va fi strâns legată de munca ta din aceste șapte zile.

Este posibil să nu te poți concentra prea bine asupra tranzacțiilor financiare, în principal la începutul săptămânii. Tot ceea ce este legat de cercetare este favorizat. Dacă vrei să achiziționezi o locuință, vei avea mari șanse să găsești ceea ce se potrivește bugetului tău, făcând o investiție bună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea elanul, precum și șansa de a găsi sprijin pentru proiectele tale care au legătură cu banii în această săptămână. Acest lucru te va ajuta să scapi de sentimentul de instabilitate pe care îl urăști atât de mult. Va fi totuși necesar să îți gestionezi cu atenție bugetul, orice pas greșit te poate destabiliza.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Să te concentrezi pe situația ta materială în această săptămână va fi o necesitate.

Vei fi nevoit/ă să te ocupi de prea multe, iar asta te-ar putea face să uiți că este esențial să ai momente de relaxare pentru a-ți reîncărca bateriile și, astfel, să-ți gestionezi mai bine bugetul și să-ți coordonezi proiectele.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei fi inspirat/ă să iei cele mai bune decizii în această săptămână în ceea ce privește viața ta profesională.

Nu îți vei mai pierde timpul cu proiectele care nu avansează, făcându-ți astfel timp pentru unele noi cu potențial material mai mare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Relația ta cu banii va fi mai directă în aceste zile.

Vei avea parte de situații favorabile în ceea ce privește planurile și proiectele care te fac să irosești bani. O să știi exact cum să acționezi și cum să-ți redirecționezi bugetul către cele mai importante obiective.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci deloc rău cu banii în această săptămână, ba din contră primești cadouri valoroase, unele chiar sub formă de bani.

Cu toate acestea, sfatul astrelor este să fii la fel de darnic/ă cu cei care sunt atenți cu tine. Nu uita că dar din dar se face Raiul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte important să îți reconsideri obiceiurile financiare în această săptămână.

Ai nevoie de o curățenie generală pe acest plan. Vei rezista mai bine în fața ispitelor de cumpărături care abundă în jurul tău. În ceea ce privește cariera, astrele îți favorizează proiectele în care ești implicat/ă. Fii încrezător/oare!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea o perspectivă mai clară asupra vieții tale financiare, ceea ce te va face să îți reduci semnificativ cheltuielile.

Vei vedea cum economisirea banilor îți aduc mai multă liniște și siguranță. Investițiile sunt favorabile, atât timp cât nu te joci cu sume prea mari de bani.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Așteptarea este cuvântul cheie în această săptămână.

Se pare că în acest moment există un blocaj, așadar nu va fi ușor să avansezi cu planurile și proiectele tale financiare. Profită de aceste zile de pauză pentru a-ți reorganiza bugetul și pentru a-ți face planuri de bătaie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se poate spune că ai găsit în sfârșit echilibrul în ceea ce privește banii.

Mai sunt încă lucruri de pus la punct, însă baza este solidă și gândirea este responsabilă. Privește-ți cu realism situația financiară și, astfel, vei reuși să iei cele mai bune decizii. Este foarte important să nu privești în ograda celuilalt, ci să te axezi doar pe a ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Indiferent de situația ta actuală, ți se recomandă să îți lași creativitatea să vorbească în această săptpămână, deoarece va fi un factor important de noroc la bani.

Cu toate acestea, nu uita să ții cont de dorințele celor dragi pentru că vei avea tendința să tragi doar pentru tine. Impulsurile tale de inspirație spontană vor fi cel mai bun atu pentru a avansa și pentru a câștiga stabilitate.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu îți va fi greu să îți dai seama de ce nu funcționează bine la locul de muncă sau în afacerile tale.

Te bucuri de fler și de o gândire clară și realistă, fapt pentru care vei lua decizii tranșante care te vor salva de la pierderea unor sume importante de bani. Tot răul spre bine!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod