Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea o săptămână grea la serviciu, volumul de muncă este mare, iar relaţiile cu colegii tăi nu sunt aşa bune.

Din cauza atmosferei tensionate e posibil să nu te poţi concentra aşa cum trebuie şi astfel să nu îţi poţi duce la bun sfârşit sarcinile primite. Ai termene limită, aşa că ignoră tot ce e în jurul tău dacă vrei să nu fii sancţionată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu cât munceşti mai mult în această săptămână, cu atât şansele să câştigi mai mulţi bani vor creşte.

Este foarte important să îţi vezi doar de treburile tale şi să concetrezi pe ceea ce ţi se spune, nu e necasar să îţi bagi coada în sarcinile colegilor. Altfel, nu vei face decât să îţi consumi din timp inutil şi îi vei şi enerva pe cei din jur la culme!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situaţia începe să se îmbunătăţească pentru tine pe plan financiar în aceste zile.

Deşi începutul săptămânii nu pare promiţător, de joi cineva îţi va deschide uşa către succes. Munca în echipă este benefică în condiţiile în care vrei să câştigi mai multi bani cât mai repede. Dacă nu te grăbeşti, atunci poţi să faci toată treaba de una singură, cu răbdare şi meticulozitate. De asemenea, un împrumut mai vechi ar putea să îţi fie returnat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână va trebui să te întreci pe tine la locul de muncă.

Ai termene limită pe care nu le poţi amâna, aşa că pune-ţi toată energie în acest sector. Vei fi nevoită să faci multe lucruri în doar câteva zile, iar asta nu îţi sună prea familiar. Cu toate acestea, nu există nici cel mai mic dubiu că nu te vei descurca. Marea ta problemă este că uiţi să mănânci şi uiţi să iei pauze pentru a te mai relaxa puţin, iar asta îţi poate cauza probleme de sănătate în viitorul apropiat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi intri cu greu în ritm la serviciu în această săptămână, şi asta cu sigurnaţă se întâmplă din cauza minivacanţei de care te-ai bucurat recent.

Cu toate că ţi-a prins bine şi ţi-ai reîncărcat bateriile, e posibil să nu te poţi concentra luni sau marţi pe unele sarcini urgente. Ieşi din starea de amorţeală şi fii responsabilă dacă nu vrei să suferi pierderi financiare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu duci lipsă de bani, cu toate că în ultima perioadă ţi-ai achiziţionat o mulţime de lucruri pe care ţi le doreai.

Cu toate acestea, încearcă ca din această săptămână să te opreşti din cumpărături înainte de a nu avea regrete. Sunt suficiente mofturile pe care ţi le-ai făcut, aşa că bucură-te de prezent şi lasă viitorul în pace. Dacă mereu vrei să schimbi ceva, cu siguranţă vei omite momente unice de bucurie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu duci lipsă de bani, însă cu toate acestea eşti prea econoamă.

Încearcă să te mai relaxezi un pic şi să investeşti în lucrurile care îţi plac şi la care visezi. Nu le vei putea primi gratis pe toate, aşa că ocupă-te singură de asta. Orice mic obiect luat din banii tăi îţi va aduce o bucurie imensă. De asemenea, îţi poţi reînnoi garderoba, astfel te vei simţi frumoasă şi vei avea mai multă încredere în tine. Exact ce îţi doreai!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începi această săptămână cu forţe proaspete şi cu mai multe planuri optimiste de viitor.

Este foarte important să priveşti astfel lucrurile, mai ales dacă până acum ai avut o stare de letargie în care nimic părea că nu îţi surâde. Dacă te deschizi şi comunici mai mult cu cei din jurul tău, şansele de a găsi soluţii la problemele tale vor fi mai mari. Acest lucru e valabil şi în cazul banilor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, dar pui bazele unei afaceri de succes.

Relaţionarea şi parteneriatele te vor ajuta să îţi atingi mai repede scopul. Nu stai deloc rău cu banii, de aceea astrele îţi recomandă să faci investiţii şi să îi fructifici. Cere sfatul persoanelor cu experienţă în cazul în care te împotmoleşti!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ar strica ca în aceste zile să te ocupi mai mult de tine şi să investeşti ceva bani într-o garderobă nouă.

Ai nevoie de o schimbare de look şi nu mai trebuie amânată! Te descurci bine cu banii, aşa că nu e cazul să găseşti motive pentru a nu o face. Dacă nu ai curaj, mergi cu o prietenă care ştii că te poate convinge să faci orice spune. Mergi pe mâna celorlalţi dacă îţi e frică să ieşi din zona de confort!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu degeaba ai lucrat atât în ultima perioadă, pentru că în aceste zile începi să culegi roadele muncii tale.

Ai toate şansele să primeşti o mărire de salariu sau un bonus pentru sarcinile duse la bun sfârşit, dar nu te concetra prea mult pe aşteptarea lor. Lasă lucrurile să curgă natural şi bucură-te acum de tot ce ai reuşit să faci, fii mândră de tine şi nu uita să te odihneşti!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă schimbări în ceea ce priveşte banii, dar se anunţă unele în ceea ce priveşte cariera.

Ai toate şansele să înveţi lucruri noi şi să descoperi că îţi place să faci şi altceva faţă de acum. Ia în considerare acest lucru şi nu ezita să optezi pentru un nou job dacă acesta te atrage mai mult. Cu toate că eşti o persoană statornică, pentru a evolua şi avansa trebuie să acţionezi cu curaj!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod