Horoscopul banilor în săptămâna 28 mai-3 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Orice e gratis, primeşti cu plăcere, despre asta va fi vorba în această săptămână.

Dar, cu toate că ai norocul de a fi invadată de cadouri, e necesar să îţi activezi şi tu abilitatea de a dărui. Nici nu ştii cât de bine te vei simţi atunci când vezi că poţi face oamenii fericiţi prin gesturi simple şi deloc costisitoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei primi o lecţie de viaţă de la un prieten sau de la un coleg de serviciu.

Banii sunt o problemă delicată pentru tine şi un subiect tabu despre care chiar nu aduci vorba niciodată. Nu spune nimeni să te plângi enervant pentru că nu ai o situaţie financiară bună, însă din când în când e necesar să mai ceri ajutorul dacă vrei ca situaţia să nu te depăşească.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Joci un rol important la locul de muncă, însă nu îl vei duce la bun sfârşit, din păcate.

Cu toate că vei avea parte de un eşec, nu e necesar să te simţi prost şi să iei vina toată asupra ta. Învaţă din greşeli şi păstrează-ţi demnitatea până la capăt, nu e ca şi cum tu ai vrut să se ajungă aici sau ai fi putut face mai mult şi nu ai vrut. Fii conştientă de asta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă ţi-ai pus mari speranţe într-un proiect ale căror rezultate ar trebui să apară în această săptămână, încearcă să nu te laşi doborâtă dacă vei avea parte de un eşec.

Evoluţia presupune multe greşeli, aşa că nu te critica prea tare atunci când ai parte şi de hopuri în viaţă. Nu stai rău la capitolul bani, deci ai încă un motiv în plus să nu dramatizezi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să nu te implici în prea multe lucruri deodată, altfel ai putea da greş în toate.

E necesar să îţi canalizezi energia către ce e mai important, iar apoi să le iei treptat pe rând. Acest sfat este valabil în special la locul de muncă sau în toate activităţile care îţi aduc bani. Situaţia ta financiară se menţine pe linia de plutire, însă nu o trage în jos!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta financiară rămâne aceeaşi şi în această săptămână, însă nu te plângi de asta pentru că ai parte de ajutor din mai multe părţi.

Nu simţi greul acum, dar ai face bine să te gândeşti la viitor şi la situaţia în care ai rămâne doar cu salariul pe care îl câştigi. Asta te va impulsiona să iei măsuri şi să îţi cauţi ceva mai bun sau un al doile job.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mereu vrei să schimbi ceva în ceea ce priveşte cariera ta, însă niciodată nu o faci.

Aştepţi ce e mai bun şi nu încerci să o iei treptat, iar asta îţi poate aduce plafonare la locul de muncă. Dacă tot nu eşti decisă să modifici ceva în acest sens, măcar fii revoluţionară la jobul actual şi chinuie-te să fii cea mai bună de acolo!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu îţi ţine banii economisiţi la saltea, ci mai bine încearcă să investeşti în ceva ce îi poate chiar dubla.

Nu spune nimeni că trebuie să te arunci cu capul înainte, dar măcar interesează-te şi documentează-te în această privinţă. Ai în jurul tău o mulţime de oameni de succes cărora le poţi cere sfaturi, dar trebuie doar să fii puţin mai ambiţioasă şi să îţi faci curaj să işi din zona ta de confort!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Orice schimbare înseamnă evoluţie, despre asta e vorba în această săptămână.

În primele zile ale acesteia, vei avea şansa de a ţi se face o ofertă inedită în carieră. Chiar dacă te sperie gândul de a încerca ceva cu totul nou, ai face bine să îţi testezi limitele şi abilităţile. E posibil să fii mai mult decât surprinsă de ceea ce vei descoperi despre tine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti foarte meticuloasă la locul de muncă şi faci de fiecare dată o treabă excelentă.

Din păcate, în această săptămână, şefii tăi nu vor mai avea răbdarea de până acum pentru a-ţi duce sarcinile la bun sfârşit. Un proiect cu termen limită te va pune în dificultate şi îţi poate strica puţin renumele, iar situaţia ta financiară ar putea fi şi ea afectată. Încearcă să te adaptezi rapid!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu stai prea bine la capitolul sănătate, iar asta presupune cheltuieli mai mari în acest sector al vieţii tale.

În această săptămână vei fi nevoită să îţi faci numeroase analize şi să fugi dintr-o parte într-alta mereu, ceea ce înseamnă mai puţin bani în buzunar. Cu toate acestea, e un lucru bun să te ocupi de problemele pe care le ai şi să nu te laşi în voia sorţii, aşa că nu îţi fie necaz de bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă în primele zile ale săptămânii nu cheltui mai nimic, apoi vor avea loc unele evenimente neprevăzute care îţi vor goli complet cardurile.

Cel mai probabil este vorba despre un eveniment mai puţin fericit, însă datorită ţie el poate dispărea ca şi cum nu a existat vreodată. Chiar dacă va bate vântul prin buzunarele tale, vei fi extrem de fericită pentru ce ai făcut!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod