Horoscopul banilor în săptămâna 22-28 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Şansele de câştig sunt din ce în ce mai mari începând din această săptămână.

Faptul că ai relaţionat cu persoane noi în ultima perioadă te va ajuta enorm în ceea ce priveşte cariera ta. Nu e de mirare că bugetul se va îmbunătăţi atât timp cât ştii să profiţi de toate oportunităţile care ţi se oferă. Ai parte de suportul celor dragi, iar asta e foarte important!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de o săptămână cu de toate la locul de muncă.

Traversezi o perioadă în care competitivitatea ta iese la suprafaţă şi te ajută să câştigi mai mulţi bani. Chiar dacă nu vei ieşi de fiecare dată câştigătoare, cu siguranţă vei avea succes de cele mai multe ori. Este foarte important să acţionezi după cum simţi, indiferent dacă este vorba de proiecte sau de relaţiile cu partenerii, colegii şi şefii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în aceste zile, însă modul de lucru da.

E posibil să constaţi că unii colegi au parte de succes pe nemeritate, aşadar vei simţi invidie şi vei fi mai impulsionată să demonstrezi ceea ce poţi. Cu toate că nu se vor vedea imediat rezultate, viitorul sună bine pentru tine în ceea ce priveşte banii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îţi recomandă să munceşti în echipă în aceste zile dacă vrei să câştigi mai mulţi bani mai repede.

Cu toate că graba strică treaba, acum nu este cazul să îţi pui astfel de probleme. Mergi cu fluxul şi încearcă să înveţi lucruri noi de la cei din jurul tău. Nu ar strica să participi la cât mai multe conferinţe, să te înscrii la cursuri de perfecţionare sau să încerci să îţi dezvolţi o pasiune.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă vei primi mai multe sarcini la locul de muncă în această săptămână, cu siguranţă nu vei fi răsplătită aşa cum te aşteptai.

Ai putea rămâne cu impresia că te-ai chinut degeaba, însă fii sigură că cineva a remarcat eforturile tale. Chiar dacă acum nu vei câştiga mai mulţi bani, pe viitor situaţia s-ar putea schimba în favoarea ta. Ambiţia ta nu va fi ignorată!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru cumpărături, mai ales pentru acelea care au legătură cu felul în care arăţi.

Dispui de bugetul necesar pentru a-ţi reînnoi garderoba sau pentru a merge la saloanele de înfrumuseţare. Indiferent de ce spun ceilalţi, pune-te pe primul loc şi acţionează după cum îţi dictează inima. Traversezi, cel mai probabil, una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu este una prea bună pentru tine în ceea ce priveşte banii, pentru că brusc te vei trezi cu o mare gaură în buget.

O cheltuială neprevăzută te dă total pentru cap, însă conştientizezi până la urmă că nu ai altă soluţie decât să accepţi. Cu toate acestea, pe măsură ce zilele vor trece, vei constata că tot răul a fost spre bine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai noroc la bani în această săptămână, ba chiar şi tu eşti surprinsă de cât de bine îţi merge.

Colegii şi cei din jurul tău care nu îţi sunt foarte apropiaţi vor fi invidioşi pe succesul tău, însă acest lucru nu ar trebui să te influenţeze în vreun fel. Nu te lăsa manipulată de aceştia şi nu le oferi nimic din ceea ce câltigi tu. E reuşita ta, de care trebuie să te bucuri alături de cei dragi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În aceste zile vei munci intens, dar nu vei câştiga mai mulţi bani decât de obicei.

Din fericire, e doar o situaţie trecătoare şi nu vrei să ceri mai mult decât ţi se oferă deja. Cel mai probabil vei ajuta pe cineva care te-a ajutat la rândul lui în trecut, aşa că sunteţi chit şi nu rămâi cu frustrări. Situaţia ta financiară este una bună care îţi permite să duci un trai decent.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei câştiga mai mulţi bani datorită unor activităţi sau concursuri la care participi.

Nu se poate spune că depui prea mari eforturi în acest sens, însă curajul şi ambiţia de a încerca lucruri noi te vor scoate în faţa. Ai nevoie de mai mulţi bani pentru a-ţi îndeplini un vis, aşa că de ce să nu încerci să îi obţii profitând de toate ocaziile care ţi se oferă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi despre investiţii.

Economiile pe care ţi le-ai făcut în ultima perioadă vor fi suficinte pentru a finaliza un proiect pe care l-ai început de ceva vreme. Poate fi vorba despre decorarea sau mobilarea locuinţei tale, dar la fel de bine ar putea avea legătură şi cu deschiderea propriei afaceri. Se anunţă o mulţime de schimbări bune pentru tine în viitorul apropiat!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de o săptămână plină la locul de muncă, însă vei reuşi să te ocupi şi de problemele importante de acasă.

Cu toate ca în weekend vei fi lipstită total de energie, ai satisfacţia rezultatelor pe care le-ai obţinut. Nu o duci deloc rău cu banii, însă asta doar datorită ţie şi eforturilor tale de a-ţi face treaba cât mai bine. Vei fi apreciată aşa cum meriţi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod