Horoscopul banilor în săptămâna 14-20 ianuarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea prea multe de făcut în această săptămână şi, cel mai probabil, nu vei reuşi să le cuprinzi pe toate.

Chiar dacă nu îţi dai seama, pe lângă tine ar putea trece oportunităţi profesionale grozave. Nu o duci rău cu banii, dar e păcat să poţi câştiga mai mult şi să nu fii atent la şansele care ţi se oferă. Încearcă să te organizezi mai bine, astfel te vei concentra mai bine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Situaţia ta profesională este una destul de bună, aşa că nici cu banii nu ai cum să o duci rău.

Dacă eşti angajat de curând, încearcă să nu îţi tratezi noii colegi cu superioritate. Dacă vei lega prietenii cu cei din jurul tău, atmosfera va fi plăcută şi vei putea da ranadament la job. Toate sunt în strânsă legătură, aşa că gândeşte bine înainte de a acţiona!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situaţia ta financiară este una excelentă, dar nu ştii să te bucuri de ea aşa cum trebuie.

Din păcate, nu reuşeşti să îţi gestionezi banii aşa cum ar trebui, iar acesta poate fi motiv de ceartă cu o persoană apropiată. Este foarte important să ceri un ajutor specializat pentru a investi când trebuie şi în ce trebuie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea de înfruntat un episod mai puţin plăcut la locul de muncă.

E posibil sa fie vorba despre o ameninţare sau chiar de o concediere, din păcate. Cu toate că pare tragic la început, această situaţie ar putea avea un final extrem de fericit. Ai răbdare şi, în timp, lucrurile se vor aşeza aşa cum trebuie pentru tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca de fiecare dată, orice plan de-al tău ajunge să se concretizeze.

Desprea asta e vorba şi în aceste zile. Decizi ca în această săptămână să îţi dezvălui ideile la locul de muncă, iar şefii tăi vor fi mai mult decât impresionaţi. Nici nu vor aştepta să afle rezultatele că te vor şi recompensa pentru iniţiativele tale inedite şi curajoase.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai din ce în ce mai puţini bani, iar acest lucru te deprimă.

Deşi ai investit tot ce aveai cu cap, te îngrozeşte ideea că portofelul este gol. Te simţeai mult mai bine înainte pentru că ştiai că ai o rezervă în caz de evenimente neprevpzute. Acum totul este un haos şi o nesiguranţă pentru tine. Pentru a-ţi recăpăta încrederea şi optimismul, fă o schimbare pe plan profesional!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Iei decizii fără să gândeşti prea mult în această săptămână, cu toate că nu îţi stă în caracter.

Pare că eşti orbit şi vrei să îţi atingi cu tot dinadinsul un ţel, indiferent de cum ajungi acolo. Vestea proastă este că, deşi toţi cei dragi încearcă să îţi deschidă ochii, tu nu asculţi de nimeni şi te laşi ghidat doar de tine. Rezultatele vor fi o surpriză pentru toată lumea, inclusiv pentru tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci rău cu banii, iar cei din jurul tău o ştiu foarte bine.

Dacă sesizezi că mai multe persoane vor să se împrietenească brusc cu tine, atunci deschide bine ochii şi fii sceptic cu privire la intenţiile lor. Nimeni care te ştie de puţină vremea nu ar îndrăzni să îţi ceară bani, aşa că întreabă-te de ce ar face-o cineva? Nu ajuta pe nimeni financiar în aceste zile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica să te plimbi şi să te distrezi mai mult în aceste zile.

Ai suficienţi bani cât să îţi permiţi ceva inedit o dată la câteva luni, aşa că de ce să nu o faci? Invită-ţi prietenii în oraş şi fă ca seara să fie de pomină. Dacă faci cinste, nu înseamnă că eşti mai naiv ca ceilalţi din grupul tău. Fericirea ta merită costul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În aceste zile îţi vei dezvălui abilităţile de lider fără vreo intenţie, însă ai toate şansele să obţii un rezultat la care nici nu visai.

Nu ar fi de mirare să fii vazut exact la momentul potrivit de către cineva care are putere de decizie asupra ta. Dacă te trezeşti a doua zi ca fiind şeful echipei cu care ai lucrat până acum, trebuie să ştii că nu e doar un vis!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Indiferent de cheltuielile pe care le ai în aceste zile, vei face tot posibilul să ajuţi cu bani pe cineva drag.

Empatizezi cu oamenii din jurul tău, aşa că problemele lor nu au cum să nu te afecteze. Chiar dacă vei fi nevoit să renunţi la unele lucruri personale, mulţumirea pe care o vei simţi după va fi de zece ori mai mare. Fă ce îţi spune inima!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu cât câştigi mai mulţi bani, cu atât devii mai cheltuitor.

Chiar dacă pe de o parte acest lucru este perfect normal, pentru că îţi creşte standardul de viaţă, pe de altă parte ignori complet ideea de economie. O persoană cu mai multă experienţă de viaţă îţi va da sfaturi valoroase cu privore la bani, ţine doar de tine dacă le iei în considerare sau nu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod