Horoscopul banilor în săptămâna 1-7 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru afaceri, în special pentru negocieri.

Stai bine la capitolul comunicare, iar asta înseamnă că poţi convinge multă lume să facă ceea ce îţi doreşti. Se poate ca o achiziţie la care visai de ceva vreme să îţi aducă linişte şi fericire. Dacă eşti tentat să îţi schimbi job-ul, astrele îţi recomandă să nu te grăbeşti în următoarele două luni!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta ai şansa să te remarci în mediul profesional sau să primeşti o ofertă tentantă.

Cu toate acestea, fă-ţi un calcul atent la bani şi nu face nicio mutare importantă înainte de asta. Astrele te sfătuiesc, de asemenea, să nu sabotezi pe nimeni din jurul tău cu scopul de a ajunge în lumina reflectoarelor cu orice preţ.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru tine pe plan profesional şi financiar.

Vei avea şansa de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială mai repede decât ai fi sperat, însă trebuie să fii conştient că e vorba doar de noroc. Vei fi la locul potrivit, în momentul potrivit, de aceea nu trebuie să începi să te lauzi cu aptitudinile tale, pentru că ai putea obţine exact efectul opus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta lucrurile nu vor depinde de tine, ci de cei din jurul tău.

Este foarte important să lucrezi în echipă şi să menţii o comunicare deschisă cu cei cu care lucrezi sau ai o afacere. Dacă nu eşti mulţumit de banii pe care îi câştigi, trebuie să încerci să schimbi abordarea sau chiar să te reorientezi către un alt domeniu de activitate.

Leu(22 iulie - 22 august)

În primele zile ale acestei săptămâni, ai putea avea tendinţa de a te enerva din orice.

Este foarte important să separi lucrurile personale de cadrul profesional, altfel ar putea ieşi scântei pe ambele planuri. Chiar dacă ai probleme în familie, spre exemplu, munca trebuie să fie muncă. Cu cât vei amesteca lucrurile mai mult, cu atât productivitatea ta va scădea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începi săptămâna cu forţe proaspete şi te simţi din nou stabil pe plan financiar.

E posibil să fie vorba despre un împrumut care îţi este returnat sau, pur şi simplu, despre salariu. Indiferent despre ce este vorba, cu siguranţă vei avea cu ce să îţi achiziţionezi acele lucruri pe care ţi le doreşti deja de ceva vreme.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor veni cu veşti bune, dar şi cu cheltuieli mai mari.

Cu toate acestea, eşti fericit pentru că ai de unde da şi că rezolvi o problemă care se afla în aşteptare deja de ceva vreme. Poate fi vorba despre o reparaţie în casă sau despre achiziţia unei locuinţe care te poate scuti de multe alte costuri suplimentare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună în ceea ce priveşte cariera ta, pentru că vei avea şansa de a explora domenii care îţi sunt total necunoscute.

Poţi avansa în carieră mai repede decât crezi dacă reuşeşti să ieşi din zona ta de confort. Situaţia financiară nu ţi se va schimba pentru moment, însă se anunţă veşti bune pe viitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru munca în echipă, indiferent dacă este vorba despre afaceri sau despre un job obişnuit.

Relaţia şi comunicarea cu colegii sau partenerii trebuie să fie cât mai transparente, astfel încât productivitatea să ajungă la cote maxime. Dacă te afli în situaţia în care cineva încă te întreţine, trebuie să începi să te pregăteşti pentru momentul în care va trebui să îţi iei zborul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să duci lupte grele la locul de muncă.

Fie vei dori să îţi impui părerile sau să îţi implementezi ideile cu orice preţ, cert este că nu primeşti deloc răspunsuri satisfăcătoare. Se anunţă o perioadă tensionată care îţi va scădea productivitatea şi, astfel, şi veniturile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea o săptămână grea la locul de muncă, însă vei reuşi să răzbeşti într-un final.

Chiar dacă le vei duce pe toate la bun sfârşit, vei rămâne cu impresia că cei din jur nu apreciază eforturile pe care le-ai depus în acest sens. Şi, nu ai nevoie de mai mulţi bani, ai nevoie să fii încurajat şi recompensat măcar cu o vorbă bună.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Indiferent de câţi bani ai şi de statutul tău, trebuie să rămâi tu până la capăt.

Orice câştig obţinut peste noapte nu trebuie să te facă să îi tratezi pe cei din jurul tău cu superioritate. Aminteşte-ţi întotdeauna de unde ai plecat şi încearcă să îi ajuţi pe care care crezi că merită aşa cum ai fost şi tu ajutat la început. Şansa este foarte importantă, nu uita niciodată acest lucru!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod