Horoscopul banilor. Află ce te aşteaptă în luna septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru septembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

De luna aceasta începe să îţi meargă din ce în ce mai bine pe plan financiar.

Afacerile şi jobul îţi aduc satisfacţii pe măsură, iar uneori priveşti chiar cu scepticism cât bine ţi se poate întâmpla. Te-ai axat mai mult pe profesie în ultima perioadă, iar faptul că ai muncit cu dăruire şi cu un scop precis îţi aduce rezultate spectaculoase.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te bucuri de o lună excelentă pe plan profesional şi financiar, nici tu nu crezi cât de bine îţi merge!

Vor apărea ocazii la care nu te aşteptai şi pe care le accepţi cu mult curaj şi cu optimism. Deciziile tale sunt extrem de mature şi chiar dacă îţi neglijezi celelalte aspecte ale vieţii tale, va merita din plin. Te bucuri de înţelegerea tuturor şi ai spor în toate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Munca în echipă îţi poate aduce satisfacţii majore în septembrie.

Cu toate că păşeşti timid în această lună şi vei întâmpina probleme financiare, ele vor putea fi depăşite dacă eşti atentă şi chibzuită. Trebuie să fii mai descurcăreaţă în faţa dificultăţilor care te scot din zona de confort şi şă faci schimbări drastice dacă situaţia ţi-o cere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu o duci rău cu banii luna aceasta, dar nici bine nu se poate spune.

Astrele te sfătuiesc să fii cât poţi de chibzuită şi să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta doar pentru că aşa vezi că fac alţii. Te implici în proiecte noi sau abandonate şi scoţi ceva frumos din ele, însă rezultatele financiare nu se vor vedea prea curând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă o lună de succes pentru tine atât pe plan profesional, cât şi material.

Norocul este de partea ta şi îţi scoate în faţă oportunităţi grozave fără să te chinui tu să găseşti soluţii pentru a ieşi din criză. Nici nu ştii din ce parte vin banii, însă un lucru este cert, eşti fericită la maximum. Nu fi egoistă şi nu-ţi ţine realizările doar pentru tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte cheltuielile luna aceasta.

Situaţia ta financiară nu îţi permite să te joci cu banii, mai ales dacă ai o familie, iar bugetul este limitat. E foarte important să scapi de datoriile urgente şi să amâni achiziţiile inutile. Chiar dacă pe plan profesional te bucuri de popularitate şi respect, asta nu înseamnă că vei avea parte prea curând de o avansare sau de vreun bonus.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca luna septembrie să vină cu schimbări majore în viaţa ta profesională şi să cauţi să pleci la mai bine.

Un nou loc de muncă sau un extra-job te poate scăpa de problemele financiare cu care te confrunţi încă de la începutul acestei perioade. Cu siguranţă vor exista şi unele regrete, dar beneficiile vor fi mult mai mari decât pierderile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o lună bună pentru afaceri şi cel mai probabil deciziile tale vor fi remarcate exact de cine trebuie.

Chiar dacă vei lucra mai mult decât poţi duce, rezultatele finale vor fi extrem de bune. Încearcă după ce te pui pe picioare din punct de vedere financiar să iei o pauză de odihnă şi să îţi reîncarci bateriile. O săptămână cu familia e tot ce îţi trebuie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tot ce îţi vei propune să faci în această lună va ajunge să fie pus în practică şi să aibă rezultate bune.

Important este să ai iniţiativa de a porni lucruri noi şi de a lucra mai mult în echipă, la locul de muncă sau un parteneriat de afaceri. Vei câştiga simţitor, însă vei avea tendinţa şi de a cheltui pe măsură, riscând astfel să pierzi banii câştigaţi la fel de repede cum au şi venit!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această lună, însă se vor produce unele pe plan profesional.

Nu mai dai randament ca altă dată, iar rutina în care ai intrat îţi va fi reclamată cel mai probabil la jumătatea acestei perioade. Din fericire, te adaptezi repede situaţiei şi datorită spontaneităţii tale vei scăpa de pedepse.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea extrem de mult de muncit în luna septembrie, ceea ce te va extenua atât fizic, cât şi psihic.

Chiar dacă vei reuşi să câştigi mai mulţi bani, vei fi nevoită să îi cheltui pe tratamente sau vizite frecvente la medic pentru a te vindeca de o boală provocată de stres şi extenuare. E important să trăieşti în echilibru şi să te mulţumeşti cu câte puţin din fiecare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se anunţă o lună prea liniştită pentru tine, septembrie venind cu dificultăţi în obţinerea a ceea ce ţi-ai propus.

Este foarte important să încerci să te organizezi mai bine şi să îţi achiţi datoriile înainte de a face oricare alte cheltuieli. Sfaturile unor persoane cu mai multă experienţă de viaţă ar trebui să îţi fie de folos!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod