Horoscop. Topul celor mai vicioşi bărbaţi. Află de cine să fugi!

Nativul din Peşti nu se luptă cu el absolut deloc, întotdeauna având câştig de cauză micile plăceri ale vieţii.
1. Rac

Nativul din această zodie este cel mai mare adept al plăcerilor nocive. Poate renunţa la anumite vicii, însă trebuie neapărat să le înlocuiască cu ceva la fel de periculos. Îi place să trăiască riscant şi nu vrea să îşi răpească nici cea mai mică bucurie a vieţii, chiar dacă acea plăcere poate fi doar pe moment şi poate avea consecinţe grave.

2. Vărsător

Nativul din această zodie este foarte uşor de manipulat şi face de obicei ce fac şi cei din jurul lui. Dacă toţi prietenii lui fumează, beau sau au alte vicii, cu siguranţă el nu va fi altfel.
Chiar dacă ştie cât de mult rău îi pot provoca acţiunile sale, pentru el este mai important să nu fie privit altfel!

3. Taur

Îi place să experimenteze cât mai multe lucruri noi fără să se gândească că unele îi pot distruge viaţa dacă nu ştie când să se oprească. Ajunge în punctul în care consideră că nu mai poate trăi dacă nu face anumite lucruri, însă dacă se compară cu cei din jurul lui va vedea altfel viaţa şi va vedea că se poate!

4. Gemeni

Nativul din această zodie ştie că are vicii, vrea să scape de ele, însă nu poate.
Este un bărbat fără voinţă şi aşteaptă să fie împins de la spate sau ameninţat pentru a putea să renunţe la micile sale plăceri nocive.

5. Berbec

Nativul din această zodie este o persoană vicioasă şi nu este dispus să renunţe la plăcerile lui decât în cazuri extreme. De cele mai multe ori, Berbecul se lasă de fumat când întâmpină probleme de sănătate sau renunţă la a mai cheltui nejustificat bani decât atunci când ajunge falit.

6. Peşti

Nativul din această zodie este foarte vicios, însă şi extrem de încăpăţânat.
Nu se luptă cu el absolut deloc, întotdeauna având câştig de cauză micile plăceri ale vieţii. Se lasă ghidat de instinct şi nu se gândeşte la consecinţe decât în cazul în care sunt implicate persoane dragi lui.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • un vicios pe 24 Mar 2016, 14:18
    Toti barbatii este niste ..viciosi

    EVAAAA.. marita-te cu ...o barbata. Noi masculii suntem viciosi tare de tot si tu trebuie sa fuuugi. Ai frati? Daca ai tata nu te mai intreb ca o fi si el plin de vicii. Ce sa facem si noi sarmanii barbate? Suferim pe langa EVA cea neprihanita.. Hai sictir!

    1
    0

  • avocat pe 24 Mar 2016, 10:32
    discriminare

    Oamenii sunt ofensati si pe buna dreptate, titulul vostru implica discriminare si puteti fi cu usurinta dati in judecata pentru asta, recomand stergerea articolului.

    2
    0

  • Tepes Vlad pe 24 Mar 2016, 00:20
    Pedeapsa cu moartea pentru voi, niste ratati de neam!

    Sunteti niste boi in toata legea cu postarea unor astfel de articole. Se vede ca natia romana in sine este o natie de ratati si inculti, tradatori de neam si hoti. Vreti sa va castigati niste bani din orice lucru de nimic. Nu ma mira ca societatea asta nu va evolua niciodata! Pacat ca nu s-a instaurat pedeapsa cu moartea pentru unii ca voi. Sa va bata Bunul Dumnezeu pe toti care scrieti numai prostii la adresa oamenilor.

    0
    1

  • BAROSU ALB pe 23 Mar 2016, 23:48
    HAHAHA!

    Vorbiti prostii. In cazul meu nu e adevarat. Cred ca unii ar trebui sa se lase de meseria asta. :))))

    0
    0

  • doar eu pe 23 Mar 2016, 23:15
    cand faceti astfel de articole

    am o intrebare pentru cel care a scris acest articol: ganditi cand puneti astfel de titluri la articole ?! ... titlul suna a discriminare si instigare la ura si discriminare, si din cate stiu se pedepseste penal. Mai puneti 2-3 astfel de articole si toti barbatii din zodiile enumerate mai sus vor fi evitate de societate ca au vicii. Nu este singurul articol, am citit cu cateva zile in urma un articol cu un titlu la fel de stupid ceva gen "Afla zodiile cele mai isterice si fugi de ele" ... nu mai stiu exact dar la fel, indemnul era fugi de acele persoane. Propun sa mai ganditi putin inainte sa publicati chestii cut & paste de pe alte site-uri .. de fapt singura diferenta intre articole este titlul stupid.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod