Horoscop. Top 6 cele mai inteligente zodii. Află cât de isteaţă eşti!

Nativa din Leu este foarte descurcăreaţă, spontană şi găseşte soluţii în situaţiile extreme în care este pusă de-a lungul vieţii.
1. Peşti

Nativa din această zodie are o inteligenţă mascată şi nu arată din prima cât de înzestrată este intelectual. Îi place ca doar atunci când este cazul să iasă din cochilie şi să îi dea pe toţi pe spate, găsind soluţii pentru orice problemă gravă.

2. Fecioară

Nativa din această zodie are o inteligenţă nativă, însă continuă să se cultive pe tot parcursul vieţii. Este foarte spontană, are o memorie de neimaginat şi găseşte întotdeauna o portiţă de ieşire atunci când este pusă la zid.
Se adaptează şi învaţă repede lucruri noi!

3. Gemeni

Nativa din această zodie este foarte deşteaptă, însă se ocupă de acest lucru mai mult decât celelalte zodii. Este foarte ambiţioasă, vrea în permanenţă să înveţe lucruri noi, are o foarte bună memorie şi vrea să fie pregătită câte puţin în orice domeniu.

4. Scorpion

Mintea ageră a Scorpionului îl duce pe culmile succesului, acesta încercând în permanenţă să evolueze. Nu se compară niciodată cu ceilalţi, se vede doar pe el şi îşi urmăreşte propriile interese şi ţeluri.
Gândeşte profund spre deosebire de majoritatea celor din jurul lui pe care îi consideră superficiali.

5. Vărsător

Nativa din acest semn zodiacal este o persoană foarte inteligentă, însă şi modestă în acelaşi timp. Priveşte tăcută ce se întâmplă în jurul ei şi învaţă din orice se întâmplă în jurul ei. Nu se mulţumeşte cu puţin şi ia cele mai practice decizii pentru ea şi pentru cei din jurul ei.

6. Leu

Nativa din Leu este foarte descurcăreaţă, spontană şi găseşte soluţii în situaţiile extreme în care este pusă de-a lungul vieţii.
Deşi este şi puţin parşivă, aceasta profită de orice oportunitate pentru a ajunge sus şi vede imediat şansele reale care i se oferă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod