Horoscop: Semne că urmează să te părăsească, în funcţie de zodia lui

Dacă iubitul tău şi-a schimbat brusc comportamentul, ar trebui să te îngrijorezi şi să-ţi pui câteva întrebări. Descoperă, în funcţie de zodia lui, care sunt semnele că se gândeşte să te părăsească.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din rac, care iubeşte atât de mult să stea acasă, va găsi brusc tot felul de motive să fie mai des plecat. Pe lângă acest mare semnal de alarmă, vei descoperi că nu te mai alintă şi nu te mai atinge cu dragoste ca înainte. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din zodia leu îţi arată foarte clar că relaţia este la un pas de final. Îşi pierde toată răbdarea pe care o avea şi pare să se enerveze din orice.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din fecioară este din ce în ce mai puţin interesat de tine, te ignoră şi preferă să facă cu totul altceva decât să petreacă timp alături de tine. Dacă înainte era foarte grijuliu, devine brusc destul de nepăsător şi indiferent.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din balanţă îşi pierde brusc apetitul de sex. Dacă înainte era foarte pasional şi plin de dorinţă, dar cu timpul a devenit din ce în ce mai puţin interesat să facă dragoste cu tine, este cazul să-ţi faci griji.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Indiferenţa este principalul semnal care îţi arată că nativul din scorpion nu mai este interesat de tine sau de relaţia voastră. Iar pe lângă asta, glumele răutăcioase sunt de asemenea un semnal de alarmă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din săgetător va începe să flirteze fără nicio jenă cu femeile pe care le întâlneşte, chiar dacă şi tu eşti de faţă. Acesta este un semnal grav, pe care trebuie cu siguranţă să-l iei în considerare. De asemenea, pare să te excludă din viitorul lui, vorbind exclusiv despre planurile "lui", nu ale "voastre".

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din capriconr este orientat către planurile de viitor şi are tot felul de ambiţii pentru voi doi. Dar dacă relaţia nu mai merge şi nu-şi mai doreşte să fiţi împreună, va pune brusc capăt acestor planificări.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că este o fire destul de stabilă pentru un semn de aer, nativul din vărsător va începe să-şi încalce des cuvântul şi te va părăsi când ţi-e lumea mai dragă. Semnalele care îţi arată asta sunt infidelitatea şi minciunile tot mai dese.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din peşti este o fire sentimentală, chiar dacă nu îţi arată asta des. Dar dacă simte că vrea să pună capăt relaţiei, îţi dai seama uşor după răceala cu care te tratează şi după faptul că nu mai comunică aşa cum o făcea înainte.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din berbec îşi pierde răbdarea destul de uşor dacă nu mai vrea să continuie relaţia. Pentru că vrea să fii în pas cu el, se va enerva rapid dacă nu o faci. Impulsivitatea este de asemenea stăpâna lui şi s-ar putea să-ţi spună lucruri destul de dureroase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din taur ajunge efectiv să nu te mai tolereze dacă nu vrea să mai continuaţi relaţia. Va fi din ce în ce mai nepăsător şi complet intolerant faţă de tine, încât îţi va fi imposibil să nu-ţi dai seama că nu te mai vrea în viaţa lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vorbele răutăcioase ale nativului din gemeni şi glumele deloc plăcute făcute pe seama ta vor fi primele semnale care îţi arată că de fapt ar vrea să te părăsească. De asemenea, te va critica foarte mult şi nimic din ceea ce faci nu-i va fi pe plac.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucky lucy pe 18 Iul 2012, 21:18
    gemeni

    foarte adevărat.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod