Horoscop: Punctul Norocului. Descoperă şansa ta de reuşită în viaţă

Fortuna sau Punctul Norocului reprezintă în astrologie elementul care descrie şansa pe care o ai de-a lungul vieţii. Se referă la capacitatea ta de a te îmbogăţi, de a avea o sănătate de invidiat, succes şi o căsnicie bună. Îți arată ce calități ale tale îți vor aduce succesul în viață și cum anume să le folosești pentru ca norocul să fie alături de tine.

Click aici pentru a descoperi în ce semn se află Punctul Norocului pe harta ta natală.

PunctulNorocului în Berbec

Vei avea noroc în viaţă dacă îţi foloseşti curajul, inspiraţia şi răbdarea. Ai foarte multă energie pe care trebuie să înveţi să o foloseşti corect şi să o canalizezi pentru a obţine ceea ce îţi doreşti în viaţă. Îţi găseşti fericirea dacă vei avea curajul să îţi asumi riscurile necesare. Capacitatea ta de a vedea calea cea dreaptă, menită pentru tine, reprezintă una dintre principalele calităţi care îţi pot aduce succesul.

PunctulNorocului în Taur


Fericirea ta în viaţă se referă la capacitatea de a construi şi de a susţine. Tu trebuie să găseşti stabilitatea, să vezi adevărata motivaţie şi să îţi construieşti viaţa în jurul unei baze solide. Cel mai mare dar al tău este răbdarea şi capacitatea de a-ţi păstra calmul chiar şi atunci când totul este tulbure în jurul tău.

PunctulNorocului în Gemeni

Îţi găseşti fericirea în viaţă dacă îţi satisfaci curiozitatea. Bucură-te de fiecare plăcere a vieţii. Fii flexibilă, versatilă şi liberă de orice fel de constrângeri. Trăieşte clipa, iar succesul, fericirea şi norocul vor fi întotdeauna de partea ta.

PunctulNorocului în Rac

Foloseşte-ţi capacitatea de a îngriji şi de a ocroti. Bucură-te de inocenţa ta şi de cea a celor din jurul tău. Fericirea şi norocul tău în viaţă au legătură cu creaţia, iar aici poate fi vorba de un copil, dar şi de o afacere, o operă de artă, o idee etc. Investeşte-ţi energia creatoare şi cu siguranţă vei avea succes în viaţă.

PunctulNorocului în Leu

Foloseşte-ţi entuziasmul, generozitatea şi optimismul. Vei avea succes dacă poţi fi o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi. Tu înţelegi că fiecare are drumul său în viaţă, iar prin propriul tău exemplu îi ajuţi şi pe alţii. Ai capacitatea de a dărui fără să aştepţi ceva în schimb, iar acest lucru îţi va aduce multă fericire în viaţă şi situaţii foarte norocoase.

PunctulNorocului în Fecioară

Vei avea parte de noroc şi succes în viaţă dacă foloseşti toleranţa, dar şi capacitatea de a analiza totul cu logică. Eşti cel mai fericită când ordinea domneşte în jurul tău şi când ştii că totul în viaţa ta funcţionează aşa cum trebuie. Nu cari cu tine experienţele negative ale trecutului, iar asta te ajută să fii cu adevărat fericită.

PunctulNorocului în Balanţă

Foloseşte-ţi diplomaţia, echilibrul şi delicateţea ca să obţii succesul în viaţă şi să ai norocul de partea ta. Cel mai mare dar al tău este capacitatea de a menţine echilibrul în situaţii delicate, de a jongla cu două lumi fără să te simţi străină în niciuna.

PunctulNorocului în Scorpion

Eficienţa, ambiţia şi organizarea sunt elementele cheie care îţi vor aduce succes în viaţă. Vei avea norocul de partea ta dacă îţi foloseşti capacitatea de a desluşi mistere, de a descoperi adevăratele motivaţii de dincolo de aparenţe. Cele mai importante calităţi ale tale sunt percepţia extraordinară, puterea de a vedea şi de a înţelege în profunzime.

PunctulNorocului în Săgetător

Foloseşte sinceritatea, onestitatea şi înţelegerea faţă de ceilalţi pentru a dobândi succesul în viaţă. Nu te temi să-ţi asumi riscuri şi să încerci lucruri noi, iar aceasta poate fi principala ta sursă de fericire şi noroc în viaţă. Este foarte posibil să găseşti cele mai preţioase lucruri din viaţa ta în colţuri îndepărtate ale lumii, fie că este vorba de marea iubire sau de ceva care îţi va aduce bunăstarea materială.

PunctulNorocului în Capricorn

Responsabilitatea, răbdarea şi perseverenţa sunt cuvintele cheie pentru tine în viaţă. Acestea te vor ajuta să-ţi găseşti fericirea, bunăstarea şi să ai întotdeauna norocul de partea ta. Scopul tău este acela de a găsi modalităţi de a evolua sau de a realiza ceva apreciat de ceilalţi, care să rămână mult timp după ce tu nu vei mai fi.

PunctulNorocului în Vărsător

Pentru a avea norocul de partea ta, tu trebuie să-ţi foloseşti originalitatea şi să-ţi pui în valoare latura umanistă. Darul de care trebuie să te foloseşti pentru a obţine succesul este capacitatea ta de a înţelege şi accepta diferenţele dintre oameni. Latura ta nonconformistă te va ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti în viaţă.

PunctulNorocului în Pești

Folosește compasiunea, credința și imaginația pentru a dobândi succesul și fericirea în viață. Tu trebuie să iei lucrurile lent, să nu te grăbești și să te bucuri de toate experiențele pe care le ai de-a lungul evoluției tale. Ai puterea de a înțelege dincolo de aparențe, de a simți totul mai intens, iar toate aceste sunt cele care îți aduc noroc de-a lungul vieții.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Anca pe 13 Dec 2013, 18:56
  pentru Paicu Gheorghe

  Lasa o adresa la care poti fi contactat, poate te ajut eu :)

  0
  0

 • paicu gheorghe pe 15 Aug 2013, 17:04
  SANT NASCUT 05 MARTIE 1969

  AS DORI SA PRIMESC DESPRE MINE TOT CE AM DE FACUT AM MUNCIT SI NU AM NIMIC ,UN SFAT AS DORI

  0
  0

 • paicu gheorghe pe 15 Aug 2013, 17:01
  as dori sa stiu ce soarta are o persoana in zodia pestelui

  multumim ca ne oferiti vesti despre zodiile noastre

  1
  0

 • Crina pe 7 Aug 2013, 10:40
  excelent, multumim!

  Foarte interesant si util si link-ul oferit, felicitari!

  9
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod