Horoscop noiembrie: dragoste şi bani, zodie cu zodie

Luna noiembrie tocmai a început şi este bine să ştii la ce să te aştepţi. Horoscopul pentru această lună îţi oferă indicii cu privire la viaţa ta sentimentală, dar şi la situaţia materială.
Luna noiembrie tocmai a început şi este bine să ştii la ce să te aştepţi.

Horoscopul pentru această lună îţi oferă indicii cu privire la viaţa ta sentimentală, dar şi la situaţia materială.

Iată care sunt previziunile lunii noiembrie, pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Din păcate nu vei avea o lună prea bună. Noiembrie îţi va aduce probleme pe plan sentimental, dar şi financiar. Partenerul de viaţă nu dă semne că ar vrea să te susţină ceea ce îţi îngreunează şi mai mult situaţia.

Taur (21 aprilie - 21 mai)


Vei pune capăt unei relaţii de dragoste, dar cu siguranţă nu vei avea regrete. Vei fi dispusă să mergi rapid mai departe şi să-ţi găseşti sufletul pereche. Vei avea de câştigat şi pe plan financiar.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Vei suferi pentru că nu te bucuri de atenţia persoanei pe care vrei să o cucereşti. Cei care sunt implicaţi într-o relaţie stabilă vor fi la extreme: vor fi zile în care nu îşi înţeleg absolut deloc partenerul şi zile de înţelegere perfectă. Cu banii nu vei sta prea bine şi trebuie să reduci serios cheltuielile.

Rac (22 iunie - 21 iulie)


Viaţa ta sentimentală va fi de vis în noiembrie. Te bucuri de momente de linişte şi afecţiune alături de persoana iubită.
Pe plan financiar nu vor apărea probleme serioase, iar nivelul veniturilor va fi asemănător cu cel al lunii trecute.

Leu (23 iulie - 22 august)


Partenerul de viaţă lasă majoritatea deciziilor importante în seama ta, ceea ce îţi oferă satisfacţie. Cu banii stai destul de bine, dar o mare parte din căştigul suplimentar pe care îl vei avea este dedicat unor modificări în casă, fie că este vorba de redecorare sau renovare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)


Eşti destul de agresivă în relaţia cu partenerul de viaţă, în sensul că vrei neapărat să-ţi impui punctul de vedere. Chiar dacă pare să cedeze presiunilor, persoana iubită nu va uita insistenţele tale enervante. Nu eşti mulţumită de răsplata financiară primită şi vei face orice să fii plătită în funcţie de merite.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)


Noiembrie este luna deziluziilor din punct de vedere sentimental. Ai fost îndrăgostită până peste cap şi nu ai vrut sa vezi şi defectele celuilalt. Acum, însă, acestea îţi sar în ochi.
Vei fi dezamăgită şi din punct de vedere financiar pentru că nu vei primi suma de bani la care te aşteptai.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Va fi o lună grea pentru că nu te poţi decide pe cine să alegi. Oscilezi între două relaţii, ceea ce nu va face altceva decât să îţi aducă necazuri. În ceea ce priveşte finanţele, ar fi indicat să nu faci dezvăluiri cu privire la veniturile tale pentru că pot apărea discuţii neplăcute pe această temă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Între tine şi persoana iubită va interveni distanţa. Fie veţi lucra mai mult, fie unul dintre voi va fi plecat din oraş. În orice caz, îi vei simţi foarte mult lipsa. La capitolul bani vei sta foarte bine. Vei primi o sumă importantă de bani.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)


Relaţia cu partenerul de viaţă va fi destul de încordată. Vor exista neînţelegeri şi atât tu cât şi partenerul vă gândiţi la o eventuală despărţire. În ceea ce priveşte banii, nu lua hotărâri impulsive şi nu semna niciun act important fără să citeşti cu foarte mare atenţie.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)


Noiembrie va fi o lună bună pentru tine, atât în plan emoţional, cât şi financiar. Dacă eşti singură, este foarte posibil să-ţi găseşti jumătatea.
Din punct de vedere financiar vei fi mulţumită pentru că vei avea suficienţi bani încât să rezolvi probleme care te stresau, dar îţi vor rămâne ceva bani şi pentru propriul tău răsfăţ.

Peşti (19 februarie - 20 martie)


Este momentul să ai o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă şi să hotărâţi împreună dacă relaţia voastră mai poate continua. Există tensiuni ceva mai vechi pe care acum trebuie să le rezolvaţi. Dacă viaţa amoroasă este cam întunecată, cel puţin cu banii vei sta mai bine. Vei reuşi să achiţi datorii sau să recuperezi o sumă importantă de bani.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIANA pe 26 Oct 2012, 18:37
    RAC

    LA PARTEA CU BANI SPER SA NU SE POTRIVEASCA4FBC

    0
    0

  • paul pe 9 Nov 2010, 19:02
    iubire sincera si pura cu persoana perfecta chiar daca este mai invarsta de cat mine.

    iubesc foarte mult o femeie de 38 de ani si nu stiu cum sa ma port cu ea. Ea ma iubeste foarte mult si as vrea sa stiu cum sa ma port cu ea si fica ei de 13 ani dar fiica ei se compoarta foarte urat cu mine iar eu o ignor.Cum sa abordez situatia asta?Va rog ajutati-ma. VA MULTUMESC!

    0
    0

  • paul pe 9 Nov 2010, 18:56
    dragoste sex si bani

    am auzit de la multe persoane intelepte despre dragoste sex si bani ca ar avea o legatura foarte stransa si as vrea sa stiu si eu lucrul acesta mai amnuntit.Ma puteti ajuta?

    0
    0

  • Gabriela pe 6 Nov 2010, 11:12
    sagetator

    Sunt Sagetatoare,si in predictiile din horoscopul meu exista 99% adevar,nu prea cred in asa ceva dar acum chiar este real.

    0
    0

  • nevative pe 5 Nov 2010, 08:46
    gemeni

    Mai rau se poate? :|

    0
    0

  • nevative pe 5 Nov 2010, 08:46
    gemeni

    Mai rau se poate? :|

    0
    0

  • gabriela pe 3 Nov 2010, 18:29
    gemeni

    si la mine jale cand rasre soarele si pe strada noastra :-p

    0
    0

  • gabriela pe 3 Nov 2010, 18:29
    gemeni

    si la mine jale cand rasre soarele si pe strada noastra :-p

    0
    0

  • lidia pe 2 Nov 2010, 18:58
    rac

    se potriveste...sper k si partea cu banii sa se potriveasca :D

    0
    0

  • cosmina pe 2 Nov 2010, 16:19
    gemeni

    la mine jale mare ar trebui sa ma sinucid :)))))

    0
    0

  • Ioana pe 2 Nov 2010, 15:57
    Taur

    La partea cu banii sper sa se potriveasca. Cu relatia insa ma indoiesc, am o casnicie fericita si nu am de gand sa o inchei :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod