Horoscop: Motivul principal pentru care te-ar putea părăsi, în funcţie de zodia lui

Există unele gesturi ale tale pe care iubitul tău le-ar putea considera motive întemeiate de despărţire. Descoperă ce să nu faci niciodată, în funcţie de zodia lui, ca să nu te părăsească.
MAI MULT DESPRE: dragoste, motive, parasit, horoscop, zodii
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • roxy pe 10 Aug 2012, 13:03
  leul

  depinde si de ce educatie a primit leul respectiv.....de exemplu eu am fost 2 ani de zile cu un leu...iar coama lui pe zi ce trece a devenit tot mai umflata....am impresia ca sunt genul de oameni care cred ca le stiu pe toate si nu suporta sa le fie cineva superior in ceva.lor sa le fie bine...de restul nu mai conteaza....si da sunt familisti un timp.....pana se dovedeste ca prieteni conteaza mai mult....si distractia.sunt foarte orgoliosi si nu le place sa le iei cumva libertatea.....acum poate nu e valabil la toti leii....dar fostul meu logodnic...era foarte interesat ca lui sa ii mearga bine...restul treaba lor(cel putin in ultimul timp)

  0
  2

 • roxanel pe 9 Aug 2012, 20:12
  adriana

  stiu ca e atent la nevoile celor din jur in special vin in continuarea propriilor nevoi sa spun asa...aceia merita!!!...restul...sunt si citez.."mizerii umane"...sa fii tu mai atenta pe unde umbla sa nu te trezesti cu niscai surprize!

  1
  0

 • ana pe 8 Aug 2012, 13:41
  adevarat

  la pesti este adevarat am prieten in pesti si eu nu prea ii arat ce simt si asta il deranjeaza...

  0
  0

 • eu pe 6 Aug 2012, 22:57
  leul

  O fi leul egoist dar are si el partile lui bune, nimic nu vine perfect pe lumea asta; respect pt respect, adevarat

  3
  3

 • Maria pe 6 Aug 2012, 21:21
  gemeni

  eu sunt gemeni si vreau sa confirm ca tot ce scrie acolo e 100% adevarat. Gemeniii nu suporta sa fie intrerupti in timpul unei discutii!!!

  3
  0

 • adriana pe 6 Aug 2012, 18:53
  hmm..

  eu v as contrazice...sunt cu un leu si nu e deloc asa..ba din contra..este altruist si foarte atent la nevoile mele si a celor din jur (celor care merita) ..si eu sunt tot leu si pot sa l inteleg..e vorba de respect pt respect..ochi pt ochi..dinte pt dinte..s.a.m.d. daca nu calcati un leu pe coada..nu aveti ce sa i reprosati..este un partener de exceptie!

  6
  3

 • lalky pe 6 Aug 2012, 18:18
  roxanel

  ai foarte mare dreptate! un egoist si jumatate..

  3
  0

 • roxanel pe 6 Aug 2012, 15:25
  leul

  cine ar vrea sa fie cu cineva caruia ii pasa doar de el insusi? duca-se mai repede!

  9
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod