Horoscop: Karma ta în funcţie de zodie. Află ce greşeli ai făcut în viaţa trecută

Elementele astrale care ilustrează legătura între viaţa anterioară şi cea actuală sunt Nodurile Lunare - Nodul Nord şi Nodul Sud. Acestea îţi spun cum ai trăit în viaţa trecută, ce greşeli ai făcut şi cum le poţi repara în prezent.

Click aici pentru a afla în ce semn  se afla Nodul Nord în momentul naşterii tale.


Sursa: "Astrologia karmică" - Alexandru Nicolici

NodulNord în Vărsător

În viaţa anterioară şi-a creat un orgoliu puternic şi un sentiment de superioritate. Nu este dispusă să accepte pe oricine în preajma sa. În trecut a fost o persoană privilegiată, fiind mereu înconjurată de o mulţime de admiratori. În prezent îi este greu să renunţe la privilegii şi să trăiască la fel ca orice om obişnuit. În relaţia cu partenerul are probleme, deoarece îl plasează pe acesta în poziţie de subaltern. Trebuie să renunţe la egoism şi să-şi sacrifice interesele personale în favoarea celor colective. Adevărata
împlinire o va găsi numai în cadrul unei comunităţi.

NodulNord în Peşti

Persoana a avut foarte multe vieţi şi a acumulat o experienţă mare. Este posibil să fi ajuns la un final de ciclu evolutiv, iar această viaţă să fie ultima, dar şi cea mai grea. Karma sa actuală constă în dezvoltarea cunoaşterii spirituale. Trebuie să acumuleze cât mai multe cunoştinţe şi experienţe în acest domeniu.

NodulNord în Berbec

În această viaţă nativul trebuie să-şi dezvolte conştiinţa şi voinţa. Este necesar să acţioneze independent pentru a-şi realiza ţelurile prin mijloace proprii. În viaţa anterioară frica l-a împiedicat să-şi exprime personalitatea şi să îşi atingă scopurile. În prezent va trece prin situaţii diverse pentru a învăţa să renunţe la compromisuri. Trebuie să realizeze un lucru important într-un domeniu în care va întâmpina multe dificultăţi.

NodulNord în Taur

Nativul s-a născut cu un puternic sentiment de culpabilitate şi are o mare dorinţă de purificare. Şi-a programat să renunţe în această viaţă la goana după putere şi la patimile din trecut. În viaţa anterioară nu a avut linişte fiind veşnic nemulţumit. Firea sa pătimaşă i-a răsturnat echilibrul sufletesc şi a pus-o deseori în situaţii dificile.

NodulNord în Gemeni

Persoana are o mare dorinţă de libertate şi independenţă, care îşi are originea în viaţa anterioară. A reuşit să-şi dezvolte o judecată corectă şi logică, să se manifeste cu multă siguranţă. În prezent are dificultăţi în comunicare şi îi este greu să-şi modifice părerea sau să accepte sfaturile celorlalţi. În viaţa anterioară a trăit numai după ideile şi concepţiile sale şi nu a acceptat să dea socoteală nimănui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul şi-a negat originea în viaţa anterioară şi a refuzat să-şi asume obligaţii afective. S-a străduit să acţioneze cât mai impersonal, cenzurându-şi sentimentele. Timp de mai multe vieţi a ţinut sub control impulsurile şi instinctele personale. Dorea să se impună în activităţile sociale, dar era împiedicată de familie şi de originea sa. În prezent trebuie să rezolve această problemă, să-şi asume responsabilitatea afectivă.

NodulNord în Leu

Viaţa actuală reprezintă o probă continuă a voinţei pe care o are persoana. S-a născut cu misiunea de a-şi dezvolta creativitatea şi aceasta numai prin forţele proprii. Trebuie să-şi pună în aplicare gândurile pentru a putea deveni o persoană puternică şi hotărâtă. În viaţa anterioară probabil era înconjurată de un grup de oameni care o sprijineau în rezolvarea problemelor. În prezent va avea multe probleme şi va trebui să se descurce singură. În situaţiile critice nu se va putea baza decât pe forţele sale.

NodulNord în Fecioară

Persoana a suferit foarte mult în vieţile anterioare şi în prezent retrăieşte unele din vechile spaime. Îi va fi greu să scape de ideea că este într-un permanent pericol. Este posibil să fi petrecut mult timp în închisoare fiind prigonită pentru concepţii religioase sau apartenenţă la o minoritate. Şi-a format dorinţa instinctivă de a ajuta oamenii, de a-i sprijini în situaţii critice. În trecut, datorită lipsei de simţ practic, nu a fost în stare să acorde un ajutor eficient şi prompt. Acum trebui să înveţe cum să acorde un ajutor util şi concret. Cea mai importantă sarcină este analizarea sentimentelor prin prisma unei judecăţi lucide şi corecte.

NodulNord în Balanţă

Persoana are sentimentul că sacrifică prea mult faţă de cât primeşte, în special în relaţiile umane. Sarcina karmică a vieţii actuale este autosacrificiul în favoarea fericirii altora. În viaţa anterioară a fost un om energic şi şi-a folosit voinţa numai în scopuri personale. Independenţa şi voinţa sa îi pot facilita succesul şi în viaţa actuală. Sarcina sa karmică este de a crea o legătură afectivă armonioasă, de a învăţa să împartă succesul cu alţii.

NodulNord în Scorpion

Nativul a trăit din belşug în viaţa anterioară şi a fost un om comod. Scopul său era dorinţa de posesiune. Se agita foarte mult pentru a-şi aduna şi păstra averea. Viaţa sa era dominată de teama de a nu-şi pierde agoniseala. Acest lucru l-a împiedicat să se dezvolte afectiv şi spiritual. Opunea rezistenţă la schimbări şi nu-şi asuma nici un fel de risc, chiar dacă se ivea posibilitatea unui câştig. În prezent trebuie să renunţe la posesiune şi la teama de a nu-şi pierde averea. Va fi nevoit să-şi schimbe deseori modul de viaţă.

NodulNord în Săgetător

În viaţa anterioară persoana şi-a dezvoltat o mare capacitate intelectuală având probabil o profesie în sfera comunicării. A avut probleme deoarece nu putea să ia hotărâri asupra celei mai bune variante. Nu reuşea să se decidă asupra celei mai bune soluţii şi deseori intra sub influenţa altora, executând deciziile lor. În viaţa actuală trebuie să înveţe să se impună şi să nu depindă de alţii. Soluţia o poate găsi numai pe cale afectivă, sentimentală şi prin renunţarea la mintea limpede, cerebrală. Trebuie să înceapă rezolvarea sarcinii karmice printr-o muncă profundă într-un domeniu.

NodulNord în Capricorn

Mai multe vieţi la rând persoana s-a împotrivit maturizării, cerând celor din jur să o trateze ca pe un copil care are nevoie de o totală dăruire emoţională şi afectivă. Era foarte legată de familie şi acest lucru îi îngrădea independenţa. Chiar şi la maturitate îi era greu să-şi creeze o existenţă materială solidă şi sigură. În prezent are de înfruntat probe de natură materială atât în plan familial, cât şi social. Sarcina
actuală este dobândirea autocontrolului şi învăţarea responsabilităţii
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • varsatoarea pe 23 Feb 2013, 10:30
    ...

    Luna in fecioara...nooo

    3
    1

  • sadaf pe 20 Feb 2013, 11:47
    karma zodiei balanta

    nu ce sacrificiu....

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod