Horoscop: În ce zodii sunt cei mai bogaţi români

Eşti curioasă să afli care sunt şansele tale de a deveni extrem de bogată? Aruncă un ochi în topul românilor plini de bani şi află dacă împarţi aceaşi zodie cu unul dintre ei sau chiar mai mulţi. Iată în ce zodii sunt unii dintre cei mai bogaţi români:
1 din 7

Dinu Patriciu (3 August 1950) - Leu


Nu este de mirare că cel mai bogat om din România, Dinu Patriciu (61 de ani) este născut în zodia leului. Nativii din leu sunt unii dintre cei mai norocoşi reprezentanţia ai zodiacului şi sunt adevăraţi magneţi pentru bani. Au succes în afaceri şi se pricep de minune să-şi cultive relaţiile sociale, care să-i ajute să avanseze în afaceri.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gheorghe pe 7 Dec 2011, 19:52
    aprecieri

    puteam sa pariez ca dl patriciu e leu de regula leii cu viziunea lor inteligenta generozitatea conduc lumea sa traesti domnule patriciu si ferestete de scorpioni (base) dar si de tauri ca sint cei mai lacomi din horoscop era bine daca erati presedintele romaniei nu ne mai trebuia o armata de minstri si economisti care nu au habar cum sa scoata tara din criza

    0
    3

  • ionut pe 29 Nov 2011, 18:54
    Horoscop

    Nu cred mereu in Horoscop.Deoarece nu ma reprezinta pe mine!(Mereu)!

    2
    0

  • atentie! pe 28 Nov 2011, 21:41
    contractul de munca nu garanteaza permisuld e munca in GErmania

    Atenţie, români: contractul de muncă semnat cu un angajator german NU vă garantează şi dreptul de muncă în Germania romaningermania.ro/atentie-romani-contractul-de-munca-semnat-cu-un-angajator-german-nu-va-garanteaza-si-dreptul-de-munca-in-germania/

    1
    1

  • Crina pe 28 Nov 2011, 21:33
    frustrari

    Draga Elena, fara a vrea sa te ofensez , consider ca acest comentariu nu are nicio legatura cu realitatea, este doar rodul frustrarilor... Ce legatura are zodia ta cu falimentul? Ce succes vrei sa ai in afaceri daca pleci din start cu gandul la esec? Hai sa nu mai dam vina pe zodii, predestinari, etc. Nu zodia Balanta e vinovata de esucurile noastre! Mama mea e Balanta si cu toate astea conduce o afacere ce i-a asigurat un trai decent ei si copiilor si asta nu datorita zodiei sau altor conjuncturi ci faptului ca a muncit 12 ore pe zi ani la rand!!!!

    3
    0

  • alabala pe 28 Nov 2011, 12:30
    Ati uitat ceva

    Mai sunt alte cinci zodii in horoscop. Ce-ati facut cu celelalte? Sunt 300 milionari romani, asa ca aveati de unde alege!

    4
    0

  • Elena pe 28 Nov 2011, 11:48
    CAPRICORNII....

    ....intr-adevar sunt sortiti BINELUI si mult prea BINELUI, intrucat sunt ZIDIA cu tipuriu umane ARVISTE, dornice sa urce pe scara oierarhiei; sint aisberguri umane, care nu vor muri curand"Intrucat n-are ce SUFLKET sa iasa din eiu!" Asta e secretul mogulilor: "N-au sufletr, ci numai INTERES " ! Toata lumea s-a convins, acum, ca : " In AFACERI, nu trebuie sa fii sentimental, empatic, altruist, milos si generos ! " DIXIT ! Astia de-aia sunt cine sunt, ca sunt "sloiuri spirituale"! Eu - Balanta & sotul meu - Scorpion - , am da faliment, in trei luni, maximum ! Vai de viata, si a lor, ca unul n-are CUIB longeviv si implinirea noastra sau a altora ! Sunt de plans ! Nimic nu poate substitui o "Legenda a Familiei" implinite: cu copii & nepoti care ne cultiva, ne iubesc si se roaga pentru sanatatea noastra! Ei sunt ..."CONT-urle" noastrea, "in iarna vietii"! De sanatatea miliardarilor, CINE se roaga ??? N I M E N I ! Vai de mama lor !

    3
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod