Horoscop ianuarie. Cum stai cu sănătatea în această lună, în funcţie de zodia ta

Aspectele astrale îţi arată câtă energie şi poftă de viaţă vei avea în această lună, dar şi riscurile de îmbolnăviri sau accidentări.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil să întâmpini unele probleme noi de sănătate în acest început de an, şi tot ce trebuie să faci este să nu le ignori. Dacă ştii că suferi de unele afecţiuni, luna aceasta trebui să găseşti un tratament care să te scape de ele, chiar dacă e nevoie de timp şi bani mai mulţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi această lună nu foarte în forţă, însă pe parcurs vei reuşi să îţi revii fără prea mari eforturi. Tot ce trebuie să faci este să te laşi dusă de val şi să nu îţi baţi capul cu ceva ce nu ăşi iese din prima. Renunţă la orice dacă îţi provoacă dureri de cap.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Începi anul gândind mult mai matur, şi asta presupune o grijă mai mare asupra sănătăţii tale. Ai mâncat cam mult de sărbători, aşa că adoptă un stil de viaţă mai sănătos, cu mai multă mişcare, dar şi cu o gândire pozitivă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începi anul cu multă energie, însă ai face bine să nu o iroseşti pe toată inutil. Poţi întâmpina din moment în moment probleme de sănătate, însă vor fi minore. Factorii declanşatori pot fi proasta igienă, dar şi stresul exagerat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Unele afecţiuni mai vechi, pe care le-ai dat uitării sunt pe cale să reapară la începutul acestei luni. Fii mai prudentă atunci când vine vorba de alimentaţie sau de vicii care îţi vor face rău pe loc.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă urmezi un tratament, ai face bine să nu renunţi la el până nu primeşti această recomandare de la medic. Nu lua decizii de una singură, mai ales dacă este sănătatea ta la mijloc. Renunţă la mâncărurile grase!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Traversezi o perioadă nu prea bună din acest punct de vedere, iar atenţia trebuie să fie mărită! Eşti predispusă accidentărilor, iar bolile se pot prinde mult mai repede de tine dacă laşi totul în voia sorţii. Dacă suferi de o anumită afecţiune, trateaz-o de urgenţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o perioadă bună pentru a-ţi face un control medical amănunţit, acum ai timpul şi banii necesari. Nici fizicul nu trebuie ignorat, acum dispui de toate condiţiile pentru a merge la sală, pentru a-ţi face tratamente de înfrumuseţare, dar şi de relaxare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această lună ţi-ai propus să rezolvi toate problemele de sănătate pe care le ai. Fie că este vorba de mers la dentist, la ginecolog ori la dermatolog, ai grijă ca primele semne de boală să nu mai fie amânate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Firea ta delăsătoare îţi va creea probleme neaşteptate în această lună. Nu ţi-a păsat niciodată de sănătatea ta, dar în ianuarie vei demonstra cât de imatură şi căpoasă eşti. Ca să poţi evita micile neplăceri, trebuie să asculţi de sfaturile celor dragi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei fi ferită de probleme de sănătate în această lună, însă ele vor fi minore şi nu îţi vor creea neplăceri. Cel mult, o răceală te poate ţine la pat o zi două şi îţi poate da planurile peste cap, însă nu vei pierde nimic ce nu poate fi recuperat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi ferită de probleme de sănătate în această lună, dar nici nu este indicat să îți iei lumea în cap. Încearcă să nu faci excese și să te ferești de temperaturile scăzute. Nu este exclusă o gripă de sezon spre sfârșitul lunii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • denis boss pe 7 Feb 2015, 13:46
    frumoss

    waw am place ce ai spus

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod