Zoe Saldana a dezvăluit numele gemenilor săi

Actriţa americană, care a născut gemeni în urmă cu aproximativ o lună, a dezvăluit, vineri, că aceştia au primit numele Cy şi Bowie.

Zoe Saldana a publicat pe contul său de pe platforma online Instagram o fotografie cu două biberoane şi doi ursuleţi de pluş, unul albastru şi unul galben, alături de mesajul "băieţii noştri Cy şi Bowie sunt în sfârşit aici". "Marco Perego şi cu mine dorim să vă mulţumim pentru dorinţele frumoase şi pentru răbdare", a mai spus Zoe Saldana, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Saldana, în vârstă de 36 de ani, care s-a căsătorit în secret la Londra, în 2013, cu artistul italian Marco Perego, a născut gemeni în urmă cu mai multe săptămâni, unele surse vorbind despre 27 noiembrie, altele despre 8 decembrie ca dată a naşterii copiilor.

Actriţa, care a jucat recent în pelicula "Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy" a dezvăluit în luna iulie că este însărcinată, dar vestea că urma să aibă gemeni a fost făcută publică de prietena sa Britney Spears.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod