Horoscop: Gesturile care-ţi arată că este îndrăgostit de tine, în funcţie de zodie

Dacă ai senzaţia că un bărbat din viaţa ta pare să fie îndrăgostit de tine, dar nu eşti chiar atât de sigură, învaţă să descifrezi gesturile care îl dau de gol, în funcţie de zodia lui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Nativul din scorpion este genul de bărbat care te va tachina dacă este îndrăgostit de tine. Găseşte tot felul de lucruri cu care să te "streseze" tocmai ca să-ţi arate că este atent la tot ceea ce faci. Cu siguranţă nu este cazul să te enervezi, pentru că o face din dragoste. Un alt semn care îţi arată că a pus ochii pe tine sunt complimentele din ce în ce mai dese, care de altfel sunt şi foarte sincere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Grija pe care ţi-o poartă este primul semn care îţi arată că un bărbat din săgetător este îndrăgostit de tine. Simte nevoia sinceră să te protejeze, să te ajute oricum poate, iar când ţi se întâmplă ceva neplăcut, este cu adevărat îngrijorat. Un alt semn important care îţi arată că are sentimente pentru tine sunt detaliile pe care le ştie despre tine sau despre ceea ce faci şi asta pentru că de cele mai multe ori, acest nativ aiurit nu-şi înarcă memoria cu orice.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)


Să nu te sperii dacă observi că un nativ din capricorn te "spionează" din umbră. Este primul semn că s-a îndrăgostit, dar pentru că e o fire rezervată, va avea grijă ca nimeni să nu-i descopere pasiunea. Va fi foarte interesat de planurile tale de viitor şi se va lansa în tot felul de discuţii aprinse, numai de dragul de a te cunoaşte mai bine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)


Nu e foarte greu să-ţi dai seama că un nativ din vărsător este îndrăgostit de tine. Şi asta pentru că te va asalta pe toate planurile: vei primi sms-uri, te va include rapid în lista lui de messenger sau printre prietenii de pe Facebook. Acest nativ obsedat de tehnologie ştie că trebuie să fie vizibil pe toate planurile ca să te cucerească.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Deşi sentimentele sale sunt de-a dreptul bulversante, bărbatul din zodia peşti va încerca să le ascundă cu orice preţ. Îţi dai seama că este îndrăgostit de tine când va încerca tot felul de trucuri ca să-ţi atragă atenţia. Îţi va spune printre cuvinte că eşti frumoasă, atrăgătoare, inteligentă, dar nu o va face niciodată direct de teamă că va fi respins.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Dacă un bărbat din zodia berbecului se laudă prea mult în faţa ta, fii sigură că o face pentru că este îndrăgostit. Vrea să-ţi demonstreze cât este de interesant şi de multe ori va recurge la tot felul de acţiuni teribiliste numai de dragul tău. Iar dacă prietenii lui îşi dau coate când apari, probabil că deja le-a mărturisit pasiunea lui pentru tine. Un alt semn este comportamentul ciudat pe care îl are de fiecare dată când primeşti mai multă atenţie din partea altui bărbat.

Citește și: Ce uită zodiile cel mai ușor. Peștii întrec orice limită!

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Bărbatul din taur va fi mereu prin preajma ta dacă este îndrăgostit. Şi cu siguranţă nu te va refuza, orice i-ai cere. Acestea sunt primele semne care îţi arată că este îndrăgostit. Vei primi tot felul de cadouri şi atenţii din partea lui, va fi dispus să plătească pentru tine chiar dacă nu formaţi un cuplu şi asta pentru că aşa simte nevoia să-şi arate dragostea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Nu e foarte dificil să-ţi dai seama că un bărbat din zodia gemeni este îndrăgostit de tine. Va deveni brusc interesat de tot ceea ce-ţi place ţie, va asculta aceeaşi muzică şi cu siguranţă apoi va discuta mult pe tema pasiunilor voastre "comune".

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Dacă este îndrăgostit de tine, bărbatul din zodia racului te va urma orbeşte oriunde ai merge şi orice ai face. Vrea să fie mereu lângă tine, este dispus să facă numai ceea ce îţi doreşti şi de multe ori te ajută fără să-i ceri. Îi place să se simtă util şi nu te va refuza când îi vei solicita ajutorul.

Leu(22 iulie - 22 august)


Atenţia bruscă pe care o primeşti din partea unui nativ din zodia leu este primul semn care îţi arată că s-a îndrăgostit de tine. Va observa tot ceea ce faci, se va implica în discuţiile tale cu alte persoane, chiar dacă este total pe lângă subiect şi va fi foarte atent la ceea ce spui. Va încerca să te tachineze cu tot felul de glume, dar asta numai ca să-ţi atragă atenţia.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Când excesiv de criticul nativ din fecioară dă semne că îi place cam tot ceea ce faci şi spui, fii sigură că este îndrăgostit de tine. Îi este foarte greu să nu scape din când în când câte o vorbă răutăcioasă la adresa oricui, dar dacă faţă de tine este complet diferit, atunci este clar că te iubeşte în tăcere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Dacă devine dintr-o dată mult prea zâmbitor şi uşor fâstâcit când apari tu, este un semn că nativul din balanţă este îndrăgostit. Nu este o misiune prea grea să-ţi dai seama că are o pasiune pentru tine. Zecile de complimente pe minut şi privile admirative aruncate pe furiş sunt indicii mai mult decât clare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod