Horoscop de weekend: Relația Leului va deveni mai puternică

Citește previziunile astrelor pentru acest weekend și vezi ce te așteaptă în materie de dragoste, bani sau sănătate.

Berbec


Simți că dragostea pe care o simți față de partenerul/a tău/ta nu are limite și el/ea simte la fel pentru tine. Dacă ești singur/ă, în acest weekend te vei bucura de libertate mai mult decât oricând.

Taur


Nu cumpăra nimic impulsiv în acest weekend, pentru că vei regreta mai târziu. Un bun prieten ar putea întâmpina unele probleme, vezi dacă poți face ceva pentru a-l ajuta.

Gemeni


Este destul de evident că îți place să ai grijă de corpul tău și că îl tratezi cu adevărat ca și cum ar fi un templu.
Totuși, în acest weekend, îți poți permite un mic răsfăț culinar.


Rac


S-ar putea să te simți puțin singur/ă în acest weekend, dar prietenii tăi vor remarca acest lucru și vor ști ce să facă pentru a-ți ridica moralul. Până la urmă, vei avea parte de două zile pline de distracție.

Leu


Acest weekend este un moment grozav pentru dragoste. Relația ta va deveni mai puternică și loialitatea, de asemenea. Ești destul de norocos/oasă și în ceea ce privește banii.

Fecioară


Ai o mulțime de planuri și foarte puțin timp.
Chiar dacă este weekend, simți că nu îți poți respecta agenda și că o să ratezi ceva. Astrele te sfătuiesc să încetinești puțin ritmul și măcar în weekend să te relaxezi.


Balanță


În acest weekend vei simți gelozie cu privire la un prieten apropiat. E posibil să îl privești cu alți ochi, deși nu este cazul. Referitor la bani, lasă pe cineva să te ajute și să te învețe cum să îi gestionezi.

Scorpion


Nu te chinui să iubești pe cineva. Dacă dragostea nu este acolo, pur și simplu nu este și gata.
Nu te implica în nicio relație presată de o anumită persoană sau circumstanță.


Săgetător


Mișcările planetare te fac mai gelos/oasă și mai posesiv/ă în acest weekend. Fii atent/ă, deoarece acest lucru poate crea o distanță între tine și partenerul/a de viață!

Capricorn


Îți propui să faci prea multe lucruri în acest weekend, mai ales muncă fizică. Nu fi atât de încăpățânat/ă, este în regulă să spui ”nu”, chiar dacă cineva drag îți cere să îl ajuți. Nu te forța, deoarece ai putea avea probleme de sănătate.

Vărsător


Weekendul acesta vei avea sentimentul ciudat de a fi împlinit/ă emoțional și, totuși, să te simți gol.
Înconjoară-te de oameni pozitivi care îți vor ridica moralul atunci când ai nevoie.


Pești


Weekendul acesta vei avea parte de o vizită neașteptată, dar plăcută. Dacă ești singur/ă, s-ar putea ca acea persoană să vină cu intenții romantice. Nu spune ”nu” fără să-i dai șansă de a-și exprima sentimentele!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod