Horoscop 27 februarie: Un șir de întâmplări norocoase îl va face pe Taur stâpânul lumii

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Acordă-ți timp înainte de a te arunca într-o relație serioasă. A lua lucrurile încet este o modalitate excelentă de a construi o relație solidă. Pe de altă parte, du-te acolo unde ți-e frică să mergi și dezlănțuie un nou TU.

Taur


Un șir neașteptat de noroc te va face să te simți în vârful lumii. Întâlnirile de afaceri pot părea pline de farmec, dar nu te lasă prins/ă într-o fantezie. Din păcate, în ceea ce privește sănătatea vei avea bătăi de cap.

Gemeni


Poartă o conversație sinceră cu partenerul/a de viață și te vei simți mult mai bine.
Ai nevoie să scapi de o povară pe care o porți în inimă de multă vreme. În ceea ce privește banii, ai putea face o achiziție pe care să o regreți.


Rac


Astăzi te vei simți singur/ă, chiar dacă ești implicat/ă într-o relație. A sosit momentul să porți o conversație serioasă cu partenerul/a de viață și să îi spui ce îți dorești de la viitor.

Leu


Astăzi, probabil, nu este cea mai bună zi pentru a călători pe distanțe mari. Cu toate acestea, este o zi grozavă pentru a face un drum scurt cu un membru al familiei. Culorile albastru și violet vor fi culorile tale norocoase ale zilei.

Fecioară


Din punct de vedere financiar, totul merge bine.
În sfârșit, îți umpli acel cont de economii. În curând, vei putea cumpăra tot ce ai vrut/aveai nevoie să cumperi. Cariera ta merge bine, dar astăzi este puțin plictisitor.


Balanță


Ești sănătos/oasă că întotdeauna. Cu toate acestea, poți să mai lucrezi puțin la programul de somn. Mergi la culcare mai devreme astăzi și nu mai bea cafea după ora 17:00!

Scorpion


S-ar putea să experimentezi unele sentimente de frustrare astăzi. Acest lucru va trece în curând. Concentrează-te pe stabilirea de noi obiective și pe ambițiile tale!

Săgetător


Este o zi bună pentru a face o scurtă călătorie pe care o aveai de ceva vreme în plan.
De asemenea, poți avea norocul să obții noi finanțări sau un împrumut. Vei porni pe un traseu dificil, dar plin de satisfacții.


Capricorn


Acesta este un moment grozav pentru a lucra la exerciții care măresc flexibilitatea. Nu esta atât despre a face mușchi, cât despre a reuși să-ți aduci corpul în noi poziții și să folosești toate grupele musculare.

Vărsător


Astăzi poți atrage atenția nedorită din partea cuiva care devine din ce în ce mai atașat emoțional sau dependent de tine. Se pare că dorește mai mult decât îi poți oferi.
Trebuie să gestionezi această situație cu grijă, deoarece poate escalada și deveni inconfortabilă.


Pești


Ziua aceasta este o zi tipică de luni. Nu ai prea multă energie și nici entuziasm să muncești. Din păcate, ochii vigilenți din jurul tău vor remarca acest lucru și e posibil să ai unele mici probleme.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod