Plimbare

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

In acest sfarsit de saptamana vei avea parte de multe dezamagiri. Serviciile pe care le platesti sunt sub asteptari, iar daca iti propusesei sa te infrumusetezi cu ocazia unui eveniment important, dezamagirea va fi cu atat mai mare. Daca te simti inselata, cere-ti drepturile!

Taur

Daca vei fi pusa in fata unei persoane malitioase care va incerca sa te atace cu fiecare ocazie, nu ii intra in joc! Ramai detasata si raspunde cu amuzament la critici. Daca faci asta, respectiva persoana va fi debusolata si va inceta cu atacurile.

Gemeni

Vei petrece weekend-ul in compania celor dragi si vei primi de la acestia doar energie pozitiva.
Imparte clipele de relaxare cu iubitul tau si cufunda-te in bratele sale facandu-va planuri pentru viitor!

Rac

Daca vei avea asteptari prea mari de la aceste doua zile, s-ar putea sa fii usor dezamagita. Sigur ca vei avea parte de relaxare, dar nu te astepta ca toate planurile tale sa iasa perfect! Mai ales daca implica mai multe persoane, care au un program dificil.

Leu

Daca sambata dimineata vei face curatenie prin casa, s-ar putea ca duminica sa ai mai multi bani pentru distractie. Cum? Iata cum: scotand la vanzare toate acele lucruri vechi si inutile pentru tine, dar care abia asteapta sa isi cunoasca noul proprietar.

Fecioară

Cu ocazia acestui sfarsit de saptamana vei participa la un eveniment organizat de sefi.
Fie ca mergi insotita de copii sau de parinti, vei avea ocazia de a-ti prezenta familia colegilor de serviciu. Se va produce o apropiere intre voi, si pe viitor iti va fi mult mai usor la job.

Balanţă

Vei primi inca de sambata o veste excelenta. Cel mai probabil va fi vorba de aparitia unui nou membru in familia voastra, asa ca e rost de petrecere. Invita-i pe toti cei dragi in oras si uita de reguli fiindca e o ocazie unica!

Scorpion

Te frustreaza persoanele care nu tin cont de sugestiile tale dar esti mult prea politicoasa pentru a-ti exprima nemultumirile. Totusi, decat sa inmagazinezi energie negativa, ai face bine sa spui direct ce nu iti convine.
Astfel, le dai si lor ocazia de a se indrepta.

Săgetător

In aceste doua zile, in loc sa te bucuri de timpul liber, vei fi angrenata intr-o discutie contradictorie cu o buna prietena. Pe langa faptul ca va fi interminabila, storcandu-ti ultimul strop de energie, la finalul ei nu veti ajunge la niciun rezultat.

Capricorn

Sunt sanse mari ca weekend-ul sa iti aduca un aparat electronic perfomant. Chiar daca nu e nou, macar isi face treaba perfect si iti usureaza considerabil munca. Si ce e cel mai important pentru tine: e extrem de ieftin!

Vărsător

Ai impresia ca norocul te ocoleste dar in realitate tu esti de vina, fiindca ai asteptari din ce in ce mai mari.
Renunta la vise si vino cu picioarele pe pamant inainte de a face vreo boacana!

Peşti


In timp ce prima zi a sfarsitului de saptamana va fi agitata, duminica va fi extrem de relaxanta pentru tine, mai ales daca o petreci in sanul familiei. Puteti sa vizionati un film artistic sau sa faceti ceva in aer liber. O plimbare in parc sau un gratar la iarba verde, sunt cateva optiuni pe care trebuie sa le iei in calcul.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod