Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 10-16 octombrie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se anunţă veşti bune pentru tine săptămâna aceasta, însă problemele cele mai serioase vor fi pe plan sentimental.

O discuţie dintre tine şi partener se poate transforma într-un adevărat război dacă nu renunţi la orgoliu. Chiar dacă relaţia voastră a devenit plictisitoare, soluţia nu este cearta şi nici reproşurile zilnice!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă nu întâmpini probleme grave, săptămâna aceasta nu vei avea parte de linişte pe plan profesional.

Munceşti mult şi nu eşti răsplătită cum ar trebui, aşa că acumulezi frustrări şi nu mai lucrezi cu plăcere. De la asta până la a claca nu mai este decât un pas, aşa că încearcă să te reorientezi şi să faci ceva care să îmbine utilul cu plăcutul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă pe plan sentimental stai foarte bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre sănătatea ta.

Din această cauză nu îţi va sta gândul nici la muncă şi vei încerca să stai mai în umbră din cauza lipsei de energie şi concentrare. E cea mai bună decizie pe care o poţi lua până găseşti o soluţie să îţi revii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E foarte important să găseşti un echilibru şi să îţi ghidezi viaţa astfel încât să ai câte puţin din toate.

Săptămâna aceasta vor ieşi la iveală unele adevăruri dure pe plan sentimental şi totul se petrece din cauza lipsei de comunicare dintre tine şi partener. Nu pica în plasa impulsivităţii, a nervilor şi a vorbelor necalculate!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O decizie luată pe grabă te poate aduce în pragul falimentului în această săptămână.

Cel mai important lucru pe care poţi să îl faci ar fi să îţi ţii entuziasmul sub control şi să nu te laşi ghidată de el, mai ales pe plan profesional. În dragoste, situaţia este liniştită, de aceea ai tendinţa de a trăi viaţa altora!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă pe plan profesional şi financiar lucrurile merg neaşteptat de bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre situaţia ta amoroasă.

Ai parte de multe satisfacţii, însă nu ai cu cine să împărtăşeşti bucuria. E foarte important să îţi construieşti relaţii solide şi să mergi pe principiul puţin, dar bun!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea parte de agitaţie şi stres pe plan sentimental în aceste zile, însă apele se vor linişti după ce îţi vei calcula mai mult vorbele şi îţi vei cere scuze faţă de cei dragi ţie.

Din fericire îţi vei da seama la timp unde greşeşti şi te vei corecta imediat. Cariera şi banii sunt la adăpost şi nu se anunţă schimbări majore.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Locul actual de muncă este destul de şubred, de aceea o bună perioadă de acum înainte vei sta în stres.

Chiar dacă nu există o soluţie rapidă, cu determinare, dar şi răbdare vei reuşi fie să îţi schimbi jobul, fie să te impui mai mult aici. Fereşte-te de inamici şi de acei colegi care vor să îţi pună piedici doar pentru a-ţi lua locul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se anunţă nici cea mai mică problemă pentru tine în această săptămână, pe niciun plan al vieţii tale.

Chiar dacă vei avea puţine emoţii în legătură cu o afacere proprie, într-un final vei lua decizia corectă şi te vei linişti. Abilităţile tale de comunicare şi de convingere te ajută în orice situaţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pe plan profesional stai excepţional, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa ta intimă.

Din păcate, partenerul tău de viaţă nu trece prin cea mai bună perioadă a lui, iar tu iniţial nu ştii să îi fii alături. Din fericire, îţi vei da seama la timp unde greşeşti şi vei avea grijă să îl faci să se simtă mai bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti destul de stresată şi nemulţumită de cariera ta, chiar dacă banii nu îţi creează neplăceri.

Această stare proastă îţi va afecta inevitabil şi relaţia amoroasă, însă doar dacă nu te chinui să laşi grijile la uşa casei. E foarte important să faci diferenţa între toate planurile vieţii tale şi să nu le amesteci fără să rezolvi ceva!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O greşeală profesională ori de afaceri îşi va spune cuvântul în aceste zile şi nu va fi deloc plăcut.

E posibil ca la mijloc să fie vorba de bani, de aceea se recomandă prudenţă în luare deciziilor şi astfel vei elimina orice risc. Pe plan sentimental ai nevoie de mai multă acţiune, atât tu, cât şi iubitul tău!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod