Plimbare în weekend

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

In acest weekend vei invata o multime de lucruri noi si vei avea astfel ocazia de a-ti extinde orizontul de cunoastere. Impaca-te cu ideea ca norocul nu pica din cer, iar pentru marile reusite se cer sacrificii pe masura.

Taur


Esti extrem de activa si dornica de a face lucruri noi. Lipsa de reactie si lenea de care dau dovada rudele tale aproape ca te scoate din sarite. Nu te enerva, ci gaseste o metoda prin care sa ii mobilizezi si sa ii faci sa se bucure de vremea de afara!

Gemeni

Nativului din Gemeni ii va fi foarte greu sa isi gasesca echilibrul in acest sfarsit de saptamana. Cu precadere in relatiile amoroase, vei simti ca orice spui sau faci se intoarce impotriva ta.
E important sa stii cand sa spui stop, si sa astepti implicare din partea jumatatii tale.

Rac

In aceste doua zile, ai grija mai mare la orice faci fiindca exista un risc crescut de accidente. Daca vei interactiona cu animale sau vei lucra cu obiecte ascutite, trebuie sa fii de doua ori mai precauta. Duminica seara vei iesi in oras alaturi de cei dragi.

Leu


Perioada aceasta de relaxare vine cum nu se poate mai bine pentru tine. Ai nevoie de putina odihna ca sa te refaci dupa efortul consistent pe care l-ai depus in saptamana ce a trecut. Daca vrei sa fugi in afara tarii, sfatuieste-te cu iubitul inainte. Ia in calcul si costul cazarii!

Fecioară

Un capitol nou va incepe pentru tine in acest weekend.
Poate fi vorba de mutarea intr-o locuinta noua, sau de aparitia unui nou membru in familie. In orice caz, e prilej de sarbatoare iar prietenii vor fi prezenti ca de obicei.

Balanţă

Daca vei spune da unei invitatii tentante, vei avea ocazia de a cunoaste locuri si persoane noi. Nu te gandi la bani pentru ca nu vor fi niciodata suficienti, ci viseaza la amintirile memorabile cu care vei ramane in urma acestei experiente.

Scorpion


Daca cineva important te invita la o masa in oras fara vreun motiv evident, ar trebui sa te gandesti ce urmareste acesta de fapt. O cina aparent banala poate avea pentru el semnificatia unei cine romantice, iar astfel vei fi pusa intr-o situatie in care nu vrei sa ajungi.

Săgetător

In multe aspecte din viata ta e loc de imbunatatire.
Totusi, trebuie sa intelegi ca perfectiunea nu se atinge peste noapte ci doar prin munca neintrerupta si anumite compromisuri. Daca nu esti dispusa sa le faci, macar renunta la pretentii!

Capricorn

Nu te lasa afectata de reusitele celor din jurul tau. Schimba-ti optica si bucura-te alaturi de ei atunci cand exista cel mai mic motiv. Altfel, risti sa pari o persoana introvertita si invidioasa.

Vărsător

Daca simti ca te-ai indepartat de unii amici, weekend-ul acesta va fi perfect pentru a va revedea. Vei fi pusa la curent cu toate noutatile si brusc, viata ta va deveni mai antrenanta. Ai grija sa nu iti neglijezi iubitul!

Peşti

Daca atingerea obiectivului propus devine mult mai costisitoare decat ai estimat initial, poate ca ar fi momentul sa renunti.
Nu trebuie sa fii dezamagita deoarece e imposibil sa duci la capat toate proiectele in care ai sperat candva. Ca sa uiti de tristete, poti iesi in club cu amicii!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod