Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Peşti ar trebui să ia măsuri dacă vrea să schimbe ceva în viaţa ei, nu să stea şi să se plângă.
Berbec

In acest sfarsit de saptamana vei fi implicata in competitii sportive sau in drumetii montane. Cu ocazia asta, vei descoperi ca nu ti-ai pierdut conditia fizica, si ca poti face fata cu usurinta provocarilor.

Taur

Weekend-ul acesta vei castiga sume mari de bani daca vei dispusa sa iti asumi anumite riscuri. Nu exista o cale de mijloc. Ori te intorci falita acasa, ori plina de bani.

Gemeni

Zilele acestea vei simti ca parerile tale nu sunt luate in considerare, dar nu e cazul sa faci o drama din asta. Incearca sa fii mai flexibila si receptiva la sugestiile celor din jur. Asteapta-te la castiguri substantiale pe finalul weekend-ului!

Rac

Fii putin mai organizata si o sa observi ca poti sa faci mai multe lucruri decat iti propusesei. In aceste zile ai destul timp si pentru a face ordine in familie. Daca te simti rau, nu neglija nici cele mai mici simptome si da o fuga la medic!

Leu

Vei obtine rezultate importante daca mentii ritmul de munca si ambitia care te caracterizeaza. Desi e weekend si majoritatea prietenilor tai se distreaza, trage un pic de tine si vei avea o mare satisfactie cand vei vedea finalizat proiectul la care lucrai.

Fecioară

Esti tentata sa intri in pusculita de economii, dar nu trebuie sa faci aceasta eroare. Mereu vei vedea lucruri de cumparat, si ar fi bine sa tii cont de planurile mai vechi. Pe plan amoros, nu ar strica sa faci o schimbare pentru a condimenta lucrurile!

Balanţă

In acest sfarsit de saptamana vei avea ocazia de a intelege motivele pentru care nu ai reusit sa iti finalizezi planurile. Interventia malitioasa a unor persoane din jurul tau sau lipsurile financiare te-au impiedicat, dar cu putin noroc si munca sustinuta vei razbi!

Scorpion


Incearca sa iti mentii integritatea si verticalitatea chiar daca amicilor tai le lipsesc aceste calitati. Este foarte important sa ramai fidela principiilor tale, si sa nu te lasi influentata. Altfel, ceilalti te vor trage in jos.

Săgetător

Chiar daca nu ai neaparat nevoie, prietenii iti vor oferi cu placere o mana de ajutor. Zilele acestea vei putea sa revezi vechi prieteni, si sa restabilesti relatii din copilarie. Ai grija cu cine interactionezi totusi, pentru a nu-ti supara partenerul!

Capricorn

Daca ai un plan bine gandit, asteapta-te sa si reusesti in domeniul vizat. Nu iti neglija dorintele interioare, si daca simti nevoia de liniste, fa o vizita la biserica din cartier. Un moment de introspectie este binevenit!

Vărsător

Sa nu te mire apelurile tot mai dese din partea prietenilor si rugamintile adresate pentru a-i ajuta. Tu i-ai invatat asa, si acum incep sa profite de altruismul tau. Daca nu vrei sa creezi o gaura serioasa in buget, ar trebui sa fii mai transanta!

Peşti

Visezi de mult la o avansare la locul de munca, si te simti oarecum nedreptatita fata de colegi. In acest sfarsit de saptamana, in loc sa te lamentezi si sa iti faci sange rau, mai bine te-ai gandi la ce poti imbunatati la tine!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod