Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Fecioară va avea parte de două zile foarte agitate, de aceea trebuie să dea dovadă de mare stăpânire de sine.
Berbec

Weekend-ul acesta ar trebui sa fii mai creativa si sa incerci sa experimentezi alt gen de activitati. Lasa munca si competitia pentru saptamana ce va veni si relaxeaza-te!

Taur

In acest weekend iti vei da o importanta prea mare si risti sa fii considerata snoaba de catre cei din jurul tau. Incearca sa nu pari altcineva decat esti in fata celor care te stiu de atata vreme!

Gemeni

Aceste doua zile sunt perfecte pentru o scurta excursie, plimbarile iti pot face mai mult bine decat ai fi crezut. Ai nevoie de aer curat, asa ca o zona muntoasa poate fi cea mai buna alegere!

Rac

Weekend-ul acesta ai nevoie de energie, insa nu dispui de ea asa cum ti-ai fi dorit.
Ai multe de facut in aceste doua zile si cel mai probabil duminica seara vei sfarsi extenuata!

Leu


Este un moment bun pentru planuri, mai ales ca in acest weekend nu esti nevoita sa muncesti. Daca pana acum nu ai avut timp sa te gandesti la viitor, acum este momentul sa ai o sedinta cu iubitul tau!

Fecioară

Astrele te avertizeaza ca acest weekend nu va fi unul prea linistit, de aceea iti trebuie multa stapanire de sine. Incearca sa nu te pierzi cu firea atunci cand iti privesti agenda!

Balanţă

Nu ar fi un lucru rau sa continui sa lucrezi si in acest weekend pentru a termina ceva de la serviciu.
Daca nu ai niciun alt plan mai interesant, fructifica acest timp liber!

Scorpion

Nu te panica daca in acest weekend se vor face modificari ale planurile tale, unele dintre ele le pot imbunatati. Indiferent de ce se va intampla, este foarte important sa nu fi stresata!

Săgetător

Asculta-ti in aceste doua zile vocea interioara si bazeaza-te pe instinct atunci cand vine vorba de decizii sentimentale. Daca ai o relatie cu probleme, fa ce consideri ca este mai bine pentru tine, nu pentru partenerul tau!

Capricorn


Trebuie sa fii impinsa de la spate in acest weekend pentru a face orice.
Nu ai tragere de inima si nici energie, de aceea daca prietenii nu insista, vei sta tot weekendul pe canapea!

Vărsător

Daca vrei sa castigi o batalie pe care o duci cu partenerul tau de viata, trebuie neaparat sa fii insistenta. Nu te lasa manipulata de tristetea lui si fii ferma!

Peşti

Ai putea munci weekend-ul acesta mai mult decat te-ai fi asteptat si asta iti provoaca mari frustrari. Cu toate ca intentiile tale au fost bune, unii profita de tine!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod