Horoscop. Cumpenele tale în săptămâna 7-13 septembrie. Previziuni

Nativa din zodia Vărsător riscă să piardă o sumă importantă de bani în aceast interval de timp, ceea ce îi poate provoca şi unele conflicte în cuplu sau familie

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te vei confrunta cu probleme semnificative în această săptămână. Ai alături de tine un aliat important. Este vorba de Soare, care se află în semnul tău şi îţi oferă protecţie, energie şi popularitate până spre finalul lunii septembrie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu este una dintre cele mai bune săptămâni ale tale. Te poţi confrunta cu unele cumpene atât în plan profesional, cât şi în plan personal. La serviciu ai senzaţia că nu te poţi baza pe colegii tăi, care parcă vor să-ţi pună beţe în roate, iar în viaţa amoroasă suferi din cauza unei confuzii care te macină pe interior. De vină poate fi o persoană din trecutul tău care îşi va face iarăşi simţită prezenţa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ai parte de cumpene serioase în această săptămână. Deşi va fi o perioadă în care vei fi cumva obligată să devii mai responsabilă, nu te vei confrunta cu probleme sau situaţii neplăcute. Este foarte important să acorzi o atenţie deosebită sănătăţii, chiar dacă te simţi bine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cumpenele tale din această perioadă au legătură cu viaţa de cuplu şi relaţia cu partenerul de viaţă. Există câteva tensiuni între voi pe care trebuie neapărat să le rezolvaţi, altfel situaţia ar putea escalada, iar problemele se pot agrava. Comunicarea eficientă este cea mai bună soluţie pentru a pune capăt acestor conflicte.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu ai o stare psihică prea bună în această săptămână. Te simţi lipsită de vlagă, eşti foarte nemulţumită de viaţa ta şi rişti să ajungi în pragul depresiei dacă nu cauţi o cale de scăpare. Încearcă să faci sport, să te plimbi mai mult şi să te întâlneşti cu prieteni sau rude, pentru a-ţi îmbunătăţi starea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativa din zodia Vărsător riscă să piardă o sumă importantă de bani în aceast interval de timp, ceea ce îi poate provoca şi unele conflicte în cuplu sau familie. Dacă eşti născută sub influenţa acestui semn, ai grijă să nu te implici în tot felul de speculaţii financiare, pentru că astrele nu sunt de partea ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cumpenele tale din această săptămână au legătură cu starea ta de sănătate. Nu ai avut prea multă grijă la alimentaţie, nu ai făcut mişcare şi în general stilul tău de viaţă a fost destul de dezorganizat. Iar acum vei fi nevoită să te confrunţi cu efectele acestor obiceiuri nocive.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru nativa din zodia Berbec cumpenele acestei săptămâni au legătură cu locul de muncă. Dacă te-ai născut sub influenţa acestui semn, vei fi în această perioadă mult mai stresată la serviciu pentru că va trebui să munceşti mai mult, într-un timp mai scurt.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te confrunţi cu probleme serioase în această săptămână. Astrele sunt de partea ta şi îţi oferă protecţie. Vei avea o perioadă liniştită, marcată de armonie şi echilibru atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te aşteaptă o săptămână excelentă, fără probleme sau chestiuni delicate care să-ţi afecteze starea de bine. Poţi avea parte de unele schimbări, dar care se vor dovedi ulterior benefice. Profită de acest interval de timp liniştit din viaţa ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cumpenele tale au legătură în această săptămână cu starea ta de spirit. Nu eşti mulţumită de viaţa ta, ai o stare de nervozitate accentuată şi îţi verşi năduful în special asupra celor dragi, care sunt cumva obligaţi să-ţi suporte stările emoţionale alternante. Încearcă să te calmezi cu ajutorul meditaţiei sau al rugăciunii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti irascibilă, nemulţumită de tot ceea ce fac ceilalţi şi nu eşti dispusă să accepţi nicio concesie. Toate acestea îţi pot aduce probleme în relaţiile cu persoanele din jurul tău, fie că este vorba de membri ai familiei, colegi de serviciu sau prieteni. Încearcă să nu-ţi creezi singură şi mai multe dificultăţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod