Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie în carieră şi vezi ce poţi face pentru a evolua profesional!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Rolul de lider ţi se potriveşte foarte bine, iar luna aceasta şi cei din jurul tău vor ajunge la aceeaşi concluzie.

Eşti lăudată de către colegii tăi şi chiar şi de şefi, şi poţi primi şansa de a evolua profesional. Cu cât socializezi mai mult, cu atât ai mai multe şanse de reuşită.

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna iulie îţi oferă şansa de a face o schimbare pe plan profesional, o schimbare pe care ţi-o doreai de multă vreme.

E clar că eforturile tale de a-ţi găsi ceva mai bun încep să dea roade, şi te vei convinge încă o dată că e bine să insişti până obţii ce vrei. Schimbă peisajele fără strângere de inimă şi păstrează relaţiile cu acei colegi cu care te-ai înţeles bine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tinzi de multă vreme să ocupi o poziţie profesională mai bună, însă nici acum nu vei primi şansa de a creşte pe scara ierarhică.

Chiar dacă te bucuri de admiraţia colegilor tăi, acest lucru nu îţi este de ajuns pentru a te simţi împlinită pe plan profesional.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Munca în echipă te situează pe o poziţie de lider în faţa colegilor tăi.

Chiar dacă pentru moment sunteţi toţi la egalitate, abilităţile tale te vor scote în evidenţă în luna iulie. Un superior de-al tău te poate remarca şi îţi poate face o ofertă tentantă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te concentrezi foarte mult pe cariera ta în această lună şi este imposibil să nu fii remarcată.

Determinarea de care dai dovadă te va face să fii specială şi vei fi dorită în echipa multora din jurul tău. Nu ar strica un schimb de experienţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu munci de una singură luna aceasta şi acceptă sfaturile celor din jurul tău.

Sunt favorabile călătoriile în interes de serviciu, dar şi schimburile de experienţă. Dacă îţi rămâne timp, ocupă-te şi de pasiunile tale şi încearcă să scoţi bani frumoşi din asta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu şi comunicarea cât mai deschisă cu cei din jurul tău.

Nu ar strica să intri în echipa celor pe care îi admiri, mai ales dacă ţi se oferă această şansă unică. Încrederea în tine ţi-o vei căpăta treptat, aşa că e normal să ai emoţii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti mai hotărâtă decât oricând să ieşi în faţă şi să te faci remarcată datorită competenţelor tale.

Nu e nevoie să calci peste prietenii ca să ajungi unde îţi doreşti, de aceea fii cu băgare de seamă şi nu te lăsa dusă de val. Chiar dacă îţi place celebritatea, nu uita nicio clipă de unde ai plecat şi cine ţi-a fost alături!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te grăbi cu privire la planurile pe care ţi le-ai făcut pe plan profesional, ci încearcă să nu sari nicio etapă a evoluţiei tale.

Este foarte important să acţionezi inteligent atunci când ţi-ai stabilit un ţel, pentru că superiorii tăi sunt atenţi la tact şi la meticulozitate. Socializează mai mult şi astfel poţi afla ponturi utile!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îţi stă deloc gândul la muncă luna aceasta, însă toţi cei din jurul tău te înţeleg perfect.

Te aşteaptă un concediu de vis şi asta îţi dă putere să munceşti cu mai mult spor. E posibil să primeşti o oportunitate de a îmbina utilul cu plăcutul, o călătorie în interes de serviciu care ar putea să se termine cu o vacanţă bine meritată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Laşi cariera pe loc secund şi gândul îţi fuge doar la vacanţă.

Din păcate pentru tine, unii colegi ar putea profita de această perioadă pentru a-ţi ocupa poziţia profesională sau pentru a te sabota. Fii atentă la ce fac cei din jur pe la spatele tău şi nu le face jocul! Dacă te redresezi exact atunci când trebuie, poţi avea şansa chiar să fii promovată!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna iulie va fi una destul de agitată şi stresantă pentru tine pe plan profesional.

Te aşteaptă concediul, însă pentru a putea pleca liniştită trebuie să laşi totul în regulă la locul de muncă. Ai nevoie de nervi tari şi de multă cafea, însă toate eforturile tale vor merita din plin. Nu ai mai primit niciodată laudele pe care le vei primi în această perioadă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod