Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 7-13 septembrie

În viaţa nativei din Balanţă ar putea să reapară o persoană care îi aminteşte de trecut. Poate fi vorba despre un fost iubit sau un bărbat de care a fost îndrăgostită

Fecioară

Eşti foarte populară în rândul prietenilor, cunoscuţilor, dar mai ales al celor care au o pasiune pentru tine. Dacă eşti singură, potenţialii parteneri vor roi în jurul tău şi cu siguranţă vei avea de unde alege. Soarele se află în semnul tău şi îţi oferă oportunităţi excelente în plan sentimental şi nu numai.

Balanţă

O persoană din trecutul tău ar putea acum să reapară în viaţa ta, trezindu-ţi sentimente care îţi provoacă o anumită stare de confuzie. Poate fi vorba de un fost iubit sau de un bărbat de care ai fost îndrăgostită. Evaluează cu grijă consecinţa faptelor tale şi gândeşte-te bine ce paşi trebuie să faci.

Scorpion

Primeşti invitaţii la evenimente şi petreceri în această perioadă şi ar fi indicat să nu le refuzi. Mai ales dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă, se pot dovedi o şansă excelentă de a întâlni oameni noi şi foarte interesanţi. Primeşti multă atenţie, ceea ce te face să te simţi precum regina balului. Profită de aceste aspecte astrale benefice!

Săgetător

Ai putea avea de-a face cu unele probleme în cuplu apărute din cauza unor dispute mai vechi sau din cauza unor discuţii delicate pe care le-aţi evitat, atât tu, cât şi partenerul de viaţă. Le puteţi rezolva, dacă vă păstraţi amândoi calmul. Te bucuri de multă popularitate dacă eşti singură, ceea ce atrage situaţii amoroase favorabile.

Capricorn

Viaţa de cuplu devine mai plăcută pe măsură ce găseşti metode de a-ţi îmbunătăţi relaţia cu rudele partenerului tău de viaţă. Vei reuşi în acest fel să creezi armonie în cuplu, dar şi să te simţi mult mai bine în compania familiei extinse.

Vărsător

O chestiune delicată ar putea să fie cauza unor conflicte cu persoana iubită. Poate fi vorba de bani sau de o suspiciune din partea unuia dintre voi. În orice caz, comunicarea este singura cale de a rezolva problemele. Încearcă să vorbeşti cât se poate de deschis şi calm cu partenerul tău.

Peşti

Va trebui să găseşti în această perioadă capacitatea de a vedea mai întâi ceea ce te apropie de persoana iubită, nu ceea ce te diferenţiază. Numai în acest fel vei reuşi să ajungi la acea stare de armonie în cuplu la care visezi de ceva vreme.

Berbec

Vrei mai mult ajutor din partea persoanei iubite, iar dacă nu primeşti ceea ce crezi că ar trebui, ai tendinţa de a exagera. Ai grijă să declanşezi certuri uriaşe din chestiuni minore sau lipsite de importanţă. Încearcă să-ţi menţii inpulsurile de moment sub control.

Taur

Aspectele astrale ale acestei săptămâni sunt excelente pentru tine din punct de vedere sentimental. Ai şansa de a reaprinde flacăra iubirii în cuplu, dacă ai o relaţie de lungă durată, dar şi de a-ţi găsi jumătatea, dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă.

Gemeni

Poţi face schimbări benefice în viaţa ta sentimentală în această săptămână. Ai şansa de a renunţa la unele obiceiuri sau comportamente care îţi aduceau în mod normal probleme în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă eşti singură, ai şanse mari de a cunoaşte pe cineva alături de care să-ţi întemeiezi o familie.

Rac

Treburile casnice sunt acum mai presante ca niciodată, dar vei reuşi să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău, care se va simţi la fel de motivat ca şi tine să duceţi toate îndatoririle la bun sfârşit. Armonia dintre voi face ca totul să pară mult mai uşor.

Leu

Dacă eşti în căutarea sufletului pereche, săptămâna aceasta este una excelentă pentru tine. Venus se află în semnul tău şi îşi reia mişcarea directă după o lună şi jumătate de retrogradare. Te poţi face foarte uşor remarcată şi ai şansa de a întâlni persoane foarte interesante. Şi în cazul în care ai deja o relaţie stabilă situaţia în cuplu va fi cu siguranţă roz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod