Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna august, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna august va fi importantă pentru tine datorită a ceea ce se va întâmpla pe plan amoros.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, faptul că eşti mai atent la nevoile partenerul de viaţă va face diferenţa. Poţi să îmbunătăţeşti atmosefera din cuplu fără să depui prea mari eforturi, trebuie doar să ai intenţia de a o face. Dacă eşti singur, încrederea de sine te face să devii uneori arogant, însă chiar şi aşa vei atrage persoanele de sex opus pe care le placi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna august nu va fi nici măcar satisfăcătoare pentru tine pe plan sentimental.

Se pare că ai multe visuri, însă nu poţi atinge nici măcar unul. E posibil ca preteţiile tale să fie exagerate şi să nu poţi câştiga inima celui de care te-ai îndrăgostit. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, aici lucrurile stau mai bine. Se anunţă o schimbare, cum ar fi căsătoria, apariţia unui copil sau decizia de a te muta împreună cu partenerul de viaţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna august te găseşte cu mai mult chef de viaţă, fapt pentru care viaţa ta sentimentală va fi mult mai animată decât în mod normal.

Chiar şi cele mai banale activităţi alături de partenerul de viaţă te bucură, sentimentul fiind molipsitor. Dacă eşti singur, astrele îţi recomandă să te axezi pe rude şi pe prieteni, nicidecum pe căutarea disperată a alesului inimii tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele recomandă rezolvarea problemelor mai vechi dintre tine şi partener.

În această lună este favorizată comunicarea, de aceea poţi profita de această conjunctură pentru a-ţi spune nemulţumirile. Este foarte important să asculţi şi opinia celui de lângă tine, chiar dacă nu îţi convine ce auzi. Dacă eşti singur, e posibil să te confrunţi cu neplăceri din cauza faptului că eşti cu capul în nori şi nu reuşeşti să te adaptezi realităţii.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această lună te vei concentra mai mult pe propria persoană şi pe fericirea ta.

Din această cauză, partenerul de viaţă ar putea să se simtă debusolat şi puţin speriat din cauza schimbării comportamentului tău. Chiar dacă uneori vei simţi că eşti egoist, din când în când nu strică să te pui pe primul loc. Dacă eşti singur, fii mai deschis cu privire la ceea ce simţi, pentru că persoana potrivită pentru tine nu va accepta falsitatea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna august va fi cea mai frumoasă perioadă din tot anul. În cuplu ai parte de cea mai liniştită atmosferă, iar familia te încarcă numai cu energie pozitivă.

Astrele îţi recomandă să profiţi cât mai mult de aceste zile, pentru că nu vor dura la nesfârşit, iar tu ştii asta foarte bine. Perioada concediilor întotdeauna este un timp bun pentru relaţia ta. Dacă eşti singur, călătoriile şi vacanţele te pot ajuta să întâlneşti oameni interesanţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna august vine cu oportunităţi grozave pentru tine în ceea ce priveşte dragostea.

Se pare că poţi cuceri pe oricine, de aceea vei suferi anumite schimbări de comportament. Cu toate acestea, încearcă pe cât posibil să nu renunţi la prieteni sau la familie de dragul celui de care te-ai îndrăgostit iremediabil. Acelaşi sfat este valabil şi în cazul în care eşti implicat deja într-o relaţie de lungă durată!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea prea mult timp de iubire luna aceasta, însă relaţia în care eşti implicat nu te solicită foarte tare.

Ai parte de înţelegerea partenerului de viaţă şi de susţinerea acestuia atunci când vine vorba de carieră. Dacă eşti singur, cu siguranţă este cel mai bun moment pentru a te axa pe proiectele profesionale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Conjunctura astrală din această lună favorizează comunicarea cu partenerul de viaţă, fapt pentru care vei cunoaşte rezultate pozitive pe acest plan.

Dacă între tine şi acesta au existat recent unele neplăceri, ele vor dispărea doar pentru că discutaţi despre subiectele care v-au pus beţe în roate. Dacă eşti singur, există posibilitatea să începi o idilă cu un coleg de clasă, birou sau partener de afaceri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ar strica să acorzi mai multă atenţie vieţii tale intime în această lună.

August este perfect pentru romantism şi contact fizic, pentru că atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă aveţi o dorinţă atipică. Cu toate acestea, dacă relaţia în care eşti implicat este aproape de final, nu încerca să o resuscitezi în dormitor. Va fi doar o soluţie de moment şi rişti să agravezi şi mai mult situaţia!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna august ar putea veni cu soluţii pentru problemele existente în relaţia ta de cuplu.

Dacă e ceva de reparat, nu ezita să faci tot ce ţine de tine în acest sens. Chiar dacă partenerul tău de viaţă nu luptă cot la cot cu tine, nu trebuie să fii orgolios şi să renunţi şi tu. Ca să nu ai regrete pe viitor, fă compromisurile necesare şi nu îţi seta aşteptări prea mari cu privire la cel de lângă tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta nu vei avea deloc timp de cei dragi.

Familia, partenerul de viaţă, prietenii sau chiar copiii vor fi pe ultimul loc pe lista ta de priorităţi. Dacă se întâmplă acest lucru, cu siguranţă ceea ce îţi captează atenţia e cu adevărat ceva important, grav sau urgent. Acum este momentul să îţi dai seama cine merită să rămână sau nu în viaţa ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod