Horoscop: Cum stai cu dragostea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta

2 din 13

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Încă de la începutul anului 2013 veţi simţi nevoia să fii ceva mai liber. Astfel, nativii Vărsător vor avea de dus o luptă cu constrângerile. În dragoste, revendicaţi dreptul la libertatea absolută. Această atitudine poate provoca, evident, şi probleme în viaţa de cuplu. Chiar dacă partenerul încearcă să fie iertător şi înţelegător, va consideră că depăşeşti limitele. Dacă nu faci un minimum de concesii, mariajul tău poate fi destabilizat. Vei constată că jumătăţea ta ar putea obosi definitiv. Cei care sunt singuri nu vor avea de dat socoteală nimănui şi vor continuă să acumuleze nopţi nedormite şi ochi umflaţi dimineaţă!
Sub influenţa puternică a lui Saturn, rutină va fi mai greu de suportat că oricând, şi nu veţi avea un dialog real cu soţul sau partenerul. Ajungând în lunile de primăvară, nu veţi precupeţi eforturile de a rupe acest cerc vicios şi de a restaura încrederea persoanei ce va stă alături în viaţa. Vărsătorii neimplicaţi într-o relaţie de lungă durată vor dori să împărtăşească bucuriile şi necazurile cu un partener care să-i înţeleagă şi să-i accepte aşa cum sunt. Ei bine, pregăteşte-te pentru meciul decisiv, în funcţie de dorinţele tale.
În continuare, veţi simţi o mare nevoie de loialitate şi securitate pe plan sentimental. Pe de altă parte, Jupiter în armonie cu semnul vostru va va dezvolta senzualitatea. În lunile de vară-toamnă, cuplurile vor trăi o poveste de dragoste, renăscută, în timp ce unii celibatari pot avea, în această perioadă, o întâlnire foarte importantă, care este de aşteptat să se materializeze, într-o zi, printr-o căsătorie.
Poate să se întâmple în ultimele luni ale anului 2013? Posibil, pentru că această perioadă se va afla sub cele mai bune auspicii, şi viaţa amoroasă a nativilor Vărsător va deveni estrem de plăcută şi armonioasă. Neptun şi Uranus îi protejează pe cei necăsătoriţi, al căror farmec va creste şi vor avea o întâlnire - cel puţin - importantă. Dacă sunteţi deja într-un cuplu, relaţia cu partenerul va fi plină de înţelegere şi tandreţe. Atenţie, însă, la impactul lui Marte: pentru unii, acesta poate duce la o scădere a dorinţei, fără legătură, însă, cu autenticitatea sentimentelor.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • fm pe 10 Ian 2013, 12:45
  Pentru cel care se "distreaza" dand dislike

  Revin cu un nou comentariu, pentru ca a devenit chiar distractiv. Uitati-va si voi cum se insoteste prostia cu rautatea : persoana care a dat dislike comentariului lui Mihai, a mai intrat, biata de ea, de sase ori doar ca sa dea din nou dislike aceluiasi comentariu si in plus si la al meu, crezand, biata mintisoara stearpa, ca noi nu vom intelege ca e vorba de aceeasi persoana. Sa-i uram din nou sa aiba parte de dragoste in noul an, ca sa-si uite veninul si sa-si deschida inima.

  13
  18

 • denisa pe 8 Ian 2013, 12:20
  persoana iubita e carpricorn

  eu nu prea credeam in horoscop,dar daca se implineste ce scrie aici la capricorn(persoana pe care o iubesc este capricorn) voi spune peste tot ce bun horoscop aveti.Multe chestii s-ar putea potrivi,dar sa vedem ce aduce anul! Multa sanatate si iubire pentru toti in anul 2013!

  5
  4

 • Cornelia pe 2 Ian 2013, 12:50
  2013

  LA MULTI ANI 2013 ! Sanatate, pace, mantuire !

  12
  5

 • fm pe 31 Dec 2012, 16:17
  Pentru cel care se "distreaza" dand dislike

  Ma tot intreb cat de mic e sufletelul si cat de mica mintisoara care a putut da dislike comentariului lui Mihai, oare ce nu i-a convenit, ce nu a inteles, ce nu i-a placut? Mi-e chiar mila de cineva ca tine, tare singur si plin de ura trebuie sa fii si d-aia iti doresc pentru noul an sa ai parte de dragoste, ca sa redevii om.

  31
  15

 • Mihai pe 31 Dec 2012, 08:37
  Noroc in dragoste!

  Fiecare dintre noi avem nevoie de dragoste,visam la jumatatea noastra,pentru ca este secretul echilibrului biologic si al tineretii vesnice,dar nu cu orice pret."Dragostea nu este in celalalt,este in noi insine;noi o trezim.Dar pentru trezirea asta avem nevoie de altul.Universul are sens doar cand avem cu cine impartasi emotiile" (Paulo Coelho) La multi ani tuturor,iar 2013 sa va aduca acel "altul" care sa va "impartaseasca emotiile"!

  89
  16

 • petrutza pe 31 Dec 2012, 08:24
  horoscop

  da eu cred in horoscop si o ascult pe neti sandu decateori am ocazie la MULTII ANII

  34
  10

 • Radu Anisoara pe 29 Dec 2012, 07:55
  daca am noroc in dragoste 2013

  Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere!

  25
  7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod